- 3 Şubat 2025
- 467
- 253
- 18
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha bugün pozitifi aldım ama çok umutluyum yinede lütfen sende o moda gir bebeğin seninle sadece biraz beklemem gerekiyor tanışmak içinMerhaba canım benim de 18-20 mayıs arası gösteriyor ama daha keseyi görmedik kalp atışını da duymadık o yüzden tam o moda giremedim![]()
Valla günler geçmek bilmiyor sonucu beklemek zordu ama bu da zormuş çok sabırsızım kendisini görmek içinBen daha bugün pozitifi aldım ama çok umutluyum yinede lütfen sende o moda gir bebeğin seninle sadece biraz beklemem gerekiyor tanışmak için![]()
Ah evet bendeValla günler geçmek bilmiyor sonucu beklemek zordu ama bu da zormuş çok sabırsızım kendisini görmek için![]()
5. Gün embriyosu 5AA T+9da 242ydi, 580 çıktı iki gün sonra daAh evet bendecanım sen kaçıncı günde öğrendin betan neydi öğrendiğinde bide kaçıncı gün embriyosuydu
![]()
Benim de 5. Gün embriyosu 5AA transfer+9 da 32 çıktı sonucum çok düşük geldi gözüme inşallah kimyasal gebelik yaşamam5. Gün embriyosu 5AA T+9da 242ydi, 580 çıktı iki gün sonra da
Benim de 5. Gün embriyosu 5AA transfer+9 da 32 çıktı sonucum çok düşük geldi gözüme inşallah kimyasal gebelik yaşamam![]()
Amin inşallah çok sağolun teşekkür ederimRabbim sana bağışlasın inşallah sağlıcakla ilerlesin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin![]()
Geç tutunmuştur içini ferah tut düzenli ilerler inşallah böyle düşük öğrenip yükselen çok örnek varBenim de 5. Gün embriyosu 5AA transfer+9 da 32 çıktı sonucum çok düşük geldi gözüme inşallah kimyasal gebelik yaşamam![]()
Kimi bulamaz kimi bilemez işte . Çok kızdım eşine . Kaçıncı çocuk ?Merhaba kızlar . Buraya yazmak geldi aklıma . Dün sabah hamile olduğumu öğrendim . Doğum kontrol hapı ile korunuyordum . Nasıl oldu bilmiyorum gecikince test yaptım ikiside pozitif . Eşim istemiyor . Aldırmazsan boşanırım kendin büyütürsün ben giderim diyor . Ne yapacağımı şaşırdım .
Canım merhaba kalp atımı ve kese ne zaman belli olurmuşMerhaba canım benim de 18-20 mayıs arası gösteriyor ama daha keseyi görmedik kalp atışını da duymadık o yüzden tam o moda giremedim![]()
Canım merhaba gözün aydın keseyi gördün müKızlar çok şükür pozitifi gördümtahmini doğum tarihim 24 Mayıs gösteriyor. O kadar heyecanlıyım ki ellerim titriyor resmen
Daha yolun başındayız ama şimdiden Mayıs anneleriyle aynı yolda olmak çok güzel. Sizin tarihleriniz nedir?
![]()
Beni 24ünde çağırdıCanım merhaba kalp atımı ve kese ne zaman belli olurmuş
Ay hadi inşallah sağlıkla alasın kucağına Aynı anda kalp atımı duyulur muymuş pekiBeni 24ünde çağırdı
Canım benim maalesef kimyasal gebelik oldu adet olmayı bekliyorum ilaçları dün bıraktım sizce nezaman olurumCanım merhaba gözün aydın keseyi gördün mü
Benim 22 mayıs gösteriyor. Cuma 5+5 de doktora gidicem. Ben regl günü 55 değer ile öğrendim.Kızlar çok şükür pozitifi gördümtahmini doğum tarihim 24 Mayıs gösteriyor. O kadar heyecanlıyım ki ellerim titriyor resmen
Daha yolun başındayız ama şimdiden Mayıs anneleriyle aynı yolda olmak çok güzel. Sizin tarihleriniz nedir?
![]()
Amin canım inşallah. Kese randevusu dedi ama doktorun instagram paylaşımlarından görüyorum bazen kese randevusunda kalp atışı da görülüyor bebeğin gelişimine bağlı sanırım. Ama bende hiçbi belirti yok acaba boş gebelik mi çok stres oldum 5+1 bugünAy hadi inşallah sağlıkla alasın kucağına Aynı anda kalp atımı duyulur muymuş peki