• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Canım bende kesin yaptırırım şeker yüklemesi gibi bakıyordum ama doktorum en başından ekmek vs gibi şeyleri yasakladı şeker zaten yok kullanmıyorum bunlarıda biliyor meyveyi de yeterli porsiyon alınca sıkıntı görmedi. Ayrıca güveniyorum doktoruma. Bu arada tansiyon aleti aldım arada baş ağrısı yaşıyorum temkinli olmakta fayda var diye abartmadan ölçüm yapıyorum😇yarın ikinci tetanoz aşım var birde rutin kan tahlilleri yapılacak.
Canim benimde burada bi turk doktorum var ozel ultroasona gittigim ona soyledigimde ben de kendime yaptirmadim sizin beslenme sekliniz belli zaten seker çiksa ayni bu sekilde diyet onerecegiz dedi oyuzden sisteme guvenin dedigi icin israr etmedim buradakilere , Turkiyede de iletisimde bir doktorum var ona da danisacagim . Senin doktorun neden ekmegi vs yasaklamisti

Yaa o da saçma geliyor bana normal yolla hamile kalan bi insan da yumurtlama gününde ilişkiyle adetin 14-17arasında hamile kalıyor aynı hesap biz de o ara transfer olduk mantıken bakıldığında o yüzden adet baz alınmalı 😅ilginç valla
Aaaa benimkiler adet tarihini baz aliyor dogal siklus transferi oldugu icin mi acaba dicem ama ilk dogumumda tup bebekti onda da âdet tarihim
Baz alindi ve oyle dogum yaptim

Ne güzel ya, ben de ultrasonda 26 gözüküyorum doktorum bunu baz alamayız dedi bana bu sadece bebeğin sağlıklı olduğunu gösteren iyi bir şey ama önemli olan son adet tarihidir dedi değişmedi ve 26 değilsin dedi 🤦🏼‍♀️ doğumu ona göre hesaplamıycaz dedi. 😒 niye böyle benim doktorum acaba
Canim benimde ilk gunden itibaren bebegim 5-7 gun onden gidiyor ama hem turkiyede ilk ultrason hem burada yasadigim ulkede hastane ultrasonu ve ozel ayri ultrason merkezi 3 ude bu oynamalar normal son adet tarihini baz aliriz diyor. Her doktorun bu kadar farkli yaklastigini bilmiyordum ya sasirdim.
Bu arada ilk gebeligimde de hep 1 hafta onden gidiyordu ama ben buna ragmen 41 haftalikken dogurdum yani eger duzeltselerdi tarihi ben 42 yken dogurmusum demek oluyor 🤔

Aaaa benimkiler adet tarihini baz aliyor dogal siklus transferi oldugu icin mi acaba dicem ama ilk dogumumda tup bebekti onda da âdet tarihim
Baz alindi ve oyle dogum yaptim
Doğrusu o zaten canım 24 haziran adet tarihim buna göre doğal gebelik olsa 28günde bir adet olduğum için 14.gün yumurtlama günüm 7temmuza denk geliyor transferim de 12sinde oldu yani 5.gün embriyosu bile olsa gördüğün gibi tarih değişmiyor 😁😁 bakma her doktor bi şey söylüyor işte

Kızlar akşam ben uyurken konuşmuşsunuz yetişememişim aranızda tek tavuk ben miyim 11 I görmeden uyuyorum 😅😅
Hepinize katılıyorum çok şükür bu günlerimize sağlıklı olsunlarda kim nasıl ölçüyorsa ölçsün 😇😇😇

Canim benimde burada bi turk doktorum var ozel ultroasona gittigim ona soyledigimde ben de kendime yaptirmadim sizin beslenme sekliniz belli zaten seker çiksa ayni bu sekilde diyet onerecegiz dedi oyuzden sisteme guvenin dedigi icin israr etmedim buradakilere , Turkiyede de iletisimde bir doktorum var ona da danisacagim . Senin doktorun neden ekmegi vs yasaklamisti
Canım gebelik takibinin en başından kilomu ve beslenme düzenimi sordu bende beyaz ekmek yemediğimi ama tam buğday vs yediğimi söyleyince ekmeği tamamen hayatından çıkar dedi 🤔 şeker asla yok dedi . Bu ata tohumu muhabbeti yaptı artık herşeyin ekmek dahil genetiği bozuldu muhabbeti yaptı 🙂 alıştım dediği düzene. Hamile kalmadan 68 kilo ile başladım 72 ile devam bakalım nasıl ilerleyecek.

Kızlar akşam ben uyurken konuşmuşsunuz yetişememişim aranızda tek tavuk ben miyim 11 I görmeden uyuyorum 😅😅
Hepinize katılıyorum çok şükür bu günlerimize sağlıklı olsunlarda kim nasıl ölçüyorsa ölçsün 😇😇😇
Canım benim de uyku problemim başladı gece evi oda oda geziyorum 😁
Şükür dediğin gibi🥰

Doğrusu o zaten canım 24 haziran adet tarihim buna göre doğal gebelik olsa 28günde bir adet olduğum için 14.gün yumurtlama günüm 7temmuza denk geliyor transferim de 12sinde oldu yani 5.gün embriyosu bile olsa gördüğün gibi tarih değişmiyor 😁😁 bakma her doktor bi şey söylüyor işte
Aynen canım valla değişen bir şey yok😊
Bu arada boğmacalı tetanoz aşımı oldum bebek kalp atışını dinlediler sağlık ocağında ve şeker yüklemesi yaptırmadığım için bana tuhaf baktılar 😁 bende doktorum böyle istedi deyince Canan Karatay'ı mı dediler😂 hey Allah'ım yaaa😂

Aynen canım valla değişen bir şey yok😊
Bu arada boğmacalı tetanoz aşımı oldum bebek kalp atışını dinlediler sağlık ocağında ve şeker yüklemesi yaptırmadığım için bana tuhaf baktılar 😁 bende doktorum böyle istedi deyince Canan Karatay'ı mı dediler😂 hey Allah'ım yaaa😂
İkinci doz mu canım ben ne zaman yaptırsam ilkini 22haftalıkken oldum hahaha 😂

Canım gebelik takibinin en başından kilomu ve beslenme düzenimi sordu bende beyaz ekmek yemediğimi ama tam buğday vs yediğimi söyleyince ekmeği tamamen hayatından çıkar dedi 🤔 şeker asla yok dedi . Bu ata tohumu muhabbeti yaptı artık herşeyin ekmek dahil genetiği bozuldu muhabbeti yaptı 🙂 alıştım dediği düzene. Hamile kalmadan 68 kilo ile başladım 72 ile devam bakalım nasıl ilerleyecek.
Anladim canim gayet dengeli gorunuyor ben de dikkat etmeye calisiyorum ama beyaz ekmek tek zaafim😂
Demi canim bilgi cok erisilebilir artik insan neyi baz alacagini sasiriyor ayyy saglikla kucagimiza alalimda tarihler onemli degil 😅

Back
X