• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Herkese merhaba kızlar, tüp bebek tedavisi öncesinde nasıl beslendiniz nelere dikkat ettiniz bende sürece başlıcam bilgi verebilir misiniz
Merhaba Öncesinde d vitamini deponu doldur başlamadıysan mutlaka ilaca başla Demir de aynı şekilde bu ikisi çok önemli mutlaka kan değerlerine baktır olabildiğince sebze protein şeklinde beslen olabildiğince karbonhidrattan uzak dur hayırlı olsun 🤲❤️

Merhaba Öncesinde d vitamini deponu doldur başlamadıysan mutlaka ilaca başla Demir de aynı şekilde bu ikisi çok önemli mutlaka kan değerlerine baktır olabildiğince sebze protein şeklinde beslen olabildiğince karbonhidrattan uzak dur hayırlı olsun 🤲❤️
Şu an demir ve d vitamini takviyesi kullanıyorum doktorum da kullanmamı önerdi, 1 ay sonra adet olduğumda gidicem nasipse, karbonhidrattan uzak durmakta aşırı zorlanıyorum beslenme işini çözmem lazım galiba değil mi 😓 çok teşekkür ederim hepimiz için sağlıklı kolay güzel gebelikler olsun 💖

Allah mutlu haberlerle karşılaştırsın öncelikle
Ben ekstra birşey yaptığımı hatırlamıyorum doktorum vitamin takviye vermişti onlara başlamıştım
Gebe kalana kadar çok bişeye dikkat etmedim doktorumun ilaçları harici
Diğer kızlar daha iyi cevap vereceklerdir 🫣
Amiiinnn hepimizi de 🌸 beslenmenize vs dikkat ettiniz mi tedavi süreci öncesinde ve tedavi sırasında

Pompayı ben aldım yaa P perfectbaby sen mi demiştin lazım olmuş ilkinde ben korkumdan aldım😂
Canim iyi yapmissin benim ilki vajinal dogum olmasina ragmen sutum 1.5 gun sonra geldi tabi emzirince gigsum yara oldugundan cok emzirememektende geç gelmiş olabilir bilemiyorum ama ilk sut cikisim pompa ile oldu surekli pompa yapmistim iyi almisim yani .

Şu an demir ve d vitamini takviyesi kullanıyorum doktorum da kullanmamı önerdi, 1 ay sonra adet olduğumda gidicem nasipse, karbonhidrattan uzak durmakta aşırı zorlanıyorum beslenme işini çözmem lazım galiba değil mi 😓 çok teşekkür ederim hepimiz için sağlıklı kolay güzel gebelikler olsun 💖
Amin canım sağ ol şeninde sürecin hayırlı oldu. İnsallah güzel sonuçlar alırsın. Ben beslenmeme çok dikkat ettim. Karbonhidrat sadece tam buğday yedim avakado ceviz proteini hayatımın ortasına koydum. Özellikle transfer öncesi ve sonrasında. İlaçlarımı vitaminlerimi düzenli aldım aldım.o kadar öyle kendini çok kasacak bir şey yok çok özen göstermen gereken bir şey de yok sadece yumurta kalitesi ve rahim hazırlama süresinde beslenmene ekstra dikkat et

Kızlar bide ben deli gibi buz yiyorum
internetten baktım demir eksikliği diyor yarın sağlık ocağına gidip bi test vericem
Ama nasıl güzel geliyo önce buzlu suyumu içip sonra çatır çatır buz yiyorum😂😂😂
Ay bende macunun tadına bayılıyorum yemiyorum ama bıraksanız yerim o kadar hoşuma gidiyor dişimi fırçalarken zevk alıyorum adeta😅😅 gülmeyin duvar sıvası yemek için ağlayanı gördüm 😅😅

Canlarım lansinoh ilk doğumdan tecrübemle ilk aldığım şeylerden biri oldu söyleyim😅 Ayrıca silikon kapak almıştım ama hiç kullanmadım kullananlardan da meme ucuna geçişte sorun yaşadıklarını duydum. Gümüş kapaksa yara durumunda hızlıca iyileşme sağlıyor başka şeyler yerini o kadar başarılı tutmuyor inanın eğer sorun olursa o acı da başka hiçbir şeye benzemiyor o yüzden parasını hakeden bir ürün derim şahsen
Canım o zaman ihtiyaç dahilinde gümüş kapak hayat kurtarıcı. Sıkıntı yaşarsam eğer hemen alırım gümüş kapağı😇

Hanımlar benim herşeyim tamammış gibi😁 benim kızçeye kapı süsü yaptım isim yapıştırıcam sadece, onlar henüz gelmedi nasıl biraz övün beni 😎😂 Bu arada benim kıza (İKRA) ismini koyduk, sizler isim koydunuz mu minnoşlara?

Eklentiler

• IMG_20251215_230805.webp
    IMG_20251215_230805.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 16
Hanımlar benim herşeyim tamammış gibi😁 benim kızçeye kapı süsü yaptım isim yapıştırıcam sadece, onlar henüz gelmedi nasıl biraz övün beni 😎😂 Bu arada benim kıza (İKRA) ismini koyduk, sizler isim koydunuz mu minnoşlara?
Çok güzel çok kibar olmuş kuzuum eline sağlık🫶🏻🫶🏻
Benim Bahar’ım olacak Allah izin verirse🧿🙏🏻♥️♥️♥️

Amin canım sağ ol şeninde sürecin hayırlı oldu. İnsallah güzel sonuçlar alırsın. Ben beslenmeme çok dikkat ettim. Karbonhidrat sadece tam buğday yedim avakado ceviz proteini hayatımın ortasına koydum. Özellikle transfer öncesi ve sonrasında. İlaçlarımı vitaminlerimi düzenli aldım aldım.o kadar öyle kendini çok kasacak bir şey yok çok özen göstermen gereken bir şey de yok sadece yumurta kalitesi ve rahim hazırlama süresinde beslenmene ekstra dikkat et
Çokkk teşekkür ederim 🙏🏻 bende biraz beslenmeme dikkat edeyim madem 1 ay var sürecin başlamasına, en azından ön hazırlık olsun ne kadar olabilirse

Kendin mi yaptın çok güzel olmuş , biz isme karar vermedik aklımda bir kaç isim var oğluma da uygun olsun diyorum ama bakalım

Back
X