Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

5. Haftada yalnız sabahları başladı, sonra giderek arttı

Allah yardımcınız olsun bende sağlıklı tencere yemeği yiyemiyorum midemi mahvediyor ne yapacağımı bilmiyorum tost makarna vs yiyebiliyorum biraz midemi tutsun diye :/
Ben de aynı durumdayım internette çok video izledim, ilk 12 hafta istendiği gibi düzenli balık et sebze yiyemiyor olabilirsiniz çok normal, az az sık sık yiyebildikleriniz yiyin diyor. Yumurta yiyebiliyorum ordan protein desteklemeye çalışıyorum. Kuruyemiş yoğurt yemeye çalışıyorum elimden geldiğince. Yerlerini tutmaz biliyorum ama işte olduğu kadar

Suyu az içiyor olabilir misiniz

9. Hafta içinde olan hanımlar. Durumunuz nedir. Belirtileriniz felan . Bende bugün kasık ağrısı var. Haftaya Dr. Randevum var ama streste yaptım. sizin durumlarınız nasıl. Özellikle ikiz anneleri
Meraba 8+5 teyim en son 6+2 de gitmiştim çok merak ediyorum 11 gün sonrasına randevum var. Ben grip oldum hastayım onun dışında belirtim yok hatta göğüs ağrım da gitti. İştah da açıldı şuan. Hiç stres yapma bende bu sürece alışmaya çalışıyorum stres yapmıyorum genelde rahat olmaya çalışıyorum

Benim de tansiyonum düşük olabilir mi acaba?
Yarın doktora gideceğim bir ölçtüreyim. Ben hiç magnezyum kullanmadım, ben de alayım onu da. Resmen dünden beri hayatımı mahvetti. Midem zaten bulanıyor üstüne bu da eklenince çok fena oldum.

Randevu araları uzun olunca merak ediyoruz Çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız inşallah

En fazla12. Haftaya kadar içersin plesenta progesteron üretmeyi henüz öğrenememiş o sebeple oluyormuş benimde 3 defa oldu 1 haftadır yok çok şükür ben hem iğne hem fitil kullanıyorum

Dün akşam 1-2 damla edecek kadar kahverengi akıntım oldu
5+4 üm bugün, sabah dr a gittim,vajinal ultrason ile baktı. Henüz kalp atışı yok dedi ,
haftaya bakalım tekrar dedi.
Kese aşağı yerleşmiş dedi , çok da ümitli konuşmadı.
Progestan verdi, 13'ünde gideceğim.
Kalp atışı olmalı mıydı ? Kese aşağıda olunca ne oluyor?

Kanama oldukça korkuyor insan, çok şükür sizin de benim de bebeklerimizde bir sıkıntı yokmuş ama sürekli tedirgin ediyor böyle de bana sabah akşam 2 dediği için birini işe gitmeden diğerini de gece uyumadan önce yapıyorum ki uzun süre hareket etmeden fayda sağlasın en azından diye. Eğer vakitte bir sıkıntı yoksa akşam mı yapsanız acaba? Belki daha iyi olur

Yok çok erken kalp atışı için. Ben 5+4 de gittiğimde sadece kese göründü. 6+2 de bebek ve kalp atışı. Siz bence 7. Haftayı bekleyin garanti olsun.

.

Benimde çenemin solunda ve boynumda çok çıktı 6. 7. Hafta 8 deyim şuan azaldı
Bende de tam böyle oldu, şu an azaldı allahtan burda bir arkadaş sudocrem önermişti onu sürünce işe yaradı. Bir de gratiste sivilce bantları var, chatgptye içeriğini sordum uygun diyince ondan kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…