2026 Mart Anneleri

Ben artık hiçbir şey giyemiyorum elbise dışında Birkaç kıyafet aldım havalar biraz serinlesin elbiseden geçiş yapıcam aynı şeyleri giymekten bıktım
Benim her şeyim oluyor şuanda ne zaman göbeğim tam anlamıyla çıkarsa ilk doğumda 20haftayı bulmuştu

Bende bugün 13+1 im mide bulantisi devam kusma azaldı ama biraz daha şükür. Bende gerginim karnımda ufacık bı göbek halinde ama hala başlangıç kiloma dönemedim 4 kilo vermiştim 1ini geri aldım

Bende bugün 13+1 im mide bulantisi devam kusma azaldı ama biraz daha şükür. Bende gerginim karnımda ufacık bı göbek halinde ama hala başlangıç kiloma dönemedim 4 kilo vermiştim 1ini geri aldım
Hiç üzülme ben de kilo almadım hiç doktorum dedi ki hamilelik kilo olmak değildir önemli olan bebeğin kilo alması.

İnşallah tamamen geçer canım kilo almadığın daha iyi boşver bebiş alsın sağlıklı olsun da

Ben de 4 almışım yani yemiyorum da öyle çok inanılır gibi değil ilk gebeliğimde totalde 9 kilo almıştım ,kilo olayına taktım ben
Ben de ilkinde 8almıştım ama bunda iştahım 10.haftaya kadar çok kötüydü midem kötüydü o süreçte verdim sonra almaya başladım öyle olunca 1buçuk kilo kadar aldım şimdiye kadar

Ben de ilkinde 8almıştım ama bunda iştahım 10.haftaya kadar çok kötüydü midem kötüydü o süreçte verdim sonra almaya başladım öyle olunca 1buçuk kilo kadar aldım şimdiye kadar
1.5 kilo çok iyi, son haftalarda artar kilo alımı. Yürüyüş yapmak lazım

1.5 kilo çok iyi, son haftalarda artar kilo alımı. Yürüyüş yapmak lazım
Ben çalışıyorum malum öğretmenim o yüzden hiç yürümediğim gün bile 3km yürümüş oluyorum şuan son aylar sağlık sorunumuz filan olmazsa yine yürürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…