Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim sizinle belirtiler çok benzer, hadi bakalım

Evet ben kullanmıştım. Malesef bazen böyle şeylerr mecbur kalıyoruz

Ben de maalesef ki direndim ama bugün ayaklanamayacağımı hissedince başladım, Allah’a emanet artık, umarım herhangi bir problem yaşamam ve bi an önce toparlanırım, siz de herhangi bir sorun olusturmus muydu?

Denizli'de olacağım. Yazarım inşallah. Erkek gibi dedi ama emin olamadı. Ben de erkek hissediyorum. Sağlıklı olsun da önemli değil bizim için cinsiyeti. Hayırlı evlat olsun.
Hepimizin evlatları inşallah . İşleminiz de sağlıkla geçsin inşallah

Şu anda çalışmıyorum ama çok kez gittim. Okullarında müdürleri bile artık çocukların beni görmek istemediğini söylüyorlar. Ben yine de çağırmalarını rica ettim ama müdürleri yine aynısını söyledi. Yani ben onlar kendiliğinden görmek istiyorum deyinceye kadar mecburum hasret çekmeye biri 15 diğeri de 17 yaşında, genç delikanlı oldular artık inşallah beni de anlarlar.

Ben fetal DNA ile öğrendim geçen hafta, İnşallah bir kızım olacak açıkçası tatlıya düşkün birisi olarak canım ekşili şeyleri daha çok çekti turşu bol limonlu salata ekşi elma gibi :)
Maşallah yaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Hayırlısı olsun da kız erkek farketmez. Ama tabi ben böyle söylesem de babamız kız bebekleri çok seviyor. Tam bir kız babası olacak eğer nasipse inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…