• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ben de 26+4 haftalığım. Son günlerde inanılmaz bir mide asitlenmesi başladı kızlar, mesaneme sürekli baskı yapıyor, belim ağrıyor, bacağıma kramplar giriyor. Gaz doluyum. Ama deliler gibi seviyorum onu çok garip 😁😍💞

Katılıyorum bencede öyle 😄 teşekkür ederimm🌸

Hgb değerin riskli sınırda değil 🤗 ferritin düşüklüğünün malesef birçok yan etkisi var, doğumdan sonra süt üretimini dahi etkiliyor ne yazık ki.

Hoşgeldin canım hayırlı olsun gözünüz aydın bu yolculuk çok zordu ama sonu herşeyi unutturuyor ilk bebeğimi tüp bebekle kucağıma aldım şimdi doğal bir şekilde hamile kalmanın mucizesine tanıklık ediyorum, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size de.🤍
Her hamilelik özel ve önemlidir ama tüp bebek sürecini yaşayan bilir gözümde herzaman birkaç adım öndedir yorgun savaşçı tüp bebek anneleri 🌸
Benim sat 24 haziran oldukça yakınız, ismiyle gelsin güzel kız 🥰❤️
Kızımda çok sütüm vardı ferrritinm hep dusuktur benim ama hc etkılemedi sütümü 🙏 hatta mastit olmustjm ah ne zordu fazla sütten 40 derece ateşle dolandım 1 hafta😔 en o zaman neden bu drlar ikili. Kimi kullan dyor kimi kullanma. Tamam depo önemli de hgbsi iyi olup kullanmayan da var

Kızımda çok sütüm vardı ferrritinm hep dusuktur benim ama hc etkılemedi sütümü 🙏 hatta mastit olmustjm ah ne zordu fazla sütten 40 derece ateşle dolandım 1 hafta😔 en o zaman neden bu drlar ikili. Kimi kullan dyor kimi kullanma. Tamam depo önemli de hgbsi iyi olup kullanmayan da var
Herkeste olacak diye birsey yok kızımda değerimi hatırlamıyorum ama hiç emmeyi seven bir bebek değildi mastitlerle başım beladaydı sağardım hep😄

Kizlqr bu hamilelik ayı ne garip ya ben şimdi 7.aya mi girdim nasıl oluyor bir aydınlatın beni 26+1 olucam 27 den gün alıyorum kafam bulandı 🤣
Şöyle canım :D
1764932845964.webp

Hgb değerin riskli sınırda değil 🤗 ferritin düşüklüğünün malesef birçok yan etkisi var, doğumdan sonra süt üretimini dahi etkiliyor ne yazık ki.

Hoşgeldin canım hayırlı olsun gözünüz aydın bu yolculuk çok zordu ama sonu herşeyi unutturuyor ilk bebeğimi tüp bebekle kucağıma aldım şimdi doğal bir şekilde hamile kalmanın mucizesine tanıklık ediyorum, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size de.🤍
Her hamilelik özel ve önemlidir ama tüp bebek sürecini yaşayan bilir gözümde herzaman birkaç adım öndedir yorgun savaşçı tüp bebek anneleri 🌸
Amin cnm Allah razı olsun evet 9 yıllık emek sonucu mucizemiz Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼

