• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Kızlar bide ben deli gibi buz yiyorum
internetten baktım demir eksikliği diyor yarın sağlık ocağına gidip bi test vericem
Ama nasıl güzel geliyo önce buzlu suyumu içip sonra çatır çatır buz yiyorum😂😂😂
Arada kana baktırmak lazım canım ben geçen gün aşıya gittiğimde baktırdım mahvolmuş Demir 🫣 günde ikiye çıkardık Demir ilacını

Canlarım lansinoh ilk doğumdan tecrübemle ilk aldığım şeylerden biri oldu söyleyim😅 Ayrıca silikon kapak almıştım ama hiç kullanmadım kullananlardan da meme ucuna geçişte sorun yaşadıklarını duydum. Gümüş kapaksa yara durumunda hızlıca iyileşme sağlıyor başka şeyler yerini o kadar başarılı tutmuyor inanın eğer sorun olursa o acı da başka hiçbir şeye benzemiyor o yüzden parasını hakeden bir ürün derim şahsen
Ben de yara olursa gümüş kapak alırım ama şimdiden almayı düşünmüyorum duruma göre bakıcam bir arkadaşım söyledi bugün gümüş kapak iyileştiriyormuş

Arada kana baktırmak lazım canım ben geçen gün aşıya gittiğimde baktırdım mahvolmuş Demir 🫣 günde ikiye çıkardık Demir ilacını
Çokk haklısın yarın sabah ilk iş
Ben bide hiç demir ilacı kullanmadım inşallah ihtiyacım olmaz kabızlık yapıyomuş ilacı istemiyorum o yüzden🤦‍♀️

Çokk haklısın yarın sabah ilk iş
Ben bide hiç demir ilacı kullanmadım inşallah ihtiyacım olmaz kabızlık yapıyomuş ilacı istemiyorum o yüzden🤦‍♀️
Ayy kullanmadıysan seni korkutmak istemem ama çok düşmüştür canım ben günde bir kullandığım halde ferritin 4e düşmüştü günde bir Türk kahvesi içiyordum onu filan bıraktım kabızlık yapmıyor bende tahinle pekmeze limon sıkıp içiyorum bir yemek kaşığı ilacı bir bardak suyla içtikten sonra ferro sanol ilacımın adı

Ayy kullanmadıysan seni korkutmak istemem ama çok düşmüştür canım ben günde bir kullandığım halde ferritin 4e düşmüştü günde bir Türk kahvesi içiyordum onu filan bıraktım kabızlık yapmıyor bende tahinle pekmeze limon sıkıp içiyorum bir yemek kaşığı ilacı bir bardak suyla içtikten sonra ferro sanol ilacımın adı
Aklımda olsun canımm çok sağol
Geçen ay baktırmıştım değer normal çıkmıştı ama dediğin gibi yarın baktırıcam🙏🏻

Kızlar şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırdınız bir de aç mı gittiniz o gün?

Kızlar bide ben deli gibi buz yiyorum
internetten baktım demir eksikliği diyor yarın sağlık ocağına gidip bi test vericem
Ama nasıl güzel geliyo önce buzlu suyumu içip sonra çatır çatır buz yiyorum😂😂😂
Kız Allah iyiliğini versin. Hasta olursun bide havalar buz gibi zaten😀😀

Herkese merhaba kızlar, tüp bebek tedavisi öncesinde nasıl beslendiniz nelere dikkat ettiniz bende sürece başlıcam bilgi verebilir misiniz
Allah mutlu haberlerle karşılaştırsın öncelikle
Ben ekstra birşey yaptığımı hatırlamıyorum doktorum vitamin takviye vermişti onlara başlamıştım
Gebe kalana kadar çok bişeye dikkat etmedim doktorumun ilaçları harici
Diğer kızlar daha iyi cevap vereceklerdir 🫣

Back
X