- Konu Sahibi perfectbaby
O zaman ben de seninkine inanıyorumValla benim ki normal diyor her seferinde koskoca profesör ben ikna oldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ben de seninkine inanıyorumValla benim ki normal diyor her seferinde koskoca profesör ben ikna oldum![]()
Aaaa benimki de normal diyorBenim doktor çok diyor yaaa bir de tartılırken gelip kendi de bakıyor öyle bakışıyoruz rakamlarla![]()
Aman gel kolaysa sen kilo alma deseydinBenim doktor çok diyor yaaa bir de tartılırken gelip kendi de bakıyor öyle bakışıyoruz rakamlarla![]()
Canım öncelikle ayrıntılı anlatımın için teşekkürler birçok soru işaretimi cevaplamışsınCanım kızlaar
Bu sabah gebe şekeri yüklemesini de atlattım sonuçlarım şimdi çıktı şeker yok darısı başınıza inşallah
75 lik yükleme oldu bana
Asiti kaçmış gazoz düşünün 10 dk içinde içiyosunuz bende mide bulantısı birazda baş dönmesi yaptı
İlk anda, 1. Saat ve 2.saat olarak kan veriyorsunuz. Yani ben 9 da girdim 11 de işim bitti 3 kere kan verdim
Bu süre içerisinde yemek yenmiyor hatta bana zorda kalmadıkça suda içmeyin dediler içmedim bende :)
Kolay değil ama çokta zor değil benim korktuğum gibi olmadı
Hadi bu konuda da hepimiz güzel haberler verelim![]()
Kuzum ne demekCanım öncelikle ayrıntılı anlatımın için teşekkürler birçok soru işaretimi cevaplamışsıngitmişken ultrasonda girdin değil mi? Bir de muayene parası mı ödeniyor yoksa ekstra para mı ödeniyor?
![]()
Canım benim doktorum Kayseri Acıbadem’de ücret için aradım sordum 1400tl dediler işte içinde iki kere yapılan kan testi ve şekerli su varmışCanım öncelikle ayrıntılı anlatımın için teşekkürler birçok soru işaretimi cevaplamışsıngitmişken ultrasonda girdin değil mi? Bir de muayene parası mı ödeniyor yoksa ekstra para mı ödeniyor?
![]()
Benimkinindr kilosu 10 gün önden gidiyor şimdi ben de korktum öyle mi oluyor ?Kızlar bebeğinizin kilosu haftasına göre nasıl benimki bir hafta önden gidiyor kilosu gebelik şekeri filan çıkmasın da ondan korktum şimdiden![]()
O ihtimal varmış da inşallah yoktur yaa dur bakalım daha yaptırmadık en azından benim gibi olanlar varmışBenimkinindr kilosu 10 gün önden gidiyor şimdi ben de korktum öyle mi oluyor ?
Ben biraz diğer belirtileri de araştırayımO ihtimal varmış da inşallah yoktur yaa dur bakalım daha yaptırmadık en azından benim gibi olanlar varmış![]()
Benim bu gebeliğimde haftası ile uyumlu canım. Ama ilk oğlum 2 hafta önden gidiyordu hatta 4160 falan doğdu gebelik şekeri çıkmadıKızlar bebeğinizin kilosu haftasına göre nasıl benimki bir hafta önden gidiyor kilosu gebelik şekeri filan çıkmasın da ondan korktum şimdiden![]()
Canım bu haftalardaki kilonun gebelik şekeriyle ilgisi yokmuş 28. Haftadan sonra gebelik şekeri bebeğin kilosunu etkilemeye başlarmış şuanki kilonun gebelik şekeriyle ilgisi yokmuşO ihtimal varmış da inşallah yoktur yaa dur bakalım daha yaptırmadık en azından benim gibi olanlar varmış![]()
Ayy iyi bari yaaCanım bu haftalardaki kilonun gebelik şekeriyle ilgisi yokmuş 28. Haftadan sonra gebelik şekeri bebeğin kilosunu etkilemeye başlarmış şuanki kilonun gebelik şekeriyle ilgisi yokmuş
Aşırı açlıkGebelik şekerinin belirtisi oluyor muymuş ki?
Aa benAşırı açlık
Ağız kuruluğu
Sık idrara çıkma
Halsizlik
Bunlarmış belirtileri canım
İnşallah sizinde güzel sonuçlarınız gelsin![]()
Kötüyü çağırmaAa ben![]()
Ayy iyi akşamlar canımİyi akşamlar güzel hanımlarbenim Doktor'um çok kilo almadığımı söyleyerek şeker yükleme testine gerek duymadı daha önceki rutin kan sonuçlarıma da bakarak yaptırma dedi şaşırdım bende
24 haftada tekrar tetanoz aşısı olucam bu kez boğmacalı olandan. Bebeğim haftasıyla uyumlu önden falan da gitmiyor en fazla 2 gün önde bazı ölçümlerde tam gününde.
Bu arada bende yatarken bilmeden yüz üstü dönüyorum farkedip sola dönüyorum ama ne yapsam bilemedim. Sinir oluyorum kendimehe birde yirmilik diş ağrısı çekiyorum fena yani
yarın diş çekimim var doktorumdan onaylı kağıt alarak gittim dişçiye aranızda diş veya diş eti problemi yaşayan varmı?