Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Diz kapağının üst yanı mesela uygun mu

Merhaba keseyi gördük 5+3 ekleme yapabilirsiniz 3 hafta sonra kalp atışı için gidicem

Benim doktorumun muayene ücreti 9000tl ama allianz sigortayla anlaşması varmış ben 600tl ödüyorum, sigortaya da indirimli yansıyormuş.henüz doğum ücretini bilmiyorum ama pahalı olacağı kesin
Doğum teminatınızdan indirimli mi düşüyor yani? Evet sanırım diğer hastanelere göre pahalıdır 9000 binden anladığım kadarıyla

Ben hamileliğimin 5. Haftasında enfeksiyonlu hastalık geçirdim 4 gün boyunca sürekli ateşim çıktı doktor 3-4 adete kadar parol alabilirsin dedi ama ben en fazla günde 2 tane aldım. Zaten parol aldıktan sonra 5-6 saat ateşim çıkmıyordu. Diğer ateşte tekrar alıyordum böyle böyle günü bitirmeye çalışıyordum . Çok geçmiş olsun umarım ateşlenmeden atlatırsınız. Ama tabi parol kullanımını tekrar doktorunuza danışın

Bende seboyum yabancı bir doktorun sebo için mantarla bir ilgisi var dediği bir videoya denk gelmiştim travocot travazol işe yarar gibi geliyor banada ben de vichy dercos kullanıyorum saç için ama yüzümde de akneler başladı ağrılı ve uçsuz bunlar için ne yapabilirim bi fikriniz var mı kabuklanma için elidel olabilir ama elidel beni inanılmaz yakıyor akne sivilce konusunda kafam karışık randevuda bulamadım cildiyeye

Geçen hafta bende bir boğaz ağrısı yaşadım şiddetli aile hekimine gittim aynı zamanda aile dostumuzdu bana minoset yazdı evde parol var dedim o şu durumda işe yaramaz dedi aynı zamanda kuzenim kadın doğum doktoru ona da sordum evet doğru minoset kullanabilirsin dedi birde sadece boğaz spreyi yazdı flurend plus onu da kuzenime sordum yine kullanabilirsin ağrı geçince bırak sadece uzun süre kullanma dedi ilginçtir 2 kere sprey sıktım ve hiç bişeyim kalmadı

yesilinkizii

Doğum teminatınızdan indirimli mi düşüyor yani? Evet sanırım diğer hastanelere göre pahalıdır 9000 binden anladığım kadarıyla
Muayaneler ayakta muayene teminatımdan indirimli düşüyor evet ama doğum kısmını henüz konuşmadım, bilmiyorum yarın kalp atışını duymak için gideceğiz, her şey yolunda giderse hayırlısıyla o zaman konuşacağım

Benim sivilcelerim de var bugün gittiğim doktor sivilceler için 12. Haftaya kadar hiçbir şey yapamayız; 12. Haftadan sonra gelirsen benzoil peroksit içeren kremler yazabiliriz. Ancak şu an organ gelişim dönemi olduğu için hiçbir ilaç öneremiyorum dedi. Hormonel değişimler sebebiyle olması da normalmiş.

Bende şunu merak ediyorum 3 ay kullanmayıp 4.ay kullanmak doğru mudur kafama takılan şey bu. Bide ben hamile kalmadan önce cerave nin salisilik asit yüz temizleyicisi ile çok rahatlamıştım acaba devam etmeli miyim chatgpt çok düşük bi oran olduğu için tehlikeli olmadığını söylüyor ama herşeyi kafada kurabildiğim için bundan da çekiniyorum hshssus

Yani zorda kalınmadıkça kullanılmamalı deniyor ilaçlar için ama anladığım 12. Haftadan sonra risk azalıyor. Salisilik asit yasak diye biliyorum, daha önce gittiğim doktor retinol ve salisilik asitli kremlerimi yasakladı. Yüz yıkama jeli olarak bioderma sensibioya devam etmemi önerdiler, yüz nemlendiricisi de cerave kullanıyorum. Bence salisilik asitli ürünü doktora sormadan kullanmayın

Yok kullanmıyorum zaten biodermadan memnun musunuz peki la rocheun koyu lekesini mi alsam diyorum kullanılabilirmiş gebelikte de lekelenme çok oluyor ya ama sivilceleri ne yapar emin değilim

Selam bende Amerikadayım bende 2 gün önce gittim sen yine erken gitmişsin ben 8+4 de ilk randevuya girdim bu ayın 17 sinde fetal dna için kan vereceğim

Ben bebeklere Bepanthol sensiderm de kullanmıştım. O da temiz içerikli diye biliyorum. Siz tabi mutlaka cildiyeye ya da eczaneye danışın. Hamilesiniz sonuçta.

Bi de evet mantar olabilir tabi ki ama yetişkinlerin tedavisiyle bebeklerin farklı oluyor. Ek gıda alerjisi dendi. Anne sütünden geçmiş dendi. Islak mendil değişti. Deterjanlar değişti. 4-5 çeşit krem denendi. Ancak 5. Doktor doğru tanıyı koydu. O arada olan çocuğa oldu

Yok kullanmıyorum zaten biodermadan memnun musunuz peki la rocheun koyu lekesini mi alsam diyorum kullanılabilirmiş gebelikte de lekelenme çok oluyor ya ama sivilceleri ne yapar emin değilim
Ben yıllar önce la roche kullanıyordum ama sonra içerikleri temiz çıkmamaya başladı, hatta bir ürünü kanserojen tespit edildi piyasadan toplandı. Ben de komple bıraktım kendisini. Biodermadan çok memnunum, 3 yıldır kullanıyorum; her türlü cilt hassasiyetim de var ve gayet iyi

Canım selam tamamen tesadüf eseri gördüm bu yazını. Bu sabah boğaz ağrısı ile uyandım 13+6 haftalık hamileyim, acile gittim yutkunurken çok acıyordu. Doktor antibiyotik verdi kafama yatmadı tabi kendi doktoruma sordum bebeğe zararı yok hatta kullanmazsan daha kötü dedi. Parol sabah 1 öğlen 1 akşam 1 verdiler ortak karar ile. Yine de ateşim çıktı, bezli uygulama ile düşürdüm. Yine de doktoruna sor tabi ama benim tedavim bu şekilde :))

kızlar folik asit kaç mg kullanıyorsunuz benimki 0.4 tü ama eşim eczaneden 5mg lık almış bu daha iyi diye. internette bu oranın fazla olduğunu okudum. doktora da soracağım bir ideal mg oranı vermemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…