Oyyy maşallah ya 😍😍 benim de ikiz evet nabzım benim normalde çok düşüktü şimdi 100 civarında bu bile fazla geliyor tabi bünye neye alıştıysa üstü yoruyor. Özellikle soluma yatınca boğazımda hissediyorum kalbimi. Benim de 26+3 dışardan gözle gözüküyor 2 haftadır iş yerinde hatta insanlarla bir şey konuşurken dikkatleri dağılıyor 😂 bizim de boy kilo eşit gidiyor şükür 🥹🥹🤍🤍 benim göbeğimin altında maalesef kırmızı damar damar gibi çatlaklar başladı tüm nemlendirme çalışmalarıma rağmen
Ya maşallah hep böyle sorunsuz ilerlesin inşallah. Bende 145-150 nabız olunca eşim diyor çok normalsin rahatsız hissetmiyor musun diyor ama insan alışıyor ve yapacak bir şey yok bazen yoruyor işte. Benim henüz bi çatlak olmadı sabah akşam kremliyorum ama genetik bir şey ikizlerde daha çok görülür göbeğimiz daha hızlı büyüyor çünkü. Bir de benim derim hep nemli ve esnekti ama bakalım ne olacak. Ben şimdi mama aura nın çatlak önleyicisini kullanıyorum ve yoğun baya kıvamı uzun süre etkili. 7 haftalıkken başladım ben palmers marka ile. 27 haftada iyice belli oluyordur ya dışarıdan ben gördüm sadece gece video çekiyorum ama tekme hareketi sadece. Şimdi evi düzenlemeye başladım bir de odasına tüm eşyalar alındı Haftasonu kurmaya başlayacağız. Tatlı heyecanlar

BHoşgeldin canım hayırlı olsun gözünüz aydın bu yolculuk çok zordu ama sonu herşeyi unutturuyor ilk bebeğimi tüp bebekle kucağıma aldım şimdi doğal bir şekilde hamile kalmanın mucizesine tanıklık ediyorum, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size de.🤍
Benimde 23 Haziran son regl tarihi. İkiz olduğu için erken doğum riski var bakalım ne zaman dünyaya gelecekler 🙏🏻

Kızlar bebek çantası aldınızmı
Çok kararsızım ben ya
Tavsiye edeceğiniz çantalar varsa linkini atabilirmisimiz :)
Ben bunu aldım geçen hafta 1500 e. Ara ara indirime giriyor. Çok kaliteli kumaşı ve çok fazla gözü var. Önde ısı koruyuculu bölmesi var. Bebek arabasına asılıyor. Boyutu çok yeterli. Açık gri rengi çok hoş.. ben çok beğendim gören herkes çok beğendi tavsiye ederim

Amin cnm Allah razı olsun evet 9 yıllık emek sonucu mucizemiz Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼
Çok uzun bir süre gerçekten rabbim tamamına erdirsin🤲🏻 4 sene beklemiştim ben de, ömür gibi gelmişti çok şükür hepsi geçti şimdi kızım 4 buçuk yaşında 🤗
Benimde 23 Haziran son regl tarihi. İkiz olduğu için erken doğum riski var bakalım ne zaman dünyaya gelecekler 🙏🏻
Aa sizinle de aynı 🥰 inşallah sabredip en azından 37ye kadar beklerler minikler🤲🏻 ben de büyük ihtimalle sezaryen olacağım için 31 marta kalmaz mart ortası gibi olur bence doğum 🤗
Ben bunu aldım geçen hafta 1500 e. Ara ara indirime giriyor. Çok kaliteli kumaşı ve çok fazla gözü var. Önde ısı koruyuculu bölmesi var. Bebek arabasına asılıyor. Boyutu çok yeterli. Açık gri rengi çok hoş.. ben çok beğendim gören herkes çok beğendi tavsiye ederim
Ayrıca ben de siyahına bakmıştım güzel gerçekten güle güle kullan😄

Aa bu çantaya bakmıştım ama emin olamamıştım. Daha modeli güzel çantada yok sanki ya en güzeli bu geldi gözüme. Çok övülen pahalı bi marka var ya, ona baktım ama hem çok büyük hemde çirkin geldi bana 🥲

Aa bu çantaya bakmıştım ama emin olamamıştım. Daha modeli güzel çantada yok sanki ya en güzeli bu geldi gözüme. Çok övülen pahalı bi marka var ya, ona baktım ama hem çok büyük hemde çirkin geldi bana 🥲
Ben ilk gebeligimde beşik Bebek çantası mama sandalyesi falan paket almıştım çantası fena değildi genelde arabaya takip kullanıyordum ama şimdi kendim takacağım genelde çünkü bu bebekte araba yerine kanguruyu aktif kullanmayı hedefliyorum insallah severse😄 o yüzden sırtımda da bebek çantası gibi dursun istemiyorum bu çanta hoşuma gitmişti hâlâ arayıştayım yine de

Back
X