- 22 Ağustos 2014
- 911
- 467
- 303
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #2.901
Bence abartmıyorsunuz. Zaten mide bulantısından çoğumuz halsiz düştük bir zahmet o an istediklerimizi de alsınlar.Galiba abartı olduama napiyim ya o an alıversin yanından geçiyoruz. Ben zaten inatçı bi tipim beni tanıyor. Şuan daha da nazlanmak istiyorum hormonlardan
En kötüsü bu durum bence. Kimseye bir şey diyemiyorsun ve acı çekiyorsun. Ben artık söylüyorum çünkü çok bunaldım.Birde inanılmaz derecede iltihaplı sivilce bastı yüzümü. Birşeyde süremiyorum ne yapacağımı şaşırdım
Her gün işe gidiyorum makyaj yapamıyorum. Mineralli güneş kremi sürüyorum bakım ürünlerimide değiştirdim. Ama temiz içerikli makyaj ürünü bulamadım. Beyaz tenliyim ölü gibi bembeyaz suratım. Midemde bulanıyor insanlar sürekli hastamısın birşeymi oldu siye soruyor of çok bunaldım
Geriden gelince sonradan farkettim canım hastanede olduğunu demek ki yoğun kanamada ağızdan almak gerekiyor ben de yeni bir şey öğrenmiş oldum. Hastanede olmam evde olmandan çok daha iyidir her şey güzel olacak inşallah. Haftamız da aynı diye hatırlıyorum İnşallah sağ salim kucağımıza alacağız merak etme dua edeceğim senin içinYoğun kanamam olduğu için fitil şeklinde koyarsam o da kanamayla beraber gider ve etki etmez dediler. Kanama geçene kadar ağızdan alıcam. Zaten şuan hastanede yatıyor bir de günde bir kere kalçadan iğne şeklinde yapıyorlar ekstra günde üç kere ağızdan alıyorum
Dil damak yarıklığı, kalp, böbrek, bağırsak gibi hayati organlardaki yapısal bozukluklar, cinsiyet hastalıkları kısırlık gibi mesela, down sendromu, trizomi çeşitleri ve daha sayamayacağım genetik hastalıklar yaklaşık 150 tane şeye bakılıyorFetal dna a neleri öğreniyorsunuz
Galiba bende yaptırmayacağımArkadaşlar benim çevremde iki arkadaşım var ikiside hamile ikili tarama yaptılar Fetal DNA yapmadılar. Çok şaşırdım araştırmalarıma göre kesin yapılmalı gibi geldiBir şey soracağım Fetal DNA yaptıranlar ikili tarama testi de yaptırıyorlarmı? Kafam çok karıştı?
Değiştirdiğiniz ürünler de sivilceyi tetiklemiş olabilir mi? Bende öyle oldu çünkü, mineralli güneş kremi tetiklemiş farkedemedim, hemen bıraktım sivilceler söndüBirde inanılmaz derecede iltihaplı sivilce bastı yüzümü. Birşeyde süremiyorum ne yapacağımı şaşırdım
Her gün işe gidiyorum makyaj yapamıyorum. Mineralli güneş kremi sürüyorum bakım ürünlerimide değiştirdim. Ama temiz içerikli makyaj ürünü bulamadım. Beyaz tenliyim ölü gibi bembeyaz suratım. Midemde bulanıyor insanlar sürekli hastamısın birşeymi oldu siye soruyor of çok bunaldım
Ben de yaptırmayı düşünmüyorum tedavisi olmayan hastalıkları öğrenmek ne işime yarayacak ki? Ama henüz doktorla konuşmadım fikrimi değiştirecek bir şey de olabilir belki bilmiyorumDil damak yarıklığı, kalp, böbrek, bağırsak gibi hayati organlardaki yapısal bozukluklar, cinsiyet hastalıkları kısırlık gibi mesela, down sendromu, trizomi çeşitleri ve daha sayamayacağım genetik hastalıklar yaklaşık 150 tane şeye bakılıyor
Peki bunları öğreninceDil damak yarıklığı, kalp, böbrek, bağırsak gibi hayati organlardaki yapısal bozukluklar, cinsiyet hastalıkları kısırlık gibi mesela, down sendromu, trizomi çeşitleri ve daha sayamayacağım genetik hastalıklar yaklaşık 150 tane şeye bakılıyor
