- 20 Ekim 2016
- 265
- 435
- 103
- 35
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #3.221
Rafine şeker zaten kullanmıyorum da meyve yiyorum ordan aliyorumdur şeker herhaldeŞu ve şekeri ihmal etmeyin tek diyeceğim bu. Götürüsü fazla oluyor
Öğünleri az az yiyip sık yemek de işe yarıyor. Bir de yiyebildikleirni yemeye calış. Ama ne söylesem boş yemekleri kendin yapıyosan kokusuna zaten dayanamazsınTeşekkür ederimBende prilam işe yaramıyor maalesef. İlk gebeliğimde de benzer şeyler yaşadım. Hatta eşim o zamanlar daha da kötüydün diyor. Ama o zaman çocuk yoktu. Bütün gün dinlenebiliyordum. Şimdi dinlenemiyorum. Vücudum kaldırmıyor
Ben 2 haftadır hiç yemek yapamıyordum. Dün tüm camları açıp maske takıp yemek yaptım sonra evden çıktım. 1 saat sonra döndüğümde ev havalanmıştı, öyle olunca az da olsa yiyebildim mucize gibi bişeydiÖğünleri az az yiyip sık yemek de işe yarıyor. Bir de yiyebildikleirni yemeye calış. Ama ne söylesem boş yemekleri kendin yapıyosan kokusuna zaten dayanamazsın
Aynısı bende de var ağzıma bile alamaycağım düşünceler aklımdan geçiyor. Ki normalde çok relax kafaya takmayab vesvesesiz bi insanım ben.Ben de acaba kalbi durdu mu yoksa hâlâ benimle mi endişesi yaşıyorum. Arada hafif kanamalarım da olduğu için endisem had safhada. Doktorum 3 hafta sonra gel dedi ve şuan sadece 1 hafta geçti, iki hafta daha nasıl sabrederim hiç bilmiyorum.
Aklımdan sürekli belki de kalbi çoktan durdu, doktora gittiğimde kötü haberi alacağım diye geçiyor.
12. Haftadan sonra eşiği geçmiş oluyor muyuz ondan da emin değilim. Daha doğuma 30 koca hafta var inşallah sağlıkla ilerlerse
Ay canımm ağzına sağlık içimi ferahlattınArkadaşlar gruptan ayrılmayın lütfen burda birbirimize destek oluyoruz olumsuz düşünmeyin gün gelecek bebeklerimizin gazını mamasını konuşacağız inşallah burdakaygilanmamiz çok normal anne oluyoruz. Kaç yaşında annelerimiz de bizim için kaygilaniyor hâlâ.
Ben de sık sık acaba bebeğim yaşıyor mu kaygısını hissediyorum ama şunu zihnime büyük ölçüde yerleştirdiğimden beri kaygimi daha iyi kontrol ediyorum. Ben bebeğimin sağlıklı bir şekilde doğması için her şeyi yapabilirim evet ama ona can veremem. Canını verecek olan Allah. Rabbim ömür verdiyse hiçbir şey onun yaşamasına engel olamaz, ömür vermediyse de ne yapsam yaşatamam.
Kaygilanmanin da belli seviyede normal olduğunu kabul edip yola devam edeceğiz biz anne oluyoruz güçlü olmak zorundayız. Bebişlerimiz de bize güçlü bir şekilde sıkı sıkı tutunuyorlar inşallah burda onlara kavuştuğumuz günleri de kutlayacağiz
Merhaba. Kızım şuan 4buçuk yaşında.merhaba sizinle bilgilerimiz hemen hemen aynıdiğer cocuklae kac yasında ?
öyle mi Allah rahmet eylesin cennette sizi bekleyen bir meleğiniz var .Merhaba. Kızım şuan 4buçuk yaşında.
Oğlum malesef 1.5 yaşında vefat ettiyaşasa şuan 3 yaş olacaktı
İnşallah.öyle mi Allah rahmet eylesin cennette sizi bekleyen bir meleğiniz var .
büyük 9 kucuk 4 yasında bi kız bi erkekİnşallah.
Sizin kaç yaşında
Ya 4 yaşlar aynıymış. Bakalım nasıl olacak ☺büyük 9 kucuk 4 yasında bi kız bi erkek
Prilam dışında bir şey kullanmıyorum. Benim gibi bazısında hiçbir yöntem işe yaramıyor maalesef. Mide kusacaksın dedi mi bitti.ne kullanıyorsunuz peki prilam dısında ?
Yemekleri annem yapıyor çok şükür. Çocukların düzeni o devam ettiriyor. Ama yemek kokusu büyük problem. Kokusunu aldığım yemeği yiyemiyorum. Evde pişmemesi lazım.Öğünleri az az yiyip sık yemek de işe yarıyor. Bir de yiyebildikleirni yemeye calış. Ama ne söylesem boş yemekleri kendin yapıyosan kokusuna zaten dayanamazsın
Allah rahmet eylesin ,anne için çok zor , özel değilse vefat etmesinin sebebi neydi evladınızinMerhaba. Kızım şuan 4buçuk yaşında.
Oğlum malesef 1.5 yaşında vefat ettiyaşasa şuan 3 yaş olacaktı
Allah razı olsun. Yemek borusunda yiyecek kaldıAllah rahmet eylesin ,anne için çok zor , özel değilse vefat etmesinin sebebi neydi evladınızin
Selam canım, bugün doktora gittim her şey yolunda çok şükür, tekmeliyordu bile sıpaEvet benimde randevum cumartesi günü
Uyku halim devam ediyo karnımda akşamları şişiyo ama göğüslerim ilk zamandaki gibi değil biraz ondan endişeleniyorum
Selam canım, bugün doktora göründüm her şey yolunda çok şükür.Benim de göğüs hassasiyetim azaldı 9+5 teyim ve bulantım yok belirtilerim az şuanda bende gerginim pazartesi kontrolum var gün sayıyorum
Selamm oy maşalllah çoksevindim sağol haber verdiğin için benim de tek bi gün kaldıSelam canım, bugün doktora göründüm her şey yolunda çok şükür.Belirtilerin bazen erken hafifleyebileceğini söyledi doktorum, herkesin aynı olmaz dedi. İçeride her şey yolunda rahatla dedi
Ben de öyle. Hele Soğanlı yemeklerin kokusuna hiç dayanamıyorum annem yapmasına rağmen yine de yiyemiyorum. Odaya girip kapıyı kapatıyorum ama yine de koku geliyor. Odanın camını açıyorum yada burnuma tulbelt kapatıyorumPrilam dışında bir şey kullanmıyorum. Benim gibi bazısında hiçbir yöntem işe yaramıyor maalesef. Mide kusacaksın dedi mi bitti.
Yemekleri annem yapıyor çok şükür. Çocukların düzeni o devam ettiriyor. Ama yemek kokusu büyük problem. Kokusunu aldığım yemeği yiyemiyorum. Evde pişmemesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?