2026 Mart Anneleri

Aynı konuda kararsızım bir yandan en azından büyük şeyleri alayım diyorum Bebek Arabası falan ama erkende geliyor bilemedim bende

Selam kızlar, uyku tutmayınca buraya bakıp okuyorum hemen ben çok sevdiğim bir arkadaşımdan aldım bazı eşyaları. Park yatak, puset, bebek çantası, sandal yatak filan aldım. Bebek arabasını ve diğer sonra kullanacağı şeyleri açıkçası doğum sonrası seçeyim onlar en öncelikli değil gibi düşünüyorum benim de özellikle tecrübeli arkadaşlarıma sormak istediğim kıyafet alırken daha çok kaç ay aralığını alsak işimizi kolaylaştırıyor? Büyüme hızı vs kestirmekte zorlanıyorum da aaaa bir de çatlak kremi sürmeye başladınız mı? Ben lierac aldım.

Kız ben yanlış yazmışım ne kızamığı tetanoz inşallah birilerini yanlış yönlendirmem gebelikte kızamık yapılıyor mu bilmiyorum hiç.
Ya ben biraz aceleciyim galiba baya baya başladım ben alışverişe rabbim utandırmasın kucağımıza almak nasip olsun inşallah
17+3 den beri hissediyorum ama artık 20 oldu hatta 21.hafta baya baya tekmeliyor bu kız beni, o tekmelemeye başlayınca hemen hareketsiz bekliyorum iyice hissedeyim diye muhteşem bir duygu valla kasım indirimlerinden de yararlanırım büyük ihtimalle. Ufak tefek herşeyi aldım zaten. Kıyafet alışverişini abartmayacağım hem çabuk küçülüyor hem hediye geliyor oğlumdan tecrübeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…