Evett erkek, Alparslan

Karın dışarıdan çok büyümemiş de olsa içeride büyüyen bir bebek var iç karnı geniş muhabbeti hani

evde çocukta olunca ben sürekli nefes nefeseyim evimde 5. Kat asansör yok hele binaya inip çıkışımı görmen lazım evlere şenlik

mide yanması, kramplar, aşırı ilerleyen varislerden yürüyememe artık göbek üzeri yatamama uyku kalitesinde bozukluk, nefes darlığı ne ararsan var belki saymadıklarımda dahil ama en çok zorlayan varis ağrısı en en.. Vitaminlerimi düzenli alsamda demir depom asla dolmuyor kansızlık ve vitamin eksikligi nefes alımını zorlaştırıyor sadece bunlar değil stres uykusuzluk vs bunların kökü bile demire dayanıyor aslında çok önemli.
Aklıma bebekle ilgili ne geldi

aspirin kullanıyorum aynı zamanda ve bu bilgiyi arkadaşıma da doktoru söylemişti detaylı günü bana da söyledi, bebeğin iyi besleniyor bunda aspirinin bile çok büyük faydası olabilir demişti.
Arkadaşıma da kordondaki akışı rahatlattıgını söylemişti galiba, bütün hamileligi boyunca malesef sürekli kusup kilo verdi ama 3 küsür kiloda doğdu bebişi birkaç gün evvel çok şükür

Acaba diyorum bir sakıncası yoksa kilosunun geriden geldiğini düşünen anneler doktordan talep mi etse

mesela kızımda kiloda hep geriden geliyordu ama ben bilmiyordum bunun fayda sağlama ihtimalini..