- Konu Sahibi denizzehra
-
- #3.241
Bende şimdi sana yazayım diye elime aldım telefonu :)Selam canım, bugün doktora gittim her şey yolunda çok şükür, tekmeliyordu bile sıpaDoktor herkesin belirtileri aynı zamanda aynı şekilde devam edecek diye bir kaide yok, seninki daha erken hafiflemiş olabilir dedi. Umarım sen de güzel haberler verirsin
bakalım nasipYa 4 yaşlar aynıymış. Bakalım nasıl olacak ☺
zofer verdi bana birde kullandın mı hiç ? baya etkiliPrilam dışında bir şey kullanmıyorum. Benim gibi bazısında hiçbir yöntem işe yaramıyor maalesef. Mide kusacaksın dedi mi bitti.
Yemekleri annem yapıyor çok şükür. Çocukların düzeni o devam ettiriyor. Ama yemek kokusu büyük problem. Kokusunu aldığım yemeği yiyemiyorum. Evde pişmemesi lazım.
Ben kullanıyorum. Akşam yatmadan 2 prilam. Sabah kalkmadan 1 zofer 4mgzofer verdi bana birde kullandın mı hiç ? baya etkili
MaşallahBende kontrole gittim bugün kıpır kıpırdı.herşey normal görünüyor dedi.ikili test verdim.cinsiyeti erken daha dedi aöa bence baksa görürdü.1,5 kilo almışım 3 ayda
Allah size sabirlarin en büyüğünü versin ...Allah razı olsun. Yemek borusunda yiyecek kaldı
Benim bugün 12. hafta oldu onu ben de merak ediyorum. İnşallah cevap verirler. Vermezlerse bir hafta sonra ben cevap veririmKızlar bu bulantılar 12. Hafta bitince mi geçiyor normalde? Daha erken geçen var mı? 9+0dayım Çok zorlanıyorum günler geçmek bilmiyor
Sanırım seni bekleyeceğizBenim bugün 12. hafta oldu onu ben de merak ediyorum. İnşallah cevap verirler. Vermezlerse bir hafta sonra ben cevap veririm
Bazen benim de iyi gibi oluyor. Sonra başlıyor yine. Benim genelde pilav yiyince yada pirinçli çorba içinde azalıyor bulantı. Aradaki bağlantıyı çözemedim ama pirincin iyi geldiğine eminimSanırım seni bekleyeceğizçoğunluk daha 9 ya da 10. Haftalarda.
Bu arada benim iki gündür geçti gibi ama geçen haftada bir iki gün hafifleyip yeniden başlamıştı.
Bence zorlayıp biraz yersek iyi oluyoruz ama yemezsek artarak devam edecek ediyor. Bir de salça ve soğan ikilisi beni mahvediyor.Bazen benim de iyi gibi oluyor. Sonra başlıyor yine. Benim genelde pilav yiyince yada pirinçli çorba içinde azalıyor bulantı. Aradaki bağlantıyı çözemedim ama pirincin iyi geldiğine eminim
Aaa bende de aynı, soğan salça domates imkanı yok yememin öyle bir tiksinti geldiBence zorlayıp biraz yersek iyi oluyoruz ama yemezsek artarak devam edecek ediyor. Bir de salça ve soğan ikilisi beni mahvediyor.
Bir kaç haftaya tamamen kurtuluruz heralde, az daha sabır
11+4teyim. Hala devam ediyor. İkinci trimesterda azalarak bitiyor. Ama benim ilk gebeliğim ikizdi. 16. Hafta civarında bitmişti.Kızlar bu bulantılar 12. Hafta bitince mi geçiyor normalde? Daha erken geçen var mı? 9+0dayım Çok zorlanıyorum günler geçmek bilmiyor
Aynıyım 8+6 dayım bulantılarım 3 gündür aşırı yoğunlaştıKızlar bu bulantılar 12. Hafta bitince mi geçiyor normalde? Daha erken geçen var mı? 9+0dayım Çok zorlanıyorum günler geçmek bilmiyor
Ay yandık o zaman11+4teyim. Hala devam ediyor. İkinci trimesterda azalarak bitiyor. Ama benim ilk gebeliğim ikizdi. 16. Hafta civarında bitmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?