- 18 Eylül 2025
- 12
- 24
- 3
- 33
- Konu Sahibi denizzehra
- #3.421
sol kasigimda batma ve kahverengi akinti lekelenmem var bugun. endiselenmeli miyim? acile gitmeli miyim sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence git bebeğin iyi olduğunu söylerse için rahatlar hem de iğne yapıyorlar kesiyor akıntıyısol kasigimda batma ve kahverengi akinti lekelenmem var bugun. endiselenmeli miyim? acile gitmeli miyim sizce?
İki hafta var iki kontrol arası zor duruyorumKızlar sizde de 2 kontrol arası zaman geçmek bilmemezlik yapıyor muGeçen hafta cumartesi gittim kontrole çok şükür gayet iyiydi bebiş, boyu kalp atışı kese vs. İlk haftayı bi rahat geçiriyorum, 2. Hafta yüreğime kurt düşüyor ya yolunda gitmeyen bi şeyler varsa, sorun varsa diye kendimi yiyorum. Gönlümü rahatlatacak şeyler bi türlü bulamadım
![]()
Gözünüzaydın sağlıkla gelsinBenim bugün 12.hafta sat a göre ama ultrasonda 12+5 im. Cumartesi günü grip olduğum için serum taktırdım orada doktorum da hastanedeydi bir kontrol edelim dedi çok hapşırmaktan kasılıyordum çünkü bebiş çok iyiydi bayağı hareketliydi ve bir cinsiyet tahmini yaptık %99 dedi KIZ
Ama ben hala erkek hissediyorum nedense![]()
Bulantı evet ama kasık ağrısı yokÖğleden sonra yada akşam başlayan bulantılarınız ve kasık ağrılarınız var mı?
Benim sadece akşam yemeğinden sonra oluyordu soğan sarımsak vs tüketmiyorum salçalı sıcak yemekleri de yemiyorum onların beni kötü yaptığını fark ettim, suyu da şişeyi kafama dikerek içiyodum artık saat başı 200 Ml olacak şekilde klasik su bardak hesabı içiyorum bunlar epey rahatlattı beni umarım sizin de düzelirÖğleden sonra yada akşam başlayan bulantılarınız ve kasık ağrılarınız var mı?
Suyu çok tüketemiyorum belkide o yüzden ağrıyorBenim sadece akşam yemeğinden sonra oluyordu soğan sarımsak vs tüketmiyorum salçalı sıcak yemekleri de yemiyorum onların beni kötü yaptığını fark ettim, suyu da şişeyi kafama dikerek içiyodum artık saat başı 200 Ml olacak şekilde klasik su bardak hesabı içiyorum bunlar epey rahatlattı beni umarım sizin de düzelir![]()
Benim genelde öğleden sonra başlıyor kahvaltı sonrası yani yemeklerden 1-2 saat sonra oluyor o yüzden yatana kadar ara ara devam. Kasık ağrımda ara ara oluyor bazen vuruyor bikaç dakikaya geçiyorÖğleden sonra yada akşam başlayan bulantılarınız ve kasık ağrılarınız var mı?
İlk hamileliğimde bu şikayetleri hiç yaşamadım hiç zorlamamıştı beni bu biraz farklı ilerliyor beni zorluyorBenim genelde öğleden sonra başlıyor kahvaltı sonrası yani yemeklerden 1-2 saat sonra oluyor o yüzden yatana kadar ara ara devam. Kasık ağrımda ara ara oluyor bazen vuruyor bikaç dakikaya geçiyor
Her hamilelikte farklı diyorlar doğru demek kiİlk hamileliğimde bu şikayetleri hiç yaşamadım hiç zorlamamıştı beni bu biraz farklı ilerliyor beni zorluyor
Ben de baya araştırdım ama ataşehir genetik i bilmiyorum. Acıbadem ataşehir hastanesinde yaptıracağım sanırımKızlar benim de fetal dna zamanım geldi firma araştırması yapıyorum. Sonuçlar genel olarak 1 haftada çıkıyor değil mi? Bir de Ataşehir genetikte yaptıran var mı?
Sayfa sayısına tıklayıp gitmek istediğin sayfanın numarasını yazabilirsinnKızlar sayfanin en basindaki listeyi gormek icin nasil gidiyorsunuz tek tek 172 sayfayi geri gerimi gitcem
Kızlar sayfanin en basindaki listeyi gormek icin nasil gidiyorsunuz tek tek 172 sayfayi geri gerimi gitcem
Kızlar sayfanin en basindaki listeyi gormek icin nasil gidiyorsunuz tek tek 172 sayfayi geri gerimi gitcem
Merhaba mesajlarınızı okudum pozitif haberleri görmek beni çok mutlu ediyor dilerim sağlıkla sıhhatle yavrunuza kavuşursunuz kaliteleri neydi acabaRabbim sağlıklı, hayırlı, kolaylıkla geçen süreçler nasip etsin hepimizePsikoloji çok önemli, olumsuz durumlara takılma. Bol bol dua et, bebeğinle konuş. Yavrunun motivasyonu yüksek olsun ki anneciğine sarılsın
Az kaldı inşallah, 10. Haftayı bitirdik sayılıırr
Ay en çok merak ettiğim bana keseye göre yorum yaptılar ilk kese yuvarlaktı kız dediler şimdi fasulye gibi oldu kese erkek diyorlar dedim bu işleri geçin erkek yılıymiş 2026 öyle diyorlar Çin takvimi de bana erkek diyor eşim eşimin ailesi de kız bebek istiyor annemler filan bende erkek hissediyorum çok güzel telaşlar bunlar ya ama insan meraktan çatlıyor geçen bende soracaktım hala öğrenen yok mu diyeHala cinsiyet öğrenen yok mu ya
Eşime dedim ki kalk acile gidip baktır alım ben yalandan rahatsizlanim dedim sonra Allah'tan randevum vardi da gittik gördük rahatladımÇoğunda var galiba. Ben de 12. haftadayim aşırı midem bulaniyo normalde. Bı sabah kalktigimda bulanmasa hemen korkuya kapılıyorum
Bende keseye göre erkek diye baktım chatgbt den. Bide neye göre baktım bilmiyorum orda da erkek dedi. Bide yani denk geliyor tabi bence ama oğlumdaki gebeliğimde kabız olmuştum bunda da oldum ondan heralde erkek diye düşünüyorumAy en çok merak ettiğim bana keseye göre yorum yaptılar ilk kese yuvarlaktı kız dediler şimdi fasulye gibi oldu kese erkek diyorlar dedim bu işleri geçin erkek yılıymiş 2026 öyle diyorlar Çin takvimi de bana erkek diyor eşim eşimin ailesi de kız bebek istiyor annemler filan bende erkek hissediyorum çok güzel telaşlar bunlar ya ama insan meraktan çatlıyor geçen bende soracaktım hala öğrenen yok mu diye![]()