2026 Mart Anneleri

Kızlar herkes ense kalınlığına filan baktırdı mı ? ikili testte ön muayenede bakıyorlarmış ben fetal DNA yaptırınca baktırmadım B bimini T Tkgz M Miniksercemmm
Bebeğim ben daha fetal DNA bile yaptırmadan 10. Haftadan sonra her gitiigim de ense kalınlığına bakıldı. Şimdi biz zaten fetal DNA yaptırdık ikili taramaya gerek yok diye biliyorum yanlış mı?

Bebeğim ben daha fetal DNA bile yaptırmadan 10. Haftadan sonra her gitiigim de ense kalınlığına bakıldı. Şimdi biz zaten fetal DNA yaptırdık ikili taramaya gerek yok diye biliyorum yanlış mı?
Evet detaylı bakmadı gittiklerimde ben de fetal DNA yaptırdım diye önemsemedim 10.haftada kendi doktorum detaylı inceledi ama bi şey söylemedi bana her şey güzel dedi

Kızlar herkes ense kalınlığına filan baktırdı mı ? ikili testte ön muayenede bakıyorlarmış ben fetal DNA yaptırınca baktırmadım B bimini T Tkgz M Miniksercemmm
Ben fetal dna yaptırmayacaktım ikili test yaptırdım ense kalınlığına bakıldı sonradan fetale karar verdik. Doktorun muhakkak bakmıştır canım sorun yoktur.

Aynen canım fetal yapılınca ikili ve dörtlü tarama testlerine gerek yok.

Çalışıyorum başım çok ağrıyor ağrı kesici belki parola izin verilir de içmek istemiyorum nasıl olck bu böyle bilmiyorum
Canım geçmiş olmuş ben de KBb ye gittim bogazım agrıyordu ve cep 21 çıktı faranjit olmuşum minoset ve largopen 500 yazdı ateşin çıkmadıkça dayan içme dedi. Bol sıvıyla geçiştiriyorum bir de sabahları bir kaşık tahine 5 6 damla limon sıkıp yutuyorum bagışıklık güçlendirici ve bogaz yumuşatıyor.

Çok sağ ol canım sana da geçmiş olsun tahini ben de yapayım benim kadın doğum doktoruma sordum ben de zencefil bal limonlu su iç dedi biraz içtim iki bardak filan gün içinde yarın da sağlık ocağına gidip rapor alcm her yerim ağrıyor okula gidemem

Bnm 10. 11.haftada gittim öyle baktı detaylı ölçtüyse de söylemedi
Bakmıştır bence, benim son gidişimde baktı işte ense kalınlığı, burun kemiği, bir de karnına doğru bir yerde de kalp atışı dışında bişey dinledi grafiği yorumladı falan baya detaylı baktı. 20. Haftada da perinatoloğa yönlendirdi rutin, oraya gidicem daha çok var tabi ona

Hastalananlara da geçmiş olsun valla okullardan çocuklarla eve de gelecek kışın maalesef nasıl koruyacağız kendimizi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…