- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #17.581
Ay ben de hissediyorum bayadır uzunca hıçkırıyorSizde hissediyor musunuz böyle tık tık ritmik 3 dk hıçkırdı resmenya çok güzel bir şey mucize![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben de hissediyorum bayadır uzunca hıçkırıyorSizde hissediyor musunuz böyle tık tık ritmik 3 dk hıçkırdı resmenya çok güzel bir şey mucize![]()
Çok güzel hismiş gerçektenAy ben de hissediyorum bayadır uzunca hıçkırıyor![]()
numaraları var internette ilk arayan yazsınnn ben olmadı bi gün gitmeyi düşünüyorum. 2 görümcem 1 eltim orda dogurdular tüm cocuklarını dediklerine göre hepsi özel oda tutmuşlar refakatci ve ziyaretci konusunda hıc sıkıntı yasamamıslar. süsleme vs falanda yaptırmıslar ve cocuk yogunbakımı konusunda cok iyilermiş. bi görümcem 10 gün kadar kalmıs dogumda yasanan bi reaksiyondan dolayı cok iyiydi doktorlar ebeler diyorYa bunu kim ne öğrenirse buraya yazalım olurmu inşallah
Yakın arkadaşım hemşire ve oranın ekibine gözüm kapalı güvenirim diyor çok iyi bir hastaneymiş kadro olarak, oda ve ziyaretçi olayını netlersek bana o kısmı kafi gerçekten. Açıkçası özellere doğum için koca koca meblağları vermek istemiyorum sonunda mecbur kalırsam tabiki vereceğiz ama ne gerek varnumaraları var internette ilk arayan yazsınnn ben olmadı bi gün gitmeyi düşünüyorum. 2 görümcem 1 eltim orda dogurdular tüm cocuklarını dediklerine göre hepsi özel oda tutmuşlar refakatci ve ziyaretci konusunda hıc sıkıntı yasamamıslar. süsleme vs falanda yaptırmıslar ve cocuk yogunbakımı konusunda cok iyilermiş. bi görümcem 10 gün kadar kalmıs dogumda yasanan bi reaksiyondan dolayı cok iyiydi doktorlar ebeler diyor
Ay nasıl bi his ya tarif eder misin ben de hissediyorum galiba ama tam anlamıyorumKızlar bebişimin hıçkırıklarını hissediyorum şaka gibi![]()
Ritmik aynı yerde kalp gibi pıt pıt atıyor 3 dk sürdü sonra ayağıyla tekme atıp uyku moduna geçti sanırım elini koyduğunda kalp gibi atıyor kısacasıAy nasıl bi his ya tarif eder misin ben de hissediyorum galiba ama tam anlamıyorum![]()
Çok iyi tamam ben bi yarın arayım inşallah çok teşekkür ederim bilgiler için arayıp gorusursem yazarım burayanumaraları var internette ilk arayan yazsınnn ben olmadı bi gün gitmeyi düşünüyorum. 2 görümcem 1 eltim orda dogurdular tüm cocuklarını dediklerine göre hepsi özel oda tutmuşlar refakatci ve ziyaretci konusunda hıc sıkıntı yasamamıslar. süsleme vs falanda yaptırmıslar ve cocuk yogunbakımı konusunda cok iyilermiş. bi görümcem 10 gün kadar kalmıs dogumda yasanan bi reaksiyondan dolayı cok iyiydi doktorlar ebeler diyor
Benimde öyle olacak canım sağlıcakla alalım kucağımıza inşallahÖyle mi bende duyduğum için yazayım dedim ilgilenen olursa diye benim zaten büyük ihtimal yine sezaryen olacak gibi![]()
Amin canım benim hayırlısı ile inşallahBenimde öyle olacak canım sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah
