- Konu Sahibi denizzehra
-
- #2.861
10. Haftaya girmiş olmak gerekiyor ben 10+4 oluyorum yarın kan veriyorum fetal DNA için nasipseTablodaki cinsiyetler tahminleriymişhenüz öğrenen yok yani. Ama fetal dna testi yaptıranlar öğrenmiş olabilir. Kaçıncı haftada istiyorlar biliyor musunuz?
Merhaba ne kadar ücreti testin?10. Haftaya girmiş olmak gerekiyor ben 10+4 oluyorum yarın kan veriyorum fetal DNA için nasipse
İlk gebeliğimde evde yemek kokusuna tahammül edemiyordum. Zaten ben de pişiremiyordum. Dışardan gözleme, çorba, patates kızartması, lahmacun gibi şeyler söylüyordum. Tavuktan nefret ediyordum. Bu gebeliğimde de bire bir aynı. Yemekleri annem pişiriyor. Mecbur kokuya katlanıyorum. Ama asla yiyemiyorum. Bu akşam patates kızartması yedim meselaKızlar dışardan neler yiyorsunuz ve ne kadar yiyorsunuz?Ben yemek yapamıyorum eşim evde olduğunda yapıyor zaten sadece çorba ya da sade patates gibi şeylerle besleniyorum sabahları da simit yiyorum. Bugün eşim mesaide yemek yapamiycam tavuk söyledim bi an gaza gelip. Yiyebilecek miyim onu da bilmiyorum ama... Zaten folik asiti de içmiyorum kaç gündür. Kendimi çok kötü hissediyorum daha şimdiden iyi bi anne değilmişim gibi ama napim çok aç kalıyorum
Dışardan çorba, döner ve kebap türleri yiyorum haftada bir onun dışında her şeyi kendim yapıyorum. Annem geldi kaldı bir hafta kendi tabağını bile götürmedi mutfağa hiçbir şey yaptırtmadım. Bazı hamişler çok mu şanslı çok mu şanssız mideleri bulandıkları için bilemiyorum.Kızlar dışardan neler yiyorsunuz ve ne kadar yiyorsunuz?Ben yemek yapamıyorum eşim evde olduğunda yapıyor zaten sadece çorba ya da sade patates gibi şeylerle besleniyorum sabahları da simit yiyorum. Bugün eşim mesaide yemek yapamiycam tavuk söyledim bi an gaza gelip. Yiyebilecek miyim onu da bilmiyorum ama... Zaten folik asiti de içmiyorum kaç gündür. Kendimi çok kötü hissediyorum daha şimdiden iyi bi anne değilmişim gibi ama napim çok aç kalıyorum
Yedim bile valla kaç gündür açtım iyi geldiYani tabi bazen dışardan da yenir ama tavukta bayağı riskli gibi
Ben de kaç gündür sadece çorba içiyordum hep aç yatıyordum bugün yiyebilecek gibi hissetmişken boşa gitsin istemedimİlk gebeliğimde evde yemek kokusuna tahammül edemiyordum. Zaten ben de pişiremiyordum. Dışardan gözleme, çorba, patates kızartması, lahmacun gibi şeyler söylüyordum. Tavuktan nefret ediyordum. Bu gebeliğimde de bire bir aynı. Yemekleri annem pişiriyor. Mecbur kokuya katlanıyorum. Ama asla yiyemiyorum. Bu akşam patates kızartması yedim mesela
Ah keşke midem bulanmasaydi da ben de kendim yemek yapıp yiyebilseydimDışardan çorba, döner ve kebap türleri yiyorum haftada bir onun dışında her şeyi kendim yapıyorum. Annem geldi kaldı bir hafta kendi tabağını bile götürmedi mutfağa hiçbir şey yaptırtmadım. Bazı hamişler çok mu şanslı çok mu şanssız mideleri bulandıkları için bilemiyorum.
Canım kaçıncı çocuk kese kalp kaçıncı haftada sat ve tdt ne10+4 haftadayız 26 yasındayım ilk gebeligim
Geçmiş olsun bebişler etkilenmiyor en azından öyle teselli edin kendinizi gayet güzel gelişiyorlar.Ah keşke midem bulanmasaydi da ben de kendim yemek yapıp yiyebilseydimanneciğim yanımda olsa her şeyimi yapardı ama uzakta maalesef. Siz de azıcık nazlanin ama yormayın kendinizi çok
Keşke fitil olarak almanı tavsiye etselermiş aktif kanama alanı olduğunda fitil şeklinde yapmak daha etkili bunu birebir kendi doktorum söyledi benim de kanama alanım vardı 2 yerde sabah akşam düzenli fitil yaptım Allah'a şükür küçüldüler sonra doktor tek gece yapmamı söyledi bu arada kanama alanı varsa ilişki kesinlikle yasak bilgin olsun bunu da doktorum söyledi :)Çok kötü bir durumbenim kanama alanım gözüktü 3 cm bir kanama alanı var kesenin altında.istirahat edip ilaca devam etmem söylendi
Geçmiş olsun canım çok geriden takip ediyorum mesajları durumun nedir?Çok teşekkür ederim amin inşallah. Şuanda düşük riskiyle hastaneye yatışım yapıldı maalesef.
Merhabalar ben intergen firmasına yaptırdım 11500 ödedik. Muayane olduğum özel hastanede 2'li taramanın fiyatı 6000 TL güvenilirliği olmayan bir teste o parayı vermektense biraz daha fazla verelim içimiz rahat etsin kafasında olduk eşimle 20.000 TL ye kadar fiyatlar çıkabiliyor fetalde ama yaptıkları işlemler aynı biz katalog karşılaştırarak karar verdik en geniş kapsamlı paketten aldık ona rağmen uygun geldi bize :)Merhaba ne kadar ücreti testin?
Çok geçmiş olsun ben de yeni gördüm nasılsınız bir gelişme var mı iyi haberlerinizi bekliyoruz inşallahÇok teşekkür ederim amin inşallah. Şuanda düşük riskiyle hastaneye yatışım yapıldı maalesef.
denizzehra 3. çocuk olacak inşallah sat 25 ağustos 6+2 de kalbi duyduk tahmini doğum tarihi 29 mayıs
Ilk gebelik yaşim 36denizzehra 6+3 üm keseyi 5+4 de görddüm ikizlere gebeyim. Kalbe henuz gitmedim .
Yani aslında şans değil de kader gibi :))Dışardan çorba, döner ve kebap türleri yiyorum haftada bir onun dışında her şeyi kendim yapıyorum. Annem geldi kaldı bir hafta kendi tabağını bile götürmedi mutfağa hiçbir şey yaptırtmadım. Bazı hamişler çok mu şanslı çok mu şanssız mideleri bulandıkları için bilemiyorum.
Şifa olsunYedim bile valla kaç gündür açtım iyi geldiinşallah zehirlenmem
Sat 26 agustos ama benim tup bebek hafta hesabi farkli oluyor .bebegin tahmini dogum 11 mayıs 2026Ilk gebelik yaşim 36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?