- 16 Ekim 2024
- 1.632
- 1.070
- 48
- 36
- Konu Sahibi perfectbaby
-
Benim her şeyim oluyor şuanda ne zaman göbeğim tam anlamıyla çıkarsa ilk doğumda 20haftayı bulmuştuBen artık hiçbir şey giyemiyorum elbise dışındaBirkaç kıyafet aldım havalar biraz serinlesin elbiseden geçiş yapıcam aynı şeyleri giymekten bıktım
Evet canım, 22 Eylül de verdim henüz vakit var beklemedeyimHoşgeldiniznaptın canım sonuç bekliyorsun dimi ?
Benimki tam 7günde geldi inşallah sağlıklı gelir deE
Evet canım, 22 Eylül de verdim henüz vakit var beklemedeyim
İnşallah canımBenimki tam 7günde geldi inşallah sağlıklı gelir dedert değil gerisi
Demek senin yapın bu herkes de farklı oluyormuşBenim her şeyim oluyor şuanda ne zaman göbeğim tam anlamıyla çıkarsa ilk doğumda 20haftayı bulmuştu
Evet canım bir de bazılarının iç karnı büyük oluyor bazılarının da dış karnıDemek senin yapın bu herkes de farklı oluyormuş
Benim ilk hamileliğimde 4. Ay biterken karnım bu kadar değildi bu nasıl iş ben anlamadımEvet canım bir de bazılarının iç karnı büyük oluyor bazılarının da dış karnı
Bazen de ikinci hamilelikte daha erken çıkıyor canım benim sabah bi şey yok gibi oluyor akşamları biraz göbek görünüyorBenim ilk hamileliğimde 4. Ay biterken karnım bu kadar değildi bu nasıl iş ben anlamadım
Hiç üzülme ben de kilo almadım hiç doktorum dedi ki hamilelik kilo olmak değildir önemli olan bebeğin kilo alması.Bende bugün 13+1 im mide bulantisi devamkusma azaldı ama biraz daha şükür. Bende gerginim karnımda ufacık bı göbek halinde ama hala başlangıç kiloma dönemedim 4 kilo vermiştim 1ini geri aldım
İnşallah tamamen geçer canım kilo almadığın daha iyi boşver bebiş alsın sağlıklı olsun daBende bugün 13+1 im mide bulantisi devamkusma azaldı ama biraz daha şükür. Bende gerginim karnımda ufacık bı göbek halinde ama hala başlangıç kiloma dönemedim 4 kilo vermiştim 1ini geri aldım
Ben bir bir buçuk kilo aldım bence de almamak en güzeliHiç üzülme ben de kilo almadım hiç doktorum dedi ki hamilelik kilo olmak değildir önemli olan bebeğin kilo alması.
Ama 1 kilo sayılmazBen bir bir buçuk kilo aldım bence de almamak en güzelibebişler büyüsün onlar alsın
Almadım demiyorum zaten kız ben aldımAma 1 kilo sayılmaz
Ben de 4 almışım yani yemiyorum da öyle çok inanılır gibi değil ilk gebeliğimde totalde 9 kilo almıştım ,kilo olayına taktım benAy ben 3 kilo aldım siz ne diyosunuz
Ben de ilkinde 8almıştım ama bunda iştahım 10.haftaya kadar çok kötüydü midem kötüydü o süreçte verdim sonra almaya başladımBen de 4 almışım yani yemiyorum da öyle çok inanılır gibi değil ilk gebeliğimde totalde 9 kilo almıştım ,kilo olayına taktım ben
1.5 kilo çok iyi, son haftalarda artar kilo alımı. Yürüyüş yapmak lazımBen de ilkinde 8almıştım ama bunda iştahım 10.haftaya kadar çok kötüydü midem kötüydü o süreçte verdim sonra almaya başladımöyle olunca 1buçuk kilo kadar aldım şimdiye kadar
Ben çalışıyorum malum öğretmenim o yüzden hiç yürümediğim gün bile 3km yürümüş oluyorum şuan son aylar sağlık sorunumuz filan olmazsa yine yürürüz inşallah1.5 kilo çok iyi, son haftalarda artar kilo alımı. Yürüyüş yapmak lazım
Maşallah sanaBen çalışıyorum malum öğretmenim o yüzden hiç yürümediğim gün bile 3km yürümüş oluyorum şuan son aylar sağlık sorunumuz filan olmazsa yine yürürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?