• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Canım kızlaar♥️
Bu sabah gebe şekeri yüklemesini de atlattım sonuçlarım şimdi çıktı şeker yok darısı başınıza inşallah🧿🧿
75 lik yükleme oldu bana
Asiti kaçmış gazoz düşünün 10 dk içinde içiyosunuz bende mide bulantısı birazda baş dönmesi yaptı
İlk anda, 1. Saat ve 2.saat olarak kan veriyorsunuz. Yani ben 9 da girdim 11 de işim bitti 3 kere kan verdim
Bu süre içerisinde yemek yenmiyor hatta bana zorda kalmadıkça suda içmeyin dediler içmedim bende :)
Kolay değil ama çokta zor değil benim korktuğum gibi olmadı
Hadi bu konuda da hepimiz güzel haberler verelim🙏🏻♥️

Canım kızlaar♥️
Bu sabah gebe şekeri yüklemesini de atlattım sonuçlarım şimdi çıktı şeker yok darısı başınıza inşallah🧿🧿
75 lik yükleme oldu bana
Asiti kaçmış gazoz düşünün 10 dk içinde içiyosunuz bende mide bulantısı birazda baş dönmesi yaptı
İlk anda, 1. Saat ve 2.saat olarak kan veriyorsunuz. Yani ben 9 da girdim 11 de işim bitti 3 kere kan verdim
Bu süre içerisinde yemek yenmiyor hatta bana zorda kalmadıkça suda içmeyin dediler içmedim bende :)
Kolay değil ama çokta zor değil benim korktuğum gibi olmadı
Hadi bu konuda da hepimiz güzel haberler verelim🙏🏻♥️
Canım öncelikle ayrıntılı anlatımın için teşekkürler birçok soru işaretimi cevaplamışsın🙏🏻💙 gitmişken ultrasonda girdin değil mi? Bir de muayene parası mı ödeniyor yoksa ekstra para mı ödeniyor? 🫣

Canım öncelikle ayrıntılı anlatımın için teşekkürler birçok soru işaretimi cevaplamışsın🙏🏻💙 gitmişken ultrasonda girdin değil mi? Bir de muayene parası mı ödeniyor yoksa ekstra para mı ödeniyor? 🫣
Kuzum ne demek ♥️
Benim doktorum izinli bu hafta bide geçen hafta gitmiştim zaten muayeneye ben 🫠
Asistanı ile konuştuk sonuçları Whatsapptan yorumlucak bana
Ama bence muayene ücreti öderdim ultrasona girseydim sadece sonuç baksaydı ödemezdim :))
Bugün sadece laboratuvarla görüştüm kadın doğum katına hiç çıkmadım :)

Canım benim doktorum Kayseri Acıbadem’de ücret için aradım sordum 1400tl dediler işte içinde iki kere yapılan kan testi ve şekerli su varmış

Kızlar bebeğinizin kilosu haftasına göre nasıl benimki bir hafta önden gidiyor kilosu gebelik şekeri filan çıkmasın da ondan korktum şimdiden 🫣😅

Kızlar bebeğinizin kilosu haftasına göre nasıl benimki bir hafta önden gidiyor kilosu gebelik şekeri filan çıkmasın da ondan korktum şimdiden 🫣😅
Benim bu gebeliğimde haftası ile uyumlu canım. Ama ilk oğlum 2 hafta önden gidiyordu hatta 4160 falan doğdu gebelik şekeri çıkmadı

O ihtimal varmış da inşallah yoktur yaa dur bakalım daha yaptırmadık en azından benim gibi olanlar varmış 😅
Canım bu haftalardaki kilonun gebelik şekeriyle ilgisi yokmuş 28. Haftadan sonra gebelik şekeri bebeğin kilosunu etkilemeye başlarmış şuanki kilonun gebelik şekeriyle ilgisi yokmuş

Eklentiler

• IMG_3302.webp
    IMG_3302.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_3301.webp
    IMG_3301.webp
    49 KB · Görüntüleme: 3
İyi akşamlar güzel hanımlar 🥰 benim Doktor'um çok kilo almadığımı söyleyerek şeker yükleme testine gerek duymadı daha önceki rutin kan sonuçlarıma da bakarak yaptırma dedi şaşırdım bende 🤔 24 haftada tekrar tetanoz aşısı olucam bu kez boğmacalı olandan. Bebeğim haftasıyla uyumlu önden falan da gitmiyor en fazla 2 gün önde bazı ölçümlerde tam gününde.
Bu arada bende yatarken bilmeden yüz üstü dönüyorum farkedip sola dönüyorum ama ne yapsam bilemedim. Sinir oluyorum kendime 😁he birde yirmilik diş ağrısı çekiyorum fena yani 🥺yarın diş çekimim var doktorumdan onaylı kağıt alarak gittim dişçiye aranızda diş veya diş eti problemi yaşayan varmı?

İyi akşamlar güzel hanımlar 🥰 benim Doktor'um çok kilo almadığımı söyleyerek şeker yükleme testine gerek duymadı daha önceki rutin kan sonuçlarıma da bakarak yaptırma dedi şaşırdım bende 🤔 24 haftada tekrar tetanoz aşısı olucam bu kez boğmacalı olandan. Bebeğim haftasıyla uyumlu önden falan da gitmiyor en fazla 2 gün önde bazı ölçümlerde tam gününde.
Bu arada bende yatarken bilmeden yüz üstü dönüyorum farkedip sola dönüyorum ama ne yapsam bilemedim. Sinir oluyorum kendime 😁he birde yirmilik diş ağrısı çekiyorum fena yani 🥺yarın diş çekimim var doktorumdan onaylı kağıt alarak gittim dişçiye aranızda diş veya diş eti problemi yaşayan varmı?
Ayy iyi akşamlar canım 🥲 ben ilk gebeliğimde 20haftada 1kilo almıştım toplamda 8kilo ona rağmen yaptırmamı önermişti ilginçmiş gerçekten 😅 hamile yastığı oluyordu istersen ondan deneyebilirsn çok geçmiş olsun 🥺diş eti problemi tabi olmaz olur mu bende de var fırçalarken kanıyor habire 😅🥲

Back
X