• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Merhaba güzel kadınlar benim sat 7 temmuzdu 6 sında öğrendim beta 47 çıktı 2 gün sonra 170 oldu doktorum gelme artık 17 temmuzda keseye bakarız dedi heeyecan ile bekliyorum ❤️
Hayirli olsun🥰
Ben de 7 temmuz 50 ile ogrenmistim doktor bana da 16 Temmuz gel dedi ama hala 2 gunde bir emin olmak icin veriyorum tahlil. 9 ayina kadar vericem galiba bu gidisle😂

Ben de çalışıyorum 😊 eğer sağlık açısından da sıkıntılı bir durum olmazsa (risk falan) bence çalışmak daha iyi, evde ne kadar uğraşsak da en son kendimizi uzanırken buluyoruz😂 hareketli bir dönem olsun istiyorum, hatta daha doktora gitmeden gebelik pilatesini araştırmaya başladım☺️ YouTube da Elçin Demirelin sayfası var onu baya beğendim, pazartesi kese görmeye gideceğim, doktora da sorup ona göre pilatese başlayacağım 🤗 iyi hazırlanmak istiyorum 😅😅
pilates ile ilgili bildiğim eğer daha önce pilates yapıyorsanız hamile pilatesi yapabilirsiniz ancak daha önce başlamadığınız sporları yaparsanız sakatlanma riskiniz artıyor :) bence en güzeli yürümek diğer hamileliğimde ben şanslıyım ki 9 ay çalıştım :)

Hayirli olsun🥰
Ben de 7 temmuz 50 ile ogrenmistim doktor bana da 16 Temmuz gel dedi ama hala 2 gunde bir emin olmak icin veriyorum tahlil. 9 ayina kadar vericem galiba bu gidisledü

Hayirli olsun🥰
Ben de 7 temmuz 50 ile ogrenmistim doktor bana da 16 Temmuz gel dedi ama hala 2 gunde bir emin olmak icin veriyorum tahlil. 9 ayina kadar vericem galiba bu gidisle😂

Hayirli olsun🥰
Dünyadaki en heyecan verici şey insan ne yapacağını şaşırıyor tabi inşallah keseyi görürsünüz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız muhakkak haber verin 🥹❤️

Selam hanimlar 6+1 den, pazartesi dr kontrolu olacak. Daha hic gitmedim. Midem de siskinlik var yani epey rahatsiz ediyor. Bulanti vs yok ama karnim 5 aylik hamile gibi oluyor. Sabahlari bir nebze daha iyi. Sindirim yavasliyor normal deniyor ama daha önceki hamileliklerimde yasamamistim, hos uzerinden de epey zaman gecti cok hatirlamiyorum bile 😬

Selam hanimlar 6+1 den, pazartesi dr kontrolu olacak. Daha hic gitmedim. Midem de siskinlik var yani epey rahatsiz ediyor. Bulanti vs yok ama karnim 5 aylik hamile gibi oluyor. Sabahlari bir nebze daha iyi. Sindirim yavasliyor normal deniyor ama daha önceki hamileliklerimde yasamamistim, hos uzerinden de epey zaman gecti cok hatirlamiyorum bile 😬
Benimde aynı ya şişkinlik cok fazla o kadar sisecek kadar bisey yemiyorum ama göbek firtliyo ve huzursuz bir his veriyo o siskinlik 🥹

maalesef kimyasal olma ihtimali yüksek 2-3 güne regl olabilirsiniz ancak kimyasaldan hemen sonra hamile kalan dolu
Acaba böyle olan var mı basta düşük olup sonra artan sağlıklı gebelik geçiren.
Muhtemelen sali günü 5-25 arasındaydı beta
Çarşamba 61.62
Cuma 65.66
Şu anda adetim 1 gün gecikmiş oluyor

Ağzımda o pas tadı başladı bugün ara ara da midem bulanır gibi oluyor tam 5+6 dayım.Önceki gebeliğimde 19 hafta sürmüştü bulantım şimdi evde 2 yaşında çocuğum var ona bakmak zorundayım inşallah bu sefer olmaz diye dua ediyorum

Back
X