- Konu Sahibi denizzehra
-
- #3.261
Merhaba kacinci haftadasınız?Selam canım, bugün doktora gittim her şey yolunda çok şükür, tekmeliyordu bile sıpaDoktor herkesin belirtileri aynı zamanda aynı şekilde devam edecek diye bir kaide yok, seninki daha erken hafiflemiş olabilir dedi. Umarım sen de güzel haberler verirsin
Bence o hafta en kötüsü biliyor musun, yani ben inanılmaz tavan yaşadım seni çok iyi anlıyorum, bunun daha üzerine çıkabilir mi emin değilim, ondan diyorum en kötüsüAynıyım 8+6 dayım bulantılarım 3 gündür aşırı yoğunlaştı
Özellikle gece ve sabah erken saatler
Su dahi midemi bulandırıyor.Bi hafta öncesinde bi prillam yeterli geliyordu şuan iki tane yetersiz ve çok kötüyümsanki gün geçtikçe daha çok artacak diye korkmaya başladım
Bende emin değilim ilk hamileliğim,çok zorlanıyorum artık Allah yardımcımız olsunBence o hafta en kötüsü biliyor musun, yani ben inanılmaz tavan yaşadım seni çok iyi anlıyorum, bunun daha üzerine çıkabilir mi emin değilim, ondan diyorum en kötüsü
Benim en sevdiğim şey kahveydi. Şu an kokusuna bile tahammülüm yok. 11+4 oldum ama hâlâ aynı. Mide bulantıları tam gaz devam. Azalmadı da.Çay ve kahveden tiksindiniz mi kızlar :) içecek hiç bişy yok gibi dünyada su bile kötü
Bende sabahları nasıl kahve içmeden dururum diye dert ediyordum güya aç karnına kafein almayım diye, ama dediğiniz gibi kokusu bile çok kötü. Siz ilerdeymişiniz bayağı biz daha 8.haftalarBenim en sevdiğim şey kahveydi. Şu an kokusuna bile tahammülüm yok. 11+4 oldum ama hâlâ aynı. Mide bulantıları tam gaz devam. Azalmadı da.
Kahve aklıma dahi gelmiyor,Hergün mutlaka içen birisiydim.Çay ve kahveden tiksindiniz mi kızlar :) içecek hiç bişy yok gibi dünyada su bile kötü
Ben çayı zaten sevmem ama türk kahvesi bagimlisiydim. İlk tiksindigim şey kahve oldu diyebilirim. Annemler komşularla falan içiyor ben uzağında oturuyorum onların. İçmeyince başı agriyankardandimÇay ve kahveden tiksindiniz mi kızlar :) içecek hiç bişy yok gibi dünyada su bile kötü
Bende hiç kasık ağrısı olmadı canım bir sorun yoktur Allah ın izniyleKizlar 8. Haftaya girdik kasık ağrılarım yok diyecek kadar azaldı sadec sanki orda baskı varmış gibi doluluk hissediyorum pazartesi doktora gidicem bir haftaya yakın onu göremedik diye mi neden bilmiyorum sanki birşey olmuş gibi hissediyorum mide bulantılarım var göğüs hassasiyetin var annelik iç güdüsü mü artık korku mu ya kalbi durduysa birşey olduysa diye korkuyorum normal mi bu
Allah'ın izniyle inşallah paranoyak mi oldun diyorum kendi kendimeBende hiç kasık ağrısı olmadı canım bir sorun yoktur Allah ın izniyle
Geçen günde ben aynısını yazdım burayaKizlar 8. Haftaya girdik kasık ağrılarım yok diyecek kadar azaldı sadec sanki orda baskı varmış gibi doluluk hissediyorum pazartesi doktora gidicem bir haftaya yakın onu göremedik diye mi neden bilmiyorum sanki birşey olmuş gibi hissediyorum mide bulantılarım var göğüs hassasiyetin var annelik iç güdüsü mü artık korku mu ya kalbi durduysa birşey olduysa diye korkuyorum normal mi bu
Ben de sizin gibiyim kahvesiz yapamazdım şimdi düşüncesi bile midemi bulandırıyor. Çay da içemiyorum. Bugün yengem üzerine limon sıkılmış ayva dene dedi. O zamanlar doktoru önermiş ve işe yaramış. Bugün deniyorum bakalım ben deBende sabahları nasıl kahve içmeden dururum diye dert ediyordum güya aç karnına kafein almayım diye, ama dediğiniz gibi kokusu bile çok kötü. Siz ilerdeymişiniz bayağı biz daha 8.haftalar
Ben de iki haftadır gitmedim daha 1 hafta var randevuya. Hepimizde aynı korkular varKizlar 8. Haftaya girdik kasık ağrılarım yok diyecek kadar azaldı sadec sanki orda baskı varmış gibi doluluk hissediyorum pazartesi doktora gidicem bir haftaya yakın onu göremedik diye mi neden bilmiyorum sanki birşey olmuş gibi hissediyorum mide bulantılarım var göğüs hassasiyetin var annelik iç güdüsü mü artık korku mu ya kalbi durduysa birşey olduysa diye korkuyorum normal mi bu
Çok saçma değil mi değişiyor olması hepsi Sağlık Bakanlığına bağlı değil miBen de sabah erkenden gittim, sadece tam kan sayımı ve tiroid bakabiliyoruz dedi bence değişiyor sağlık ocağına göre
Doktorun yönlendirecek kalp atışı duyduktan sonra 7-8 haftalarda kan testiBen 6+5im bana kimse test yaptir demedi ben tup bebek tedavisiyle gebe kaldim bi 5+4 de keseye cagirdilar gittik ikiz dediler birde iki hafta sonra kalp atimina gel dediler onuda önumuzdeki hafta cuma gidecegim ben kendim hatirlatiyim bari saglik ocagina mi gideyim nasil yapayim
Bulantı için mi buBen de sizin gibiyim kahvesiz yapamazdım şimdi düşüncesi bile midemi bulandırıyor. Çay da içemiyorum. Bugün yengem üzerine limon sıkılmış ayva dene dedi. O zamanlar doktoru önermiş ve işe yaramış. Bugün deniyorum bakalım ben de
Evet bulantıyı bastırıyormuş, bakalım bugün deneyeceğim işe yaracak mıBulantı için mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?