Bende bu şekilde düşünüyorum.Tedavisi yoksa hamilelik boyu sıkıntı stres ne yaşayayım diyorumBen de yaptırmayı düşünmüyorum tedavisi olmayan hastalıkları öğrenmek ne işime yarayacak ki? Ama henüz doktorla konuşmadım fikrimi değiştirecek bir şey de olabilir belki bilmiyorum
Bir de test sonucunun yanlış çıktığı durumlar da oluyormuş ben de boşuna strese girmek istemiyorum. Yanlış anlaşilmasin kimsenin düşüncesini etkilemek istemem sorulduğu için kendi fikrimi söylüyorum. Doktora soracağım tabi ki bunları erken öğrenmenin ne avantajı olabilir ikna edici şeyler olursa fikrim değişe de bilirBende bu şekilde düşünüyorum.Tedavisi yoksa hamilelik boyu sıkıntı stres ne yaşayayım diyorum
Hayır hiçbir tarama testine gerek kalmıyorArkadaşlar benim çevremde iki arkadaşım var ikiside hamile ikili tarama yaptılar Fetal DNA yapmadılar. Çok şaşırdım araştırmalarıma göre kesin yapılmalı gibi geldiBir şey soracağım Fetal DNA yaptıranlar ikili tarama testi de yaptırıyorlarmı? Kafam çok karıştı?
Tedavisi olan bir şeyse neden yapılmasın ki tıp çok ilerledi anne karnında bile bazı şeylerin tedavisi var artık. Afaki konuşuyorum diyelim ki bir bebekte kalp rahatsızlığı var doğar doğmaz belki de müdahale gerektiren bir işlem bunlar ikili taramada vs çıkan şeyler olmadığı için ben risk almak istemedim açıkçası. Varsa da yoksa da bileceğim. Bir de ikili taramada sağlıklı birçok çocuğun down sendromlu ya da trizomi çıkıp isterseniz alabiliriz denildiğini çok duydum çevremde de şahit oldum ve o çocuklar sapa sağlam doğdu :) Ben eğer test yaptıracaksam doğruluk payı en çok olan testi isterim. Kimi insan hiç test yaptırmak istemez ona da saygı duyarım her zaman.Peki bunları öğrenince
Herhangi müdahale yapılıyor mu (tedavi vb)
Arkadaşlar benim çevremde iki arkadaşım var ikiside hamile ikili tarama yaptılar Fetal DNA yapmadılar. Çok şaşırdım araştırmalarıma göre kesin yapılmalı gibi geldiBir şey soracağım Fetal DNA yaptıranlar ikili tarama testi de yaptırıyorlarmı? Kafam çok karıştı?
Evet çok yakın arkadaşıma down sendrom dedlerTedavisi olan bir şeyse neden yapılmasın ki tıp çok ilerledi anne karnında bile bazı şeylerin tedavisi var artık. Afaki konuşuyorum diyelim ki bir bebekte kalp rahatsızlığı var doğar doğmaz belki de müdahale gerektiren bir işlem bunlar ikili taramada vs çıkan şeyler olmadığı için ben risk almak istemedim açıkçası. Varsa da yoksa da bileceğim. Bir de ikili taramada sağlıklı birçok çocuğun down sendromlu ya da trizomi çıkıp isterseniz alabiliriz denildiğini çok duydum çevremde de şahit oldum ve o çocuklar sapa sağlam doğdu :) Ben eğer test yaptıracaksam doğruluk payı en çok olan testi isterim. Kimi insan hiç test yaptırmak istemez ona da saygı duyarım her zaman.
Tamamen aynı düşüncedeyimBir de test sonucunun yanlış çıktığı durumlar da oluyormuş ben de boşuna strese girmek istemiyorum. Yanlış anlaşilmasin kimsenin düşüncesini etkilemek istemem sorulduğu için kendi fikrimi söylüyorum. Doktora soracağım tabi ki bunları erken öğrenmenin ne avantajı olabilir ikna edici şeyler olursa fikrim değişe de bilir
Merhaba, daha bugün veritas ile görüştüm ve randevu aldım. Ancak katalog yanımda değil. Yarın numarayı yazarım sizeArkadaşlar merhaba,
Ben de fetal dna için veritas veya natera yaptırmak istiyorum ama bir iletişim numarası bulamadım. Bilen var mıdır? Bana mesaj olarak iletebilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?