Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kacinci haftadasınız?

Bence o hafta en kötüsü biliyor musun, yani ben inanılmaz tavan yaşadım seni çok iyi anlıyorum, bunun daha üzerine çıkabilir mi emin değilim, ondan diyorum en kötüsü

Benim en sevdiğim şey kahveydi. Şu an kokusuna bile tahammülüm yok. 11+4 oldum ama hâlâ aynı. Mide bulantıları tam gaz devam. Azalmadı da.
Bende sabahları nasıl kahve içmeden dururum diye dert ediyordum güya aç karnına kafein almayım diye, ama dediğiniz gibi kokusu bile çok kötü. Siz ilerdeymişiniz bayağı biz daha 8.haftalar

Çay ve kahveden tiksindiniz mi kızlar :) içecek hiç bişy yok gibi dünyada su bile kötü
Kahve aklıma dahi gelmiyor,Hergün mutlaka içen birisiydim.
Sanki öyle bir içecek hiç yokmuş gibi.Ama turşudan aşırı tiksindim bende.Normalde gece dahi turşu yiyebilen insandım çok severdim şimdi ıyyy oluyorum.sürekli hamur işi canım istiyor,aman kilo almayım diye yemediğim hamur işleri kokuları burnuma geliyor sanki.Daha önce neyi seviyorsam (ekşi,tuzlu) şuan tam tersi oldum.
Tuzlu çubuk kraker mide bulantısına iyi gelir deniyor onu dahi yiyemiyorum.Zaten sürekli mide bulantısı fırsat vermiyor

Çay ve kahveden tiksindiniz mi kızlar :) içecek hiç bişy yok gibi dünyada su bile kötü
Ben çayı zaten sevmem ama türk kahvesi bagimlisiydim. İlk tiksindigim şey kahve oldu diyebilirim. Annemler komşularla falan içiyor ben uzağında oturuyorum onların. İçmeyince başı agriyankardandim

Kizlar 8. Haftaya girdik kasık ağrılarım yok diyecek kadar azaldı sadec sanki orda baskı varmış gibi doluluk hissediyorum pazartesi doktora gidicem bir haftaya yakın onu göremedik diye mi neden bilmiyorum sanki birşey olmuş gibi hissediyorum mide bulantılarım var göğüs hassasiyetin var annelik iç güdüsü mü artık korku mu ya kalbi durduysa birşey olduysa diye korkuyorum normal mi bu

Bende hiç kasık ağrısı olmadı canım bir sorun yoktur Allah ın izniyle

Geçen günde ben aynısını yazdım buraya doktora gitmek için sabah 4 te uyandım öyle korkuyla yattım.karın ağrım gitti diye dünya yıkıldı sanki
Muayne de bi sıkıntı görünmedi,Allah a şükürler olsun.Korkmayın inşallah sizinde güzel haberlerinizi okuyacağız burdan.Progestan kullanıyormusunuz o ağrıların sebebi imiş.Ben onu kullanmadığım gün rahatım

Bende sabahları nasıl kahve içmeden dururum diye dert ediyordum güya aç karnına kafein almayım diye, ama dediğiniz gibi kokusu bile çok kötü. Siz ilerdeymişiniz bayağı biz daha 8.haftalar
Ben de sizin gibiyim kahvesiz yapamazdım şimdi düşüncesi bile midemi bulandırıyor. Çay da içemiyorum. Bugün yengem üzerine limon sıkılmış ayva dene dedi. O zamanlar doktoru önermiş ve işe yaramış. Bugün deniyorum bakalım ben de

Ben de iki haftadır gitmedim daha 1 hafta var randevuya. Hepimizde aynı korkular var
Bende de kasık ağrıları olmadı en son 5. Haftada falan olmuştu

Doktorun yönlendirecek kalp atışı duyduktan sonra 7-8 haftalarda kan testi

Bulantı için mi bu

Bugün acayip baş ağrısı ve halsizlik var. Bulantı yok ama ağzımın tadı da yok. Hep yatıuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…