• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
kızlar ben kafayı yicem ya sağ kasığım o kadar ağrıyor ki adet olcak gibiyim sanki yine belimden vuruyor bugünde bacaklarımdan vuruyor sanki kasığımı oyuyorlar iğneyle acaba enfeksiyon mu oldum bilemiyorum ki bebek çok hareketli ama bir yere toplanıyor bazen bide karnımı gerdidiyor yani ben acı eşiği düşükte değilim ama dayanamıyorum bunlar sancı mı yoksa başka ne olabilir ki bişe olursa ne yapıcam ben Allah korusun nasıl ayırt edicem ilk bebeğim hiç birşey bilmiyorum 😔

Eklentiler

• 1000020245.webp
    1000020245.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000020246.webp
    1000020246.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 4
Valla ne yapcam ya çok değişik ben adet zamanı bu kadar ağrı çektiğimi bilmem yani

Demin uygulamada okudum 20li haftaların ortalarından sonra yalancı sancılar oluşur düzenli değildir vs yaziyodu doğum sancısı düzenli araliklarla gelirmiş daha çok erken iyi düşün iyi olsun inşallah 🤲 biraz yürüyüş yapıp ılık duş almak iyi gelirmiş sonrasında da dinlen dene istersen ama gecmezse de ihmal etme kopyalicam yazıyı birazdan senin için
Bende aynı durumdayım zuzuk :(
4 gündür bel sırt kasık ve omurilik ağrısı çekiyorum
Eşim masaj yapınca geçiyor
O işteykenn zorlanıyorum
Sadece yattım bugün başağrımda çok fazlaydı

Kızlar saçını kestiren var mı🥲
Aslında hurafelere asla inanmam ama yaşı olan bi hocamiz bişeyler anlatınca korktum 😅
Ama iğrenç oldu artık şöyle ferah ferah doğuma gireyim istiyorum uyuyunca birbirine girmeye başladı uçları
Benim gebelikte güzel beslenip uzuyor diye özellikle kesmiş olmam..😄 Bu arada hurafeden haberim yok nedir diye bakmaya bir korktum ahshf
E peki neden tüm gebelere vermiyorlar ben suan dra desem emnm ki gereksiz der kafam karıştı 😀 cnku fazlası da zarar ozellkle aspirin cok dikkat edılmesi gereken bir ilaç . Gerekenler ıcn demyrm gerekmeyenlere vermeleri gereksiz olmazmı?
Canım ben zaten bebeği gelişim veya kg olarak geriden gelen bebeklere verilse bu doktordan talep edilse diye yazmıştım 😄 rutinde zaten sorun yoksa neden ekstra ilaç verilsin tabiki, her hamilede pıhtı riski var ama benim damarlarım ameliyatlı olduğu için kirli kanı yukarı taşımıyor kanı biraz olsun sıvılaştırmak için kullandırıyor doktorum, fakat antibiyotik mantığı gibi işte biz damarda işe yarasın derken bebişin kordonundaki kan akışına da iyi geliyor bu benim hoşuma gitti çünkü kızımda sürekli gerilik duymaktan gına gelmişti 🥲 Fazlası herşeyin zarar Allah korusun bunlar zaten kafamıza göre alacağımız şeyler değil özellikle kanama öyküsü olanlara dikkatle yaklaşılıyor benim hiç kanamam olmadı ama kanama alanım vardı yine de reçete etti doktor demekki sorun yoktu 🤗 gebelikte güvenli dozlar var doktorun da tavsiyesi ile.🌸

Evet bunu yazmak istemedim siz deneyimlemeden negatiflik yüklemek istemedim belkide, ilk gebelikte yaptırdığımda bende öyle oldum bu yüzden şeker yükleme benim içinde çok zor 😞 ikincide yapmadayım, bunda drum mutlaka yapalım diye ısrarcı
simdi simdi hersey icin pisman oluyorum keske gidip denemeseydim bile. annem diyorki oda neymis bize hic böyle seyler yaptırmadılar 3 cocugumuda hic bisey yaptırmadan dogurdum 😅 biz yeni anneler biraz evhamli davranıyoruz, bosu bosunada hem kendimi yıprattım hamilelik sürecinde hemde etrafımdakileri bide yaptıran arkadaşlarım sen herseye kusuyorsun kesin kusarsın dedikleri halde yinede gittim…

Benim gebelikte güzel beslenip uzuyor diye özellikle kesmiş olmam..😄 Bu arada hurafeden haberim yok nedir diye bakmaya bir korktum ahshf

Canım ben zaten bebeği gelişim veya kg olarak geriden gelen bebeklere verilse bu doktordan talep edilse diye yazmıştım 😄 rutinde zaten sorun yoksa neden ekstra ilaç verilsin tabiki, her hamilede pıhtı riski var ama benim damarlarım ameliyatlı olduğu için kirli kanı yukarı taşımıyor kanı biraz olsun sıvılaştırmak için kullandırıyor doktorum, fakat antibiyotik mantığı gibi işte biz damarda işe yarasın derken bebişin kordonundaki kan akışına da iyi geliyor bu benim hoşuma gitti çünkü kızımda sürekli gerilik duymaktan gına gelmişti 🥲 Fazlası herşeyin zarar Allah korusun bunlar zaten kafamıza göre alacağımız şeyler değil özellikle kanama öyküsü olanlara dikkatle yaklaşılıyor benim hiç kanamam olmadı ama kanama alanım vardı yine de reçete etti doktor demekki sorun yoktu 🤗 gebelikte güvenli dozlar var doktorun da tavsiyesi ile.🌸
Ay yok tabii ki de ben sizin için demedim cnm☘️ ben de araştırdım yapay zekaya falan sordum sırf kilo aldırmak için verilmezmiş zaten böyle bir şey yani. Belki gelişip geriliğe vesaire o zaman durumlarda doktorların başvurduğu bir yöntemdir dediğim gibi pek bir bilgim yok ben de gaz için ilaç içiyorum mesela bazen. Bir şey gerekiyorsa yapmak zorundayız Allah'a emanet bebeklerimiz ve zararlı olan hiçbir şey Doktorlar vermez ❤️

Canim onu bilemiyorum ya yani mesela benim kan pihtilasma testlerim temiz ama gebelikte kan zaten herkesin bir miktar pihtilastigi icin aspirinde risk gorulmuyor diye biliyorum cunku hem benim tup bebek merkezim, hem turkiyede ki kadin dogum doktorum hemde bu yasadigim ulkede tup bebek diye kullandiriyorlar cunku zor elde edilen bir gebelik okdugu icin gebeligi en ust seviyede korumaliyiz diye bu yaklasim oldugunu soyledi yasadigim
Ulke.
O zaman kesinlikle yararlıdır. Riske atmamak gerekir. Ben de gereksiz yere kullanldgmda iyi olmadgnu gördum kımısınde kan sulanma oranı belki coktur fln. Rabbim saglkla kucagımza almayı nasip etsin 🤩❤️

Back
X