• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mayıs anneleri 🌸🤰

Merhaba canım benim de 18-20 mayıs arası gösteriyor ama daha keseyi görmedik kalp atışını da duymadık o yüzden tam o moda giremedim 🥹

Merhaba canım benim de 18-20 mayıs arası gösteriyor ama daha keseyi görmedik kalp atışını da duymadık o yüzden tam o moda giremedim 🥹
Ben daha bugün pozitifi aldım ama çok umutluyum yinede lütfen sende o moda gir bebeğin seninle sadece biraz beklemem gerekiyor tanışmak için 🥹❤️

Ben daha bugün pozitifi aldım ama çok umutluyum yinede lütfen sende o moda gir bebeğin seninle sadece biraz beklemem gerekiyor tanışmak için 🥹❤️
Valla günler geçmek bilmiyor sonucu beklemek zordu ama bu da zormuş çok sabırsızım kendisini görmek için😋

Benim de 5. Gün embriyosu 5AA transfer+9 da 32 çıktı sonucum çok düşük geldi gözüme inşallah kimyasal gebelik yaşamam 🥹

Rabbim sana bağışlasın inşallah sağlıcakla ilerlesin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin 🤲🏻

Benim de 5. Gün embriyosu 5AA transfer+9 da 32 çıktı sonucum çok düşük geldi gözüme inşallah kimyasal gebelik yaşamam 🥹
Geç tutunmuştur içini ferah tut düzenli ilerler inşallah böyle düşük öğrenip yükselen çok örnek var🤲🏻

Merhaba kızlar . Buraya yazmak geldi aklıma . Dün sabah hamile olduğumu öğrendim . Doğum kontrol hapı ile korunuyordum . Nasıl oldu bilmiyorum gecikince test yaptım ikiside pozitif . Eşim istemiyor . Aldırmazsan boşanırım kendin büyütürsün ben giderim diyor . Ne yapacağımı şaşırdım .

Merhaba kızlar . Buraya yazmak geldi aklıma . Dün sabah hamile olduğumu öğrendim . Doğum kontrol hapı ile korunuyordum . Nasıl oldu bilmiyorum gecikince test yaptım ikiside pozitif . Eşim istemiyor . Aldırmazsan boşanırım kendin büyütürsün ben giderim diyor . Ne yapacağımı şaşırdım .
Kimi bulamaz kimi bilemez işte . Çok kızdım eşine . Kaçıncı çocuk ?

Kızlar çok şükür pozitifi gördüm 🥹 tahmini doğum tarihim 24 Mayıs gösteriyor. O kadar heyecanlıyım ki ellerim titriyor resmen 🥹 Daha yolun başındayız ama şimdiden Mayıs anneleriyle aynı yolda olmak çok güzel. Sizin tarihleriniz nedir? 🤰❤️
Canım merhaba gözün aydın keseyi gördün mü

7+2 deyiz, bebiş 1cm olmuş
6 + 2’de kalp atışı duymuştum
Bugün uyandığımda lekelenme oldu korkup hemen doktora gittim kalp atışını dinledik her şeyin yolunda olduğunu söyledi
Ama doktordan çıktıktan sonra bir günlük ped dolusu kanamam oldu beklemeye devam edicez korkma dedi progestan en baştan beri kullanıyorum günde 3 tane daha önceki dış gebelikten dolayı
Ekstra ecoprin ve tiroit için ilaç da ve vitamin de kullanıyorum
Doktor korkma her şey yolunda dedi ama ben korkmadan edemiyorum

Kızlar çok şükür pozitifi gördüm 🥹 tahmini doğum tarihim 24 Mayıs gösteriyor. O kadar heyecanlıyım ki ellerim titriyor resmen 🥹 Daha yolun başındayız ama şimdiden Mayıs anneleriyle aynı yolda olmak çok güzel. Sizin tarihleriniz nedir? 🤰❤️
Benim 22 mayıs gösteriyor. Cuma 5+5 de doktora gidicem. Ben regl günü 55 değer ile öğrendim.

Ay hadi inşallah sağlıkla alasın kucağına Aynı anda kalp atımı duyulur muymuş peki
Amin canım inşallah. Kese randevusu dedi ama doktorun instagram paylaşımlarından görüyorum bazen kese randevusunda kalp atışı da görülüyor bebeğin gelişimine bağlı sanırım. Ama bende hiçbi belirti yok acaba boş gebelik mi çok stres oldum 5+1 bugün

Back
X