bende kesinlikle o paraları vermek istemiyorum bana cok manasız geliyor ekibi ve hastanede cok iyi oldugu ıcın oraya bı sekılde gırmek istiyorum. ınsallah netleştirip birbirimizi bilgilendiririzYakın arkadaşım hemşire ve oranın ekibine gözüm kapalı güvenirim diyor çok iyi bir hastaneymiş kadro olarak, oda ve ziyaretçi olayını netlersek bana o kısmı kafi gerçekten. Açıkçası özellere doğum için koca koca meblağları vermek istemiyorum sonunda mecbur kalırsam tabiki vereceğiz ama ne gerek var![]()
ayyy bunları konusurken annemlede konusuyoruz bir yandan diyor ki ne zaman doguracakmıs ben gidip kalayım yanındaYakın arkadaşım hemşire ve oranın ekibine gözüm kapalı güvenirim diyor çok iyi bir hastaneymiş kadro olarak, oda ve ziyaretçi olayını netlersek bana o kısmı kafi gerçekten. Açıkçası özellere doğum için koca koca meblağları vermek istemiyorum sonunda mecbur kalırsam tabiki vereceğiz ama ne gerek var![]()
çapa randevu yerinden bu bölümden randevu alın isterseniz bi tanıdık oradan randevu al git görüş dedi, bende simdi aldım hemenÇok iyi tamam ben bi yarın arayım inşallah çok teşekkür ederim bilgiler için arayıp gorusursem yazarım buraya
görümcem böyle söylüyor ama o doğuralı baya sene oldu yinede netleştirmek lazımYakın arkadaşım hemşire ve oranın ekibine gözüm kapalı güvenirim diyor çok iyi bir hastaneymiş kadro olarak, oda ve ziyaretçi olayını netlersek bana o kısmı kafi gerçekten. Açıkçası özellere doğum için koca koca meblağları vermek istemiyorum sonunda mecbur kalırsam tabiki vereceğiz ama ne gerek var![]()
Ayyy aynısı aynısıııııı o zaman ben de hissediyorum doğru anlamışım demekkiRitmik aynı yerde kalp gibi pıt pıt atıyor 3 dk sürdü sonra ayağıyla tekme atıp uyku moduna geçti sanırım elini koyduğunda kalp gibi atıyor kısacası![]()
a101 genelde mağazaya getirdiklerini uygulamayada koyuyor indirip uygulamadanda bakabilirsiniz gelen aktüel ürünlereBenim yaşadığım yerin sakinleri genelde 60. Yaş üstü emekli tayfabu nedenle böyle şeyler pek rehavet görmüyor burada
Siz de yakınınızdaki A101 e sorun kalmamışsa bile başka mağazalardan soruştururlar muhtemelen
uygulamada var suanÇok iyi acaba kalmış mıdır ya 2 tane alirdim![]()
bende kesinlikle o paraları vermek istemiyorum bana cok manasız geliyor ekibi ve hastanede cok iyi oldugu ıcın oraya bı sekılde gırmek istiyorum. ınsallah netleştirip birbirimizi bilgilendiririz
ayyy bunları konusurken annemlede konusuyoruz bir yandan diyor ki ne zaman doguracakmıs ben gidip kalayım yanında![]()
Ayy annenin ellerinden öperim Allah razı olsunçapa randevu yerinden bu bölümden randevu alın isterseniz bi tanıdık oradan randevu al git görüş dedi, bende simdi aldım hemen
olur tabii ben alırkende yarına vardı hemen doldu 25ine aldım günlük kontrol edersiniz olmadı bende yarın aramayı düşünüyorum sizde arayın farklı ağızlardan duymuş oluruzorange3752 dolmuş randevulaaar
bende ara ara kontrol edeyim olmadı sen bize bilgi verirsin bulamazsak
Evet evet bende arar öğrenirim, bakmak lazım sürekli iptal edende olur muhakakkolur tabii ben alırkende yarına vardı hemen doldu 25ine aldım günlük kontrol edersiniz olmadı bende yarın aramayı düşünüyorum sizde arayın farklı ağızlardan duymuş oluruzbeklesin bizi çapa