- Konu Sahibi denizzehra
- #2.381
Benım 6+3 te keseyi gördü sadece bebek yoktu. 10 gün sonra gel dedi. 5+3 te hiç bir şey yoktu hamile değilsin dedi. Bebek hızlı büyüyor hiç olmayan kese aniden 5 haftalık oldu nasılsa 1 haftada çıktı ortaya :) acele edip stres olmayın bence hastaneye erken gitmek faydanıza degıl insanı strese sokuyor insallah sağlıcakla görürsünüzMerhabalar şuan 6+3 teyim. hamileligimi ogrendigimde veya değerim 1862 di 4+5 haftalık ti 5+1 de doktora gittim hafta sonu araya girdiği için kesen gözüküyor 9ml boyutunda dediler 2 hafta sonra gel şuan gözükmüyor içinde daha yeni olduğu için belki kalp atışı var mı yok mu bakalım dediler ama sisteme yüksek riskili gebelik olarak girmişler randevu aldım 7+1 olduğum zaman gitmiş olucam yani kesede o süreçte gozukmemesi normal mi bir çok araştırma yaptım genellikle o haftalarda vajinal ultrasonla goruluyormus küçük olduğu. İçin ama benim gibi olanlar varsa beni de bı bilgilendirebilir mi inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder![]()
meraba medical parkta bütün doktorların ücreti aynı mı bilginiz var mıBen herşey dahil Keçiören Medical parkta 85bine anlaştım. Aslında biraz beklemek istiyordum ama şehir hastanesi beni çok yordu. Her gittiğimde farklı doktor. Biri iki gün sonra gel diyor biri niye şimdi geldin kan almam 4 gün sonra gel dedi. Diğeri degerlerin sınırda artmış yani bilemiyorum gibi olumsu konuştu. Diğeri zorla ultrasonda baktı asistanı kese gördü tebrik etti hocası çok erken şuan kistte olabilir ne kesesi hmm kese için erken aslında falan. Soru soruyorum cevap yok kafayı yiyecektim. Her gittiğimde 3bin ödememek için paket aldım. Olumsuz bir durumda kalan parayı o zamana kadar yapılan tetkikleri düşerek geri iade ediyorlar mantıklı geldi. Doktorum çok iyi bu arada. Bülent beye gidiyorum. Rahatlattı daha önce bana hamile kalmadan önce kadın doğum uzmanlari senin sağ yumurtalığın tembel polipte var bunu alalım sen ilaç kullanmak zorundasin hamile kalmak için Eylül'de gel hormon testi yapalım demişti. Yani o kadar olumsuz konuşuyorlar ki devlettekiler doktorum gayet sağlıklısın demesi yetti. Gerisi artık nasip işi.