• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Kabızlık problemi olan sevgili anne adayları bi şey keşfettim günde iki kan ilacı kullanıyorum o halde birkaç gündür ishalim kırmızı pancar salatalasına bağlıyorum bunu şiddetle tavsiye ediyorum 🤗 size

Hoş buldum canım. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz. Ben diyabet hastasıyım önceden beri doktor 37. Haftada alırız dedi. Normalde Nisan başı gibiydi ama bakalım artık😊😊
Hosgeldin canim hayirli olsun 🌸 benimde 25+5 😍

Kızlar bu gümüş göğüs ucu koruyucu hakkında ne düşünüyorsunuz ben çok iyi şeyler düşünüyordum fiyatı görene kadar 😅😅 yani bu olmadan olmuyor mu ? Göğüsleri başka türlü koruyamıyor muyuz 😇

Kızlar bu gümüş göğüs ucu koruyucu hakkında ne düşünüyorsunuz ben çok iyi şeyler düşünüyordum fiyatı görene kadar 😅😅 yani bu olmadan olmuyor mu ? Göğüsleri başka türlü koruyamıyor muyuz 😇
Canım bu aralar benimde takıldığım konu bu henüz almadım🤔 gerçekten büyük ihtiyaç mı bende merak ediyorum?

Canım göğüs pedi yeterli oluyor ben önceki doğumumda hiç almadım öyle bi şey

Evet evet bende duydum maksat yara olmasın korusun zaten fiyatıda uygun onu alıcam bende 🙏🏻
Yara her türlü oluyor canım ama lansinoh çok kurtarıcı bir krem hemen iyileştiriyor 😍 doğumdan önce mutlaka yine alcm bir de şundan

Eklentiler

• 3E283DF3-C1F8-4E19-BDDC-1A4184ED44C5.webp
    3E283DF3-C1F8-4E19-BDDC-1A4184ED44C5.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 10

Canım bu aralar benimde takıldığım konu bu henüz almadım🤔 gerçekten büyük ihtiyaç mı bende merak ediyorum?

Kizlar cok detay vermek istiyorum ilk dogumlariniz ise ama ben emzirme konusunda inanilmaz sknti yasadim gogus ucu yaralarimi lansinoh ve gumus kapakla gecirdim ve 2 yil emzirdim. Yaralarim 2 ay surdu ama gumus kapaksiz adim atamiyordum oyuzden ben almistim sizin simdiden almaniz gerekir mi bilemiyorum ama benim kizimin dogar dogmaz ilk emisiyle goguslerim yara
Oldu bu arada sunu belirteyim doktorun yorumu ; benim gogsum anatomik olarak ucu icerideydi yoktu , kizim 41 haftalik dogmustu ve cenesi cok kuvvetliydi bu ikisi birlestigi icin cok fazla yara yasadim yani sizlerde bu durumlar yoksa olma ihtimali daha az .
Bu arada ucu da icerideyse endiselenmeyin emzirdikce anatomi tamamen degisti artik ucu fazlasiyla disarida 😅

Back
X