2026 Mart Anneleri

Selam canım ben de size bunu yazacaktım Kasım indirimlerinden yararlanacak mısınız ? Henüz erken oluyor ama yılın en iyi indirimleri de bu ay oluyor biliyorsunuz hele yıl başından sonra fiyatlara el degmiycek nasıl yapalım bilemedim🤷🏼‍♀️
Ben de oğluşumun tekmelerini resmen artık hissediyorum öyle bir hismiş ki bu her tekmesinde dua ediyorum ki Rabbim bu Duygu’yu tüm isteyenlere nasip etsin🥹🥹🥲
Aynı konuda kararsızım bir yandan en azından büyük şeyleri alayım diyorum Bebek Arabası falan ama erkende geliyor bilemedim bende

Selam kızlar, uyku tutmayınca buraya bakıp okuyorum hemen 🤭🤗 ben çok sevdiğim bir arkadaşımdan aldım bazı eşyaları. Park yatak, puset, bebek çantası, sandal yatak filan aldım. Bebek arabasını ve diğer sonra kullanacağı şeyleri açıkçası doğum sonrası seçeyim onlar en öncelikli değil gibi düşünüyorum 🤔 benim de özellikle tecrübeli arkadaşlarıma sormak istediğim kıyafet alırken daha çok kaç ay aralığını alsak işimizi kolaylaştırıyor? Büyüme hızı vs kestirmekte zorlanıyorum da 😬 aaaa bir de çatlak kremi sürmeye başladınız mı? Ben lierac aldım.

Yaa biraz hafiflediğine sevindim canım benim de boğazımdaki yumru hissi kusma olmadı ama o kötü tat bulantı hissi vardı geçti şükür daha iyiyim 🤗😍Kızamık da mı yapılıyordu hiç hatırlayamadım önceki gebelikte yoktu sanki 😅 yaa ben de bazen minik minik hissediyorum dürtme gibi derinden batmalar gibi 😅😍hazırlık olarak da ben bu sefer biraz erken olmuş olabilir de bu sefer iştahlı bir bebek olacağına inancım tamsa demek mama sandalyesi mama tabağı kaşığı filan aldım 😅😂😂 onun yanında küvet filan birkaç bi şey 🤭🤗
Kız ben yanlış yazmışım ne kızamığı tetanoz 😬 inşallah birilerini yanlış yönlendirmem gebelikte kızamık yapılıyor mu bilmiyorum hiç.
Ya ben biraz aceleciyim galiba baya baya başladım ben alışverişe 🤗 rabbim utandırmasın kucağımıza almak nasip olsun inşallah🤲
Selam canım ben de size bunu yazacaktım Kasım indirimlerinden yararlanacak mısınız ? Henüz erken oluyor ama yılın en iyi indirimleri de bu ay oluyor biliyorsunuz hele yıl başından sonra fiyatlara el degmiycek nasıl yapalım bilemedim🤷🏼‍♀️
Ben de oğluşumun tekmelerini resmen artık hissediyorum öyle bir hismiş ki bu her tekmesinde dua ediyorum ki Rabbim bu Duygu’yu tüm isteyenlere nasip etsin🥹🥹🥲
17+3 den beri hissediyorum ama artık 20 oldu hatta 21.hafta baya baya tekmeliyor bu kız beni, 🤭 o tekmelemeye başlayınca hemen hareketsiz bekliyorum iyice hissedeyim diye muhteşem bir duygu 🙏 valla kasım indirimlerinden de yararlanırım büyük ihtimalle. Ufak tefek herşeyi aldım zaten. Kıyafet alışverişini abartmayacağım hem çabuk küçülüyor hem hediye geliyor oğlumdan tecrübeliyim 🤗

Back
X