Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın ,10.haftamda kanama yaşamıştım progestan kullandım geçince doktorum bırakabilirsin dedi 4 gün önce tekrar yaşadım fakat sancıyla birlikte bu sefer.Kanamam azaldı ama bugün sıvı şeklinde sarıya dönük akıntı oldu bi kaç damla yaşayan var mı ?

Öğünleri az az yiyip sık yemek de işe yarıyor. Bir de yiyebildikleirni yemeye calış. Ama ne söylesem boş yemekleri kendin yapıyosan kokusuna zaten dayanamazsın

Öğünleri az az yiyip sık yemek de işe yarıyor. Bir de yiyebildikleirni yemeye calış. Ama ne söylesem boş yemekleri kendin yapıyosan kokusuna zaten dayanamazsın
Ben 2 haftadır hiç yemek yapamıyordum. Dün tüm camları açıp maske takıp yemek yaptım sonra evden çıktım. 1 saat sonra döndüğümde ev havalanmıştı, öyle olunca az da olsa yiyebildim mucize gibi bişeydi

Aynısı bende de var ağzıma bile alamaycağım düşünceler aklımdan geçiyor. Ki normalde çok relax kafaya takmayab vesvesesiz bi insanım ben.

Ay canımm ağzına sağlık içimi ferahlattın Çok doğru söylüyorsun Allah kaderinde ne yazdıysa o olacak biz kaderini değiştiremeyiz olmayan bi insana ol diyemesiyiz var etmek Allah a mahsustur biz sadece vesile oluyoruz bizim bedenlerimizden dünyaya geliyorlar.

Kızlar hergün yeni bir güncelleme geliyor
Sonradan biz güldük sizde gülün ay
Durup dururken acaba bebekler kız değil mi benim kızım olmayacak mı diye ağıdı tutturdum
Ama bi anda alakasız şekilde
Bugün de kendime birsey oldumu kötü birsey varmı yerine bu işkenceyi çıkardım
Bunun bu grupla alakası yok kızlar,aslında tam tersi kadınlar kulübü sayesinde bilinlendiğimizi düşünüyorum.Ağrı oldu kanama geldi leke oldu ne oldu sorusuna doktorumuzdan önce burda cevap bulup bak başkalarıda yaşamış olabiliyor yada en azından şöyle olacak diye bazen rahatlayabiliyoruz diye düşünüyorum

ya aslında hamile kalmada zorluk yaşayan yada hamileliği sıkıtılı geçmiş insanlardan kendilerini anlıyacak benzer süreçlerden geçmiş kişilerle konuşmak istiyor bu yüzden gruplarda kanama düşük gibi konular çok konuşuluyor diye tahmin ediyorum yoksa biz burada okuduk diye hamileliğimiz sıkıntıya düşmez ha tabi olumsuz yazılar evhama neden olabilir ama ciddi etkisi yoktur benim ilk hamileliğim sorunsuz geçti ikincisinde dış gebelik yaşadım o zaman grupta konuşuyorduk kimin süreci nasıl geçti diye sonuçta grupta olduğum için dış gebelik olmadı şimdi yine hamileyim elhamdulillah şimdilik sağlıklı ilerliyoruz

ne kullanıyorsunuz peki prilam dısında ?
Prilam dışında bir şey kullanmıyorum. Benim gibi bazısında hiçbir yöntem işe yaramıyor maalesef. Mide kusacaksın dedi mi bitti.

Yemekleri annem yapıyor çok şükür. Çocukların düzeni o devam ettiriyor. Ama yemek kokusu büyük problem. Kokusunu aldığım yemeği yiyemiyorum. Evde pişmemesi lazım.

Evet benimde randevum cumartesi günü
Uyku halim devam ediyo karnımda akşamları şişiyo ama göğüslerim ilk zamandaki gibi değil biraz ondan endişeleniyorum
Selam canım, bugün doktora gittim her şey yolunda çok şükür, tekmeliyordu bile sıpa Doktor herkesin belirtileri aynı zamanda aynı şekilde devam edecek diye bir kaide yok, seninki daha erken hafiflemiş olabilir dedi. Umarım sen de güzel haberler verirsin

Benim de göğüs hassasiyetim azaldı 9+5 teyim ve bulantım yok belirtilerim az şuanda bende gerginim pazartesi kontrolum var gün sayıyorum
Selam canım, bugün doktora göründüm her şey yolunda çok şükür. Belirtilerin bazen erken hafifleyebileceğini söyledi doktorum, herkesin aynı olmaz dedi. İçeride her şey yolunda rahatla dedi

Ben de öyle. Hele Soğanlı yemeklerin kokusuna hiç dayanamıyorum annem yapmasına rağmen yine de yiyemiyorum. Odaya girip kapıyı kapatıyorum ama yine de koku geliyor. Odanın camını açıyorum yada burnuma tulbelt kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…