• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sol kasigimda batma ve kahverengi akinti lekelenmem var bugun. endiselenmeli miyim? acile gitmeli miyim sizce?

Kızlar sizde de 2 kontrol arası zaman geçmek bilmemezlik yapıyor mu 🥹 Geçen hafta cumartesi gittim kontrole çok şükür gayet iyiydi bebiş, boyu kalp atışı kese vs. İlk haftayı bi rahat geçiriyorum, 2. Hafta yüreğime kurt düşüyor ya yolunda gitmeyen bi şeyler varsa, sorun varsa diye kendimi yiyorum. Gönlümü rahatlatacak şeyler bi türlü bulamadım 😭
İki hafta var iki kontrol arası zor duruyorum 😟

Benim bugün 12.hafta sat a göre ama ultrasonda 12+5 im. Cumartesi günü grip olduğum için serum taktırdım orada doktorum da hastanedeydi bir kontrol edelim dedi çok hapşırmaktan kasılıyordum çünkü bebiş çok iyiydi bayağı hareketliydi ve bir cinsiyet tahmini yaptık %99 dedi KIZ 🌸
Ama ben hala erkek hissediyorum nedense 😂
Gözünüzaydın sağlıkla gelsin
Peki bulantı oluyormu sizde kız bebek belirtilerini yaşadınızmı tatlı vs aşerme gibi

Öğleden sonra yada akşam başlayan bulantılarınız ve kasık ağrılarınız var mı?
Benim sadece akşam yemeğinden sonra oluyordu soğan sarımsak vs tüketmiyorum salçalı sıcak yemekleri de yemiyorum onların beni kötü yaptığını fark ettim, suyu da şişeyi kafama dikerek içiyodum artık saat başı 200 Ml olacak şekilde klasik su bardak hesabı içiyorum bunlar epey rahatlattı beni umarım sizin de düzelir🌸

Benim sadece akşam yemeğinden sonra oluyordu soğan sarımsak vs tüketmiyorum salçalı sıcak yemekleri de yemiyorum onların beni kötü yaptığını fark ettim, suyu da şişeyi kafama dikerek içiyodum artık saat başı 200 Ml olacak şekilde klasik su bardak hesabı içiyorum bunlar epey rahatlattı beni umarım sizin de düzelir🌸
Suyu çok tüketemiyorum belkide o yüzden ağrıyor
Geçen hafta karın ağrım vardı şimdide kasık ağrısı yaşıyorum inşallah düzelir Allah razı olsun ..

Öğleden sonra yada akşam başlayan bulantılarınız ve kasık ağrılarınız var mı?
Benim genelde öğleden sonra başlıyor kahvaltı sonrası yani yemeklerden 1-2 saat sonra oluyor o yüzden yatana kadar ara ara devam. Kasık ağrımda ara ara oluyor bazen vuruyor bikaç dakikaya geçiyor

Benim genelde öğleden sonra başlıyor kahvaltı sonrası yani yemeklerden 1-2 saat sonra oluyor o yüzden yatana kadar ara ara devam. Kasık ağrımda ara ara oluyor bazen vuruyor bikaç dakikaya geçiyor
İlk hamileliğimde bu şikayetleri hiç yaşamadım hiç zorlamamıştı beni bu biraz farklı ilerliyor beni zorluyor

İlk hamileliğimde bu şikayetleri hiç yaşamadım hiç zorlamamıştı beni bu biraz farklı ilerliyor beni zorluyor
Her hamilelikte farklı diyorlar doğru demek ki 🌸
Benim kasık ağrım yok ama mide bulantımın da zamanı yok, sabah öğle akşam her an bulanabiliyor ve anlık geliyor. Dün daha iyiydim bugün tekrar bozdu. Su içmekte zorlanıyorum ama içmemiz de gerekiyor

Kızlar benim de fetal dna zamanım geldi firma araştırması yapıyorum. Sonuçlar genel olarak 1 haftada çıkıyor değil mi? Bir de Ataşehir genetikte yaptıran var mı?
Ben de baya araştırdım ama ataşehir genetik i bilmiyorum. Acıbadem ataşehir hastanesinde yaptıracağım sanırım

Back
X