- 16 Ekim 2024
- 1.632
- 1.070
- 48
- 36
- Konu Sahibi perfectbaby
-
Ben de 19.haftada iğneleri yeniletmek için rapor çıkarttırmak için giderim aynen detaylı ultrasona da yönlendirdiği perinatoloğa giderimBakmıştır bence, benim son gidişimde baktı işte ense kalınlığı, burun kemiği, bir de karnına doğru bir yerde de kalp atışı dışında bişey dinledi grafiği yorumladı falan baya detaylı baktı. 20. Haftada da perinatoloğa yönlendirdi rutin, oraya gidicem daha çok var tabi ona
Vallahi canım ben de bilmiyorum tam geçiş dönemi hasta olmamak imkansız. Bol bol doğal immün güçlendiricilerHastalananlara da geçmiş olsun valla okullardan çocuklarla eve de gelecek kışın maalesef nasıl koruyacağız kendimizi bilemiyorum
Hele karı koca öğretmen olunca kaçış yokHastalananlara da geçmiş olsun valla okullardan çocuklarla eve de gelecek kışın maalesef nasıl koruyacağız kendimizi bilemiyorum
Aynen canım söylerdi ben bugün gittim bi doktora fetal DNA yaptırdım diyince ense kalınlığına filan bakılmasına gerek yok dedi yine de bi bakar mısınız dedim baktıYa bende 12+6 da gittim ikili test için kan verdim ense kalinligi ile ilgili bir şey demedi doktor her şey yolunda dedi ama bi sorun görse söylerdi herhalde dimi?
Durmak zor gercekten insan sürekli gidip görmek istiyorAynen canım söylerdi ben bugün gittim bi doktora fetal DNA yaptırdım diyince ense kalınlığına filan bakılmasına gerek yok dedi yine de bi bakar mısınız dedim baktı14+1im 18 e kadar gitmycm 18de giderim kendi doktoruma
Valla öyle olduDayanamadın dimiiiiOlsun bence iyi yaptın benim de yarın kontrolüm var sonrakini üç dört hafta sonraya vericem dedi nasıl beklenir bilmem
Kesinlikle öyleDurmak zor gercekten insan sürekli gidip görmek istiyor
Kesinlikle öylegörünce içimiz bi rahatlıyor
Kızlar ben 15 günde bir gidiyorum kendime öyle kota koydum hiç dayanamıyorum. Eşimde kızıyor valla bu konu tartışmaya kapalı diye bagırdım en son. Ne yapıyım kendini yiyeceğime ben de böyle kabul etsinler ben kendimi kabul ettim :) P perfectbaby seninde bir ay dayanabileceğini sanmıyorum.Dayanamadın dimiiiiOlsun bence iyi yaptın benim de yarın kontrolüm var sonrakini üç dört hafta sonraya vericem dedi nasıl beklenir bilmem
12.haftaya kadar leke bahanesiyle gittim her hafta şimdi bahanem de kalmadı testler de yapıldı beklemem lazım artık benim eşim de benden beter bi şey desem pimpiriklensem hadi gidelim diyorKızlar ben 15 günde bir gidiyorum kendime öyle kota koydum hiç dayanamıyorum. Eşimde kızıyor valla bu konu tartışmaya kapalı diye bagırdım en son. Ne yapıyım kendini yiyeceğime ben de böyle kabul etsinler ben kendimi kabul ettim :) P perfectbaby seninde bir ay dayanabileceğini sanmıyorum.
Selam canım valla benim iki gündür psikolojim çok bozuk her şeye ağlıyorum ve sinirleniyorum, darılıyorum filan sanki hiç keyfim yok herkese saldırasım var filan ay sizede oldu mu. Ben çok naif bir insanımdır normaldeKızlar nabersiniz ? Nasıl gidiyor
Olmaz mı canım bende de aynı dün de noldu bir normal doğum videosu gördüm yani sadece doktorun verdiği telkinlerle hasta doğum yapmaya çalışıyor çok kısa bir videoydu başladım ağlamaya kendi ilk doğumum aklıma geldiSelam canım valla benim iki gündür psikolojim çok bozuk her şeye ağlıyorum ve sinirleniyorum, darılıyorum filan sanki hiç keyfim yok herkese saldırasım var filan ay sizede oldu mu. Ben çok naif bir insanımdır normaldebir de göbekleriniz ne alemde benim bir çok çıkıyor bir normal.
Selam canım valla benim iki gündür psikolojim çok bozuk her şeye ağlıyorum ve sinirleniyorum, darılıyorum filan sanki hiç keyfim yok herkese saldırasım var filan ay sizede oldu mu. Ben çok naif bir insanımdır normaldeKızlar nabersiniz ? Nasıl gidiyor
canım ben de Müge anlıda bile dalga geçtiğim şeylere şimdi ağlıyorum hiç normal değilizOlmaz mı canım bende de aynı dün de noldu bir normal doğum videosu gördüm yani sadece doktorun verdiği telkinlerle hasta doğum yapmaya çalışıyor çok kısa bir videoydu başladım ağlamaya kendi ilk doğumum aklıma geldibenim göbek de aynı sabahları yok gibi akşamları var gibi çalışıyorum ya okulda hiç kimse bilmiyor anlamıyor da henüz bir arkadaşıma dün söyledim hiç anlamamıştım diyor
Hahahaha aynen öyleSelam canım valla benim iki gündür psikolojim çok bozuk her şeye ağlıyorum ve sinirleniyorum, darılıyorum filan sanki hiç keyfim yok herkese saldırasım var filan ay sizede oldu mu. Ben çok naif bir insanımdır normaldebir de göbekleriniz ne alemde benim bir çok çıkıyor bir normal
canım ben de Müge anlıda bile dalga geçtiğim şeylere şimdi ağlıyorum hiç normal değiliz
Kocam zaten çok gıcıgıma gidiyortamamen hormonlar işte. Sen hastaydın sanırım nasıl oldun
Hayırlı olsun cnm. Bende de ara ara mide yanması ve baş dönmesi başladı. Bende de doktorun dediğine göre 15+3 oldumSelam kızlar bende 15+2 oldum. Mide yanması başladı , az önce fetal dna sonucum geldi düşük risk yazıyor
Sağol canım , bu aylarda baş dönmesi oluyormuş.Hayırlı olsun cnm. Bende de ara ara mide yanması ve baş dönmesi başladı. Bende de doktorun dediğine göre 15+3 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?