• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Geçmiş olsun canım. Ferit’inin bir anda baya düşmüş ama 9 aralıkta yaptırdığım testte benimde feritinim 12 öyle anlattığın gibi bir halsizliğim yok. Acaba senin başka vitamin değerlerinde mi düştü veya üşüttün mü?
B12 ye de baktırıcaktım ama numune yetersizdir diye uyarı vermiş bende başka değerlerimde de düşük var yoksa böyle olmam mümkün değil
Hasta halsizliği gibi değil değişik bişey :(

Selam canım ben şekerimi dün yaptırdım o şekerli sudan bir saat sonra çıkan sonucum üst sınıra çok yakın iki saat sonra çıkan sonucum da yine üst sınıra çok yakın sınırı ikisi de geçmemiş ama yakın benim kendi doktorum bi şey demedi sınırı geçmemiş dedi burdaki başka kadın doğumcu bir ay sonra testi yenile dedi 🤦‍♀️Ama ben kendi doktorumu dinliycem yaptırmayı düşünmüyorum tekrardan sadece biraz daha dikkat ederim beslenmeme
Bencede gerek yok canım tekrar yaptırmana sonuçta üst sınıra yakın diyorsun geçmemiş sınırı. Herşey normal olsada dikkat etmekte fayda var beslenme konusunda.

Anladım canım . İlk oğlunu kaç haftalık iken doğum yaptın. Fl geriliği ve su fazlalığı yoksa şekerden değil diyor doktorlar kuzum. Ac çok artıyor şekerden. Bide genetik diye de bir durum var
Canım bana sordun sanırım. Ben 38+6 da yaptım gece suyum geldi. 39+0 da sezeryan randevum vardı. Bir gün öncesi oldu.

Kızlar bir şey soracağım. İlla normal doğum için 40. Haftayı mı beklemek gerekiyor. 37 38 de normal doğum yapanlar var mıdır ki

Ben ilk oğlumu 38+5te doğurdum normal doğumla canım açılmam oldu
Ay şaşırdım açıkçası . Rabbım evlatlarımıza hayırlı uzun ömür versin. Hep doktorlar normal için 40 ı devirmek gerekiyormuş gibi konuşuyorlar. Bide bizim bebiş baş aşağı dönüş almış bu hafta. Doktor tekrar baktı 10 gün geçince dönmemiş pozisyon aynıymış sorun olur mu ki

Ay şaşırdım açıkçası . Rabbım evlatlarımıza hayırlı uzun ömür versin. Hep doktorlar normal için 40 ı devirmek gerekiyormuş gibi konuşuyorlar. Bide bizim bebiş baş aşağı dönüş almış bu hafta. Doktor tekrar baktı 10 gün geçince dönmemiş pozisyon aynıymış sorun olur mu ki
Hayır çok normal amin canım inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız bu yavrularımızı da 🤲😍

37den sonra her zaman beklenebiliyor normal doğumda da benim belim ağrıdı gittim perşembe günü nst ye bağladılar düzenli aralıklarla sancı çıktı doktorum bi kontrol etsinler dedi yarım cm açılmam vardı sabah doktoruma gittim 3,5cm olmuş bir gün sonra cumartesi de doğurmuştum 😅

37den sonra her zaman beklenebiliyor normal doğumda da benim belim ağrıdı gittim perşembe günü nst ye bağladılar düzenli aralıklarla sancı çıktı doktorum bi kontrol etsinler dedi yarım cm açılmam vardı sabah doktoruma gittim 3,5cm olmuş bir gün sonra cumartesi de doğurmuştum 😅
Pozitif doğum hikayelerine gerçekten ihtiyacımız var . Sağol kuzum. Doktor bana diyabet olduğum için 37 yi geçince alırız inşallah dedi. Bende baş aşağı olunca bebiş normal olur mu ki diyorum kendiliğinden

Back
X