- 10 Kasım 2024
- 3.448
- 20.553
- 223
- 30
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #2.221
Belli bir haftadan sonra yavaş artıyor diye bilitorum benKızlar selamlar tekrardan betası benim gibi yükselip sonradan çok yavaşlayan oldu mu acaba? Bilenlerin yazmasina çok ihtiyacım varşu an 6+2 deyim kese göründü ama beta durdu gibi
19 Eylül beta hcg 318
22 Eylül beta hcg 1642
30 Eylül beta hcg 6286
3 Ekim beta hcg 6916
Ah evet insan parayı gözü görmüyor bu süreçte, amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalımYaa sağlıkla alın, alalım inşallah kucağımıza da. Allahım kimseyi maddi manevi sınamasın evladı konusunda
Maşallah
Sağol canımm yok değil ben belki ikizdir diye düşünüyordum ama tek kese gördükMaşallahGözünüz aydın sizin ikizmiydi
Demiştindenizzehra ay canım bana erkek kalp koymussun ben erkek hissettiğimi demişmiydim yoksa bu bir işaretmii
Canım seni hiç eklemedik bilgilerini tabloya uygun şekilde tam ver ekleyimdenizzehra ben tabloda vardım sanki nereye gittim beni de ekler misin canım yaşayan bir kızım var ikizlere gebeyim 8 haftalık gebeyim kalp atışlarını duydum . Göremedim kendimi daha önce vardım da varsam da ben goremediysem k.bakma canım
Canım yaş 26 ikiz gebelik nasipse 2 ve 3 çocuğum olacaklar. Sat 7 Ağustos kese 5+0 da gördüm kalp sesi 6+3 de duydum. Cinsiyet olarak bir kız bir erkek tahmin ediyorum nasip tabi .Canım seni hiç eklemedik bilgilerini tabloya uygun şekilde tam ver ekleyim
Selyum şampuan verdi haftada iki gün ve losyon yazdı hamilelikte kullanılabiliyormuş. Yüz için 5 gün, saç için 10 güne kadar kullanabilirsin dedi. 12. Haftaya kadar başka ilaç veremem 12. Haftada tekrar görüşelim dedibende de rozasea ve sebo var. kortizonsuz oldugu icin ben elidel kullaniyorum atak donemlerinde. su an boyle bir atakta degilim ama arastirdigim kadariyla elideli doktorunuza danisip kullanmanizda sakinca olmayacaktir. ayrica ben donem donem sudocrem kullaniyorum o da iyi geliyor. bebeklere kullanildigina gore hamilelerde de kullanilmasi sakinca olmayacaktir diye dusunuyorum.
Acıbadem de fiyatlar çok uçuk yaBende cok arastırdım Atasehir tarafını Acıbadem de Parvana Seyidova'nın adını cok duydum. Sonra evime yakın olması nedeniyle Kozyatagını tercih ettim.
Ama özel sağlık sigortasından ödeme yaparsak doğum fiyatını 2’ye 3’e katlıyorlarBen dogum paketi yaptırdım. 2. ay testlerini devlette yaptırdım. Dogum paketi ücretimden 1. ve 2. ayı düştüler bu sebepten cok daha karlı duruma geçtim. Eger 2. ay testleri devlette yaptırabilirseniz sizin için daha avantajlı olur. Zaten sadece kan testine bakılıyor :)
Muayene ve doğum ücretleri nasıl peki? Pahalı diye duydum amaMemorial tercih etmeyin, pek güzel tecrübelerim olmadı ordaben şu anda acıbadem ataşehire gidiyorum, şule göncü ayhan. İnternetten araştırıp buldum. Aynı hastanedeki parvana hanım da eski doktorumdu, o da tatlı bir doktordur
Ben enox kullanıyorum ama göbekten vurmamı söylediler sizde göbekten vurabilirsiniz benceAranızda oksapar falan kullanan var mı. Carsa bacak bölgesini bana açıklayacak olan biri var mı. Çevremde kullananlara soramıyorum henüz hamile olduğumı kimseye demedim. Eczaneden de kendim almadım o yüzden terddüt ettim. Karın ve kol okey ama bacağı tam bilemiyorum
Benim doktorumun muayene ücreti 9000tl ama allianz sigortayla anlaşması varmış ben 600tl ödüyorum, sigortaya da indirimli yansıyormuş.henüz doğum ücretini bilmiyorum ama pahalı olacağı kesinMuayene ve doğum ücretleri nasıl peki? Pahalı diye duydum ama
Bence arttırabilirsiniz. Özellikle aç karnına almak önemli. Gece 2 tane alıp bi deneyin.Ben de gece 1 tane alıyorum ama şu an bulantidan uyuyamadım leblebi yedim mesela. Artirsam nasıl olur bilmiyorum doktor da bir şey demedi o konuda
Ben kullanıyorum clexane 0,4 hemşire olduğum için zorlanmadım yaparken şuan sadece karından yapıyorum bir sağ bir sol tarafından bacak için yapmak istersen bacağın orta dış kısmına karına nasıl yapıyorsan o şekilde yapacaksın iki parmağınla kavrayıp iğneyi batırıp ilacı verirken yavaş yavaş bırakacaksın öncesinde ve sonrasında biraz soğuk uygulama yaparsan morluk ve ağrı daha az oluyorAranızda oksapar falan kullanan var mı. Carsa bacak bölgesini bana açıklayacak olan biri var mı. Çevremde kullananlara soramıyorum henüz hamile olduğumı kimseye demedim. Eczaneden de kendim almadım o yüzden terddüt ettim. Karın ve kol okey ama bacağı tam bilemiyorum
Göbekten vurdum hep ama hep ora olduğu için sanırım artık canım acıyorBen enox kullanıyorum ama göbekten vurmamı söylediler sizde göbekten vurabilirsiniz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?