2026 Mayıs anneleri 🌸🤰

babyanli

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
446
233
18
23
Kızlar çok şükür pozitifi gördüm 🥹 tahmini doğum tarihim 24 Mayıs gösteriyor. O kadar heyecanlıyım ki ellerim titriyor resmen 🥹 Daha yolun başındayız ama şimdiden Mayıs anneleriyle aynı yolda olmak çok güzel. Sizin tarihleriniz nedir? 🤰❤️

Merhaba canım benim de 18-20 mayıs arası gösteriyor ama daha keseyi görmedik kalp atışını da duymadık o yüzden tam o moda giremedim 🥹

Merhaba canım benim de 18-20 mayıs arası gösteriyor ama daha keseyi görmedik kalp atışını da duymadık o yüzden tam o moda giremedim 🥹
Ben daha bugün pozitifi aldım ama çok umutluyum yinede lütfen sende o moda gir bebeğin seninle sadece biraz beklemem gerekiyor tanışmak için 🥹❤️

Ben daha bugün pozitifi aldım ama çok umutluyum yinede lütfen sende o moda gir bebeğin seninle sadece biraz beklemem gerekiyor tanışmak için 🥹❤️
Valla günler geçmek bilmiyor sonucu beklemek zordu ama bu da zormuş çok sabırsızım kendisini görmek için😋

Benim de 5. Gün embriyosu 5AA transfer+9 da 32 çıktı sonucum çok düşük geldi gözüme inşallah kimyasal gebelik yaşamam 🥹

Rabbim sana bağışlasın inşallah sağlıcakla ilerlesin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin 🤲🏻

Merhaba kızlar . Buraya yazmak geldi aklıma . Dün sabah hamile olduğumu öğrendim . Doğum kontrol hapı ile korunuyordum . Nasıl oldu bilmiyorum gecikince test yaptım ikiside pozitif . Eşim istemiyor . Aldırmazsan boşanırım kendin büyütürsün ben giderim diyor . Ne yapacağımı şaşırdım .

Back
X