• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Kızlar günaydın♥️
Şimdi size bişe sorucam 🥰
Banyo takımı alıcam ama küvette ayaklı mı ayaksız mı alsam bilemedim siz ne dersiniz🫠

Benden de bir soru, ateş ölçer ne aldınız? Braun kulaktan ölçen önerisi çok gördüm sizde durum ne?

Benden de bir soru, ateş ölçer ne aldınız? Braun kulaktan ölçen önerisi çok gördüm sizde durum ne?
Braun kulaktan aldım kuzu
Ablamda yeğenimde senelerce kullandı çok kaliteli kullanışlı o yüzden direkt aldım ben🥰
Ben de Braun alıcım diğerlerine göre bir tık daha pahalı ama kalite ve uzun ömürlük açısından en iyi

Pekii canım sen banyo takımını aldın mı
🙇🏻‍♀️
Şundan aldım bir de küvet alacağım köpük file alacağım küvetlere yakılan. Ayaklı almayacağım söylenen boşuna eşya yükü hiç gerek yok diyorlar banada öyle geliyor oturarak yıkamak dala sağlıklı .

Eklentiler

• IMG_2989.webp
    IMG_2989.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 21
Şundan aldım bir de küvet alacağım köpük file alacağım küvetlere yakılan. Ayaklı almayacağım söylenen boşuna eşya yükü hiç gerek yok diyorlar banada öyle geliyor oturarak yıkamak dala sağlıklı .
Bu güzelmiş yaa pratik de aslında peki kaç cm olana kadar kullanılıyor ki?

Kızlar bu emzirme yastıkları standart mı ben biraz büyük istiyorum bir de kumaşı filan organik ya da pamuklu olmalı var mı aranızda alıp memnun kalan link atsın 😇

Back
X