2026 Mart Anneleri

Ben de 19.haftada iğneleri yeniletmek için rapor çıkarttırmak için giderim aynen detaylı ultrasona da yönlendirdiği perinatoloğa giderim

Hastalananlara da geçmiş olsun valla okullardan çocuklarla eve de gelecek kışın maalesef nasıl koruyacağız kendimizi bilemiyorum
Vallahi canım ben de bilmiyorum tam geçiş dönemi hasta olmamak imkansız. Bol bol doğal immün güçlendiriciler bal pekmez tahin mandalina portakal

Ya bende 12+6 da gittim ikili test için kan verdim ense kalinligi ile ilgili bir şey demedi doktor her şey yolunda dedi ama bi sorun görse söylerdi herhalde dimi?

Ya bende 12+6 da gittim ikili test için kan verdim ense kalinligi ile ilgili bir şey demedi doktor her şey yolunda dedi ama bi sorun görse söylerdi herhalde dimi?
Aynen canım söylerdi ben bugün gittim bi doktora fetal DNA yaptırdım diyince ense kalınlığına filan bakılmasına gerek yok dedi yine de bi bakar mısınız dedim baktı 14+1im 18 e kadar gitmycm 18de giderim kendi doktoruma

Durmak zor gercekten insan sürekli gidip görmek istiyor

Dayanamadın dimiiii Olsun bence iyi yaptın benim de yarın kontrolüm var sonrakini üç dört hafta sonraya vericem dedi nasıl beklenir bilmem
Valla öyle oldu benim kendi doktorum da bir ay diyor ben yaklaşık bir buçuk ay sonrasında gitmiş olcm ona 18de giderim rapor yenilenir iğnem hem de detaylı ultrasona kime gideyim diye sorarım

Kesinlikle öyle görünce içimiz bi rahatlıyor
Dayanamadın dimiiii Olsun bence iyi yaptın benim de yarın kontrolüm var sonrakini üç dört hafta sonraya vericem dedi nasıl beklenir bilmem
Kızlar ben 15 günde bir gidiyorum kendime öyle kota koydum hiç dayanamıyorum. Eşimde kızıyor valla bu konu tartışmaya kapalı diye bagırdım en son. Ne yapıyım kendini yiyeceğime ben de böyle kabul etsinler ben kendimi kabul ettim :) P perfectbaby seninde bir ay dayanabileceğini sanmıyorum.

12.haftaya kadar leke bahanesiyle gittim her hafta şimdi bahanem de kalmadı testler de yapıldı beklemem lazım artık benim eşim de benden beter bi şey desem pimpiriklensem hadi gidelim diyor bu sefer beklemem şart oldu

Kızlar nabersiniz ? Nasıl gidiyor
Selam canım valla benim iki gündür psikolojim çok bozuk her şeye ağlıyorum ve sinirleniyorum, darılıyorum filan sanki hiç keyfim yok herkese saldırasım var filan ay sizede oldu mu. Ben çok naif bir insanımdır normalde bir de göbekleriniz ne alemde benim bir çok çıkıyor bir normal.

Olmaz mı canım bende de aynı dün de noldu bir normal doğum videosu gördüm yani sadece doktorun verdiği telkinlerle hasta doğum yapmaya çalışıyor çok kısa bir videoydu başladım ağlamaya kendi ilk doğumum aklıma geldi benim göbek de aynı sabahları yok gibi akşamları var gibi çalışıyorum ya okulda hiç kimse bilmiyor anlamıyor da henüz bir arkadaşıma dün söyledim hiç anlamamıştım diyor

Kızlar nabersiniz ? Nasıl gidiyor
Selam canım valla benim iki gündür psikolojim çok bozuk her şeye ağlıyorum ve sinirleniyorum, darılıyorum filan sanki hiç keyfim yok herkese saldırasım var filan ay sizede oldu mu. Ben çok naif bir insanımdır normalde bir de göbekleriniz ne alemde benim bir çok çıkıyor bir normal
canım ben de Müge anlıda bile dalga geçtiğim şeylere şimdi ağlıyorum hiç normal değiliz
Kocam zaten çok gıcıgıma gidiyor tamamen hormonlar işte. Sen hastaydın sanırım nasıl oldun

Hahahaha aynen öyle ben de çok şükür bugün daha düzgün unutabildim iki gündür sabahları kelle paça çorbası içmeye gidiyorum iyi gelsin diye bugün normal kahvaltıya geçtim artık çok şükür bugün daha iyiyim evde dinlenmek raporlu olmak çok iyi geldi toparladım canım

Selam kızlar bende 15+2 oldum. Mide yanması başladı , az önce fetal dna sonucum geldi düşük risk yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…