- Konu Sahibi denizzehra
-
- #2.581
5. Haftada yalnız sabahları başladı, sonra giderek arttıAynen bana amh dusuk diye 26 yasimda doktorlar 35 de menapoza gircen diyip durdulardi o zaman 3 tane yumurtam cikiyordu hic gebe kalamamistim 10 sene boyunca yasim 36 olunca bana bi korku geldi 3 4 seferde kalitesiz 5.gune gitmedi embriyolar ve ya 1 ya 2 yumurta oluyordu.esimdede ciddi sperm eksikti. ve artik dedim olmuyo ve galiba ben menapoza giriyorum adetim biraz oynasa girdim galiba diyordum.birde durmadan karnimda kist olmaya baslamisti vallahi umutsuz vaka olarak doktorun kapiyi caldik ve anlattim yani ben galiba menapoza giriyorum dedim oldu oldu olmassa bidaha imkansiz dedim.son defa dedim ugrascam ama ne kadar yontem varsa hepsini yapin dedim .hocamizda hic umutsuz konusmadi.7 ay ugrasin sonunda 2 kaliteli embriyom oldu ve transfer edildi simdi ikizlere gebeyim.Allah herkesi birseyle siniyor iste
Ilk ne zaman başladi
Evet doktora danışmadan kullanmasanız iyi olurBende onu alayım dedim de sebom atak yaptı ya sebium olanını mı alsam dedim randevu bulamadım cildiyeye
Ben de aynı durumdayımAllah yardımcınız olsun bende sağlıklı tencere yemeği yiyemiyorum midemi mahvediyor ne yapacağımı bilmiyorum tost makarna vs yiyebiliyorum biraz midemi tutsun diye :/
Suyu az içiyor olabilir misinizKızlar çok fena halde dünden beri baş ağrısı çekiyorum. Kafamı kaldıracak halim yok resmen. Kızımla ilgilenmek zorundayım ama başımın ağrısında çocukla da ilgilenemiyorum.
Eşim de yurtdışına gitti iş için çok kötüyüm. Mide bulantılarımdan bıkmıştım üstüne baş ağrısı eklendi.
Benim gibi olan var mı? Ne zaman geçer bu baş ağrısı?
Meraba 8+5 teyim en son 6+2 de gitmiştim çok merak ediyorum 11 gün sonrasına randevum var. Ben grip oldum hastayım onun dışında belirtim yok hatta göğüs ağrım da gitti. İştah da açıldı şuan. Hiç stres yapma bende bu sürece alışmaya çalışıyorum stres yapmıyorum genelde rahat olmaya çalışıyorum9. Hafta içinde olan hanımlar. Durumunuz nedir. Belirtileriniz felan . Bende bugün kasık ağrısı var. Haftaya Dr. Randevum var ama streste yaptım.sizin durumlarınız nasıl. Özellikle ikiz anneleri
Benim de tansiyonum düşük olabilir mi acaba?baş ağrısından ölüyorum ben de kimsede yok mu diyordum , tansiyonum düşük sürekli ondan ağrıyor 8 e 5 9 a 5 tansiyonum her akşam fiks 8 de bir ağırmaya başlıyor gecelere kadar , bol su magnezyum da verdi doktor ama yok geçmedi
Maalesef öyle.Susuzluk baş ağrısımı artıyoe. Ama bulantı da su içirtmiyor. Kötü bir döngü malesef
Randevu araları uzun olunca merak ediyoruzMeraba 8+5 teyim en son 6+2 de gitmiştim çok merak ediyorum 11 gün sonrasına randevum var. Ben grip oldum hastayım onun dışında belirtim yok hatta göğüs ağrım da gitti. İştah da açıldı şuan. Hiç stres yapma bende bu sürece alışmaya çalışıyorum stres yapmıyorum genelde rahat olmaya çalışıyorum
Mide bulantım el verdiği kadar içiyorum diyelimSuyu az içiyor olabilir misiniz
Evet biraz koyu tenliyimEsmer yada koyu tenli misiniz ben beyazım çizgi felan yok
Benim ilk gebeligimde son aylarda belirdi o çizgi. Çok değişik bir şey ya. Bakalım bu defa belki daha erken belirginleşir.Evet biraz koyu tenliyim
Evet gerçekten çok ilginçBenim ilk gebeligimde son aylarda belirdi o çizgi. Çok değişik bir şey ya. Bakalım bu defa belki daha erken belirginleşir.
beni de ekleyin
En fazla12. Haftaya kadar içersin plesenta progesteron üretmeyi henüz öğrenememiş o sebeple oluyormuş benimde 3 defa oldu 1 haftadır yok çok şükür ben hem iğne hem fitil kullanıyorumcanım benimde aynı bebekte sıkıntı yok ama kanamam oluyor ve progestanı bir hafta kullan dedi doktor bıraktıgım an yine başlıyor kanama o yüzden sanırım 12 aya kadar içicemof iş yerindede cok zor oluyor ben alttan koyamıyorum.
Kanama oldukça korkuyor insan, çok şükür sizin de benim de bebeklerimizde bir sıkıntı yokmuş ama sürekli tedirgin ediyor böyle decanım benimde aynı bebekte sıkıntı yok ama kanamam oluyor ve progestanı bir hafta kullan dedi doktor bıraktıgım an yine başlıyor kanama o yüzden sanırım 12 aya kadar içicemof iş yerindede cok zor oluyor ben alttan koyamıyorum.
Yok çok erken kalp atışı için. Ben 5+4 de gittiğimde sadece kese göründü. 6+2 de bebek ve kalp atışı. Siz bence 7. Haftayı bekleyin garanti olsun.Dün akşam 1-2 damla edecek kadar kahverengi akıntım oldu
5+4 üm bugün, sabah dr a gittim,vajinal ultrason ile baktı. Henüz kalp atışı yok dedi ,
haftaya bakalım tekrar dedi.
Kese aşağı yerleşmiş dedi , çok da ümitli konuşmadı.
Progestan verdi, 13'ünde gideceğim.
Kalp atışı olmalı mıydı ? Kese aşağıda olunca ne oluyor?
Benimde çenemin solunda ve boynumda çok çıktı 6. 7. Hafta 8 deyim şuan azaldıMerhaba bende aynı durumdayım hiç sivilce sorunum olmadı ama şuan sivilcelendim aynı şeyi düşünüyorum kız mı acaba diye
.Ultrasona göre değişiyor yaptığı ölçüme göre . Hatta son gittiğimde benim de 1-2 gün geri çıktı . Neden diye sordum . Doktor takılma bu ölçüme göre değişir dedi. Hatta bu söylemim üzerine hemen bir kere daha ölçüm yaptı farklı şekilde orda da 1 gün önde çıktı . Yani o çizgi çekip ölçüm yapıyor ya ona göre değiş
Bende de tam böyle oldu, şu an azaldı allahtanBenimde çenemin solunda ve boynumda çok çıktı 6. 7. Hafta 8 deyim şuan azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?