- 16 Ekim 2024
- 1.632
- 1.070
- 48
- 36
- Konu Sahibi perfectbaby
-
Bulantın filan olmadıysa çok normal canım benceAy ben 3 kilo aldım siz ne diyosunuz
Bebeğim ben daha fetal DNA bile yaptırmadan 10. Haftadan sonra her gitiigim de ense kalınlığına bakıldı. Şimdi biz zaten fetal DNA yaptırdık ikili taramaya gerek yok diye biliyorum yanlış mı?
Evet detaylı bakmadı gittiklerimde ben de fetal DNA yaptırdım diye önemsemedim 10.haftada kendi doktorum detaylı inceledi ama bi şey söylemedi bana her şey güzel dediBebeğim ben daha fetal DNA bile yaptırmadan 10. Haftadan sonra her gitiigim de ense kalınlığına bakıldı. Şimdi biz zaten fetal DNA yaptırdık ikili taramaya gerek yok diye biliyorum yanlış mı?
O zaman her şey güzeldir kafana takma zaten fetal DNA temizse ense kalınlığında idealdırEvet detaylı bakmadı gittiklerimde ben de fetal DNA yaptırdım diye önemsemedim 10.haftada kendi doktorum detaylı inceledi ama bi şey söylemedi bana her şey güzel dedi
Aynen gidip gidip durmayım dedimO zaman her şey güzeldir kafana takma zaten fetal DNA temizse ense kalınlığında idealdır
Ben fetal dna yaptırmayacaktım ikili test yaptırdım ense kalınlığına bakıldı sonradan fetale karar verdik. Doktorun muhakkak bakmıştır canım sorun yoktur.
Aynen canım fetal yapılınca ikili ve dörtlü tarama testlerine gerek yok.Bebeğim ben daha fetal DNA bile yaptırmadan 10. Haftadan sonra her gitiigim de ense kalınlığına bakıldı. Şimdi biz zaten fetal DNA yaptırdık ikili taramaya gerek yok diye biliyorum yanlış mı?
Aynen canım bu arada kendinize dikkat edin eşimden bulaştı sanırım çok fena hastayımAynen canım fetal yapılınca ikili ve dörtlü tarama testlerine gerek yok.
Geçmiş olsun canım bu arada salgın var herkes hasta bol sıvı almaya çalışAynen canım bu arada kendinize dikkat edin eşimden bulaştı sanırım çok fena hastayım
Çalışıyorum başım çok ağrıyor ağrı kesici belki parola izin verilir de içmek istemiyorum nasıl olck bu böyle bilmiyorumGeçmiş olsun canım bu arada salgın var herkes hasta bol sıvı almaya çalış
Canım geçmiş olmuş ben de KBb ye gittim bogazım agrıyordu ve cep 21 çıktı faranjit olmuşum minoset ve largopen 500 yazdı ateşin çıkmadıkça dayan içme dedi. Bol sıvıyla geçiştiriyorum bir de sabahları bir kaşık tahine 5 6 damla limon sıkıp yutuyorum bagışıklık güçlendirici ve bogaz yumuşatıyor.Çalışıyorum başım çok ağrıyor ağrı kesici belki parola izin verilir de içmek istemiyorum nasıl olck bu böyle bilmiyorum
Çok sağ ol canım sana da geçmiş olsunCanım geçmiş olmuş ben de KBb ye gittim bogazım agrıyordu ve cep 21 çıktı faranjit olmuşum minoset ve largopen 500 yazdı ateşin çıkmadıkça dayan içme dedi. Bol sıvıyla geçiştiriyorum bir de sabahları bir kaşık tahine 5 6 damla limon sıkıp yutuyorum bagışıklık güçlendirici ve bogaz yumuşatıyor.
Baktım kullanıcı adlarınıza etiketlemeye çalıştım seni etiketlememişim affet canımAa bu grup ne zaman açıldı ya hiç haberim yok
Bnm 10. 11.haftada gittim öyle baktı detaylı ölçtüyse de söylemediBenim baktı canım, 1.7 ölçtü yanlış hatırlamıyosam
Bakmıştır bence, benim son gidişimde baktı işte ense kalınlığı, burun kemiği, bir de karnına doğru bir yerde de kalp atışı dışında bişey dinledi grafiği yorumladı falan baya detaylı baktı. 20. Haftada da perinatoloğa yönlendirdi rutin, oraya gidicem daha çok var tabi onaBnm 10. 11.haftada gittim öyle baktı detaylı ölçtüyse de söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?