• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet 1 saatten uzun sürdü ilk muayene biz 15 dk felan sürer sanıyorduk smear testi felanda yaptı 2. Muayene ay Sonu 17 sindede fetal dna için kan testi vereceğim benim sürecim sizden bi tık önde aklınıza takılan bir şey olursa özeldende yazabilirsiniz yardımlaşmak isterim
Benimde 10.hafta muayenesine verdi detay DNA testini. Bebek arabası için bence en önemli olan tek elle rahat kapanabilmesi benim Türkiye Avrupa ve Amerika araştırmalarımda herkes cybex markadan çok memnun bende bu markaya karar verdim. Beşik içinde nestig marka yeni doğandan 6 yaşına kadar kullanılabiliyor. Yaş ilerledikçe büyütülüyor mekanizması ile https://www.nestig.com/products/the...1&_fid=6bd69e1b5&_ss=c&variant=53208936317096

Degildi 83 186 365 seklinde ogrendik ilk keseyi gordugumuzde de tek gozukuyordu kalp atiminda digeri gozuktu:)
Hayırlı olsun bende bu durumdan tedirgin olmuştum hep gurbette ikize tek nasıl bakarım diye :) kesede bir gözüktü ama kalp atımına henüz dahnvar bi süpriz olur mu bilmiyorum benimde tüp Bebek çünkü :)

Hayırlı olsun bende bu durumdan tedirgin olmuştum hep gurbette ikize tek nasıl bakarım diye :) kesede bir gözüktü ama kalp atımına henüz dahnvar bi süpriz olur mu bilmiyorum benimde tüp Bebek çünkü :)
Ben de gurbetteyim biraz da beni zorlayacak olan o. Hakkimizda hayirlisi bizi bulsun insallah, gecen persembe kese gordugumuzde gayet tek duruyordu dun gorduk ikinciyi 😅

Kızlar progestan fitil kullananlara bi sorum olcak ben sadece gece kullanıyorum sabah çamaşırım akıntılı olmuş oluyor gün içinde olmuyor ama fitilden kaynaklı herhalde sizde de durum böyle mi merak ettim
Evet bende de öyle eriyor çünkü çok normal :) Ben günde 2 kez içiyordum kanama alanımı azalmış görünce doktorum sadece gece iç dedi

Yok
1000100073.webp
folik asit degil simdi fitilde dolayi yatiyorum kalkinca bakiyim ismine yazayim
1000100074.webp
1000100075-webp.3655004

Eklentiler

• 1000100075.webp
    1000100075.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 50
Back
X