- Konu Sahibi denizzehra
-
- #2.601
Canım valla hiç birşey kullanamıyorum artıyor ve devam ediyor. Aslında cilt bakım ürünleri soracaktım. Arkadaşlar normaldede sivilceli bir cildim var her akşam temizler tonikler nemlendirirdim şimdi ne yapacağım. Hangi ürünleri kullanabiliriz ya?Ya ne zaman geçecek ki bu acaba ya da geçecek mi herhangi bir şey de kullanmıyorum ben sen kullanıyor musun
Olabilir merak ettim takipteyimBende sivilce kolay kolay çıkmaz ergenlikte bile yoktu ama bu ara arttı acaba kız mı benimde
Evet ben 1 hafta arayla gittim ikinci gidişimde iki gün eksik söyledi. Ama şöyle söyledi. Başından poposuna ölçülüyormuş sanırım. Bu haftalarda çok net belli olmayabilir. Son adet tarihine göre takip edelim dedi.Kızlar selam, geçen hafta pazartesi doktora gittiğimde 8+1 olarak gözüktü bebek, bugün tekrar gittim kontrole geçen haftaya göre hesaplayınca bugün 9+3 olması gerekirken 9+1 olarak ölçüldü. 9 günde 7 mm artış olmuş. Hergün 1mm büyümesi gerekmiyor mu? Doktor bebeğin duruşuna göre değişebilir ölçüm dedi ama yine de kafama takıldı. Benzer bir durum yaşayan oldu mu?
Bakalım kız olursa bu tez doğru olur gibi :)Merhaba bende aynı durumdayım hiç sivilce sorunum olmadı ama şuan sivilcelendim aynı şeyi düşünüyorum kız mı acaba diye
Benim de yüzümde aşırı derecede sivilce var bende takip edeceğim bakalım kız mı olcak erkek miBakalım kız olursa bu tez doğru olur gibi :)
Kız annenin güzelliğini alır diyorlar ben de gerçekten almıştı. Yüzüm kocaman kahverengi lekelerle doluydu. Hatta geçmeyecek sanarak çok ağlamıştımBakalım kız olursa bu tez doğru olur gibi :)
Merhaba, ben iki ayrı dermatologla görüştüm. Bioderma sensibio yüz temizleyicisine devam dedi. Yüz nemlendiricisi olarak cerave önerdi. Güneş kremi için de bioderma nude mineral güneş kremi önermişti ama malesef o rozamı tetikledi kullanamadım. Sivilce için 12. Haftaya kadar ilaç veremiyorlarmış. Burdan sudocrem duydum onu kullandım. Bir de gratiste satılan sivilce bandı var onu chatgptye sorup kullandım.Arkadaşlar benzer durumları yaşayanlar çok olmuş sanırım. Temiz içerikli cilt bakım ürünleri önerebilirmisiniz doktora sormamıştım ben. Birde çalıştığım için mecbur birazcık makyaj yapıyorum arada zararlımı acaba? Bilenler aydınlatabilirmi beni?
Cevabın için teşekkür ederim çok bilgilendirici oldu.Merhaba, ben iki ayrı dermatologla görüştüm. Bioderma sensibio yüz temizleyicisine devam dedi. Yüz nemlendiricisi olarak cerave önerdi. Güneş kremi için de bioderma nude mineral güneş kremi önermişti ama malesef o rozamı tetikledi kullanamadım. Sivilce için 12. Haftaya kadar ilaç veremiyorlarmış. Burdan sudocrem duydum onu kullandım. Bir de gratiste satılan sivilce bandı var onu chatgptye sorup kullandım.
Ben de çalıştığım için makyaj yapıyorum hafif de olsa. Ona da takılmadım artıkama birisi link paylaşmıştı mac ürünlerinin çoğu hamilelik için uygun görünüyordu. Mümkünse fondoten vs kullanma. Aynı şekilde rujda. Hafif bir rimel ve kaş tarama tamamdır, öyle idare ediyorum
Crl ve kese boyutu kaç mm acaba haftaya değilde kalp atışı duymak için onu baz alıyor genelde doktorlar.benim ilk gebeligimde crl 4mm di doktor çoktan duymaliydik ama yinede bir hafta bekleyelim dedi bekledik atış duyamadik hiç.6+5de kaldı buyumedi.iki hafta daha kendi düşsün diye bekledik sonunda yoğun kanamayla birlikte kürtaj oldum.velhasil senin crl 4mm altındaysa bekle atabilir daha kimisi 7mm kadar bekliyor duymak için.benimki 4mm kaldı büyümesi durmuştu.takibini yaptır yani canım büyüme varsa kalbini de duyarsın endişe etmeİnşallah kese şekli bu şekilde Eki Görüntüle 3655328
Regl sızısı gibi kasık ağrılarım. 2 3 gün regl ağrısı çekip kurtulacaktık ama şimdi sanki regl ağrısı süreci haftalara yayıldı gibi hissediyorumKızlar kasık ağrılarınız ne alemde 10+2 deyim ben daha önce böyle bir şey yaşayan bar mı benim hala oluyor
Ya ben memlekette tatildeyken öğrendim. O arada birkaç defa hastaneye gittim geldim tabi. Eşim de saklamayalım ayıp olur dedi. İkizlerin üzerine 1.5 sene sonra tekrar hamile kalınca pek sevinen olmadıKızlar çevrenize söylediniz mi hamile olduğunuzuNe zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
Kaçıncı haftadasınız? Ben 10+2 deyim ve ufak ufak iştahım açıldı. Sadece kahvaltımı iyi yapabiliyorum. Ondan sonra normal bir öğün yemek yiyemiyorum pek. 2-3 saatte bir atıştırma şeklinde halaKızlar bende iştah sıfırlandı sizde durumlar nasıl
Benimde. Galeta yemek bile işkence. Aç kalınca midem bulanıyor diye atıştırmalık yiyorum zorlanarak. Ne zaman bitecek bu süreç acaba.Kızlar bende iştah sıfırlandı sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?