- Konu Sahibi denizzehra
-
- #3.861
Evet çay kahve imkansız benim deMakarna iyi fikirmişsabah simit ve peynir yiyebildim çay zaten hak getire görmek bile istemiyorum onun yerine kuşburnu oraleti aldım. Akşamlar işkence gibi yesen olmuyor yemesen olmuyor
Hmm demekki e nabıza sonuçlar düşmüyor. Telefonla bağlanabilirseniz hastaneye sorun istersenizEvet böyle görünüyor
Ben takvime göre 13. Haftadayım. Önceki haftalara göre daha iyiyim ama bulantı ve kusmalar devam ediyor. Geçen hafta hastaneye gitmek zorunda kaldım çünkü 48 saatte ne yedim ne içtiysem hepsini çıkardım. Mide kramplarından kıvranıyordum. En korkuncu oydu.Kızlar bugün tam 10. Haftadayım. Mide bulantılarım yine azdı. Hastaneye düşmemek için kendimi zorluyorum siz ne durumdasınız
Acile mi gittiniz yatış mı verdilerBen takvime göre 13. Haftadayım. Önceki haftalara göre daha iyiyim ama bulantı ve kusmalar devam ediyor. Geçen hafta hastaneye gitmek zorunda kaldım çünkü 48 saatte ne yedim ne içtiysem hepsini çıkardım. Mide kramplarından kıvranıyordum. En korkuncu oydu.
Demi dizginlemek için lazımdı bi kızÇok teşekkür ederimbebiş abileri tarafından biraz hırpalanacak ama belki kız çocuk dize getirir onları
Benim hafifledi.3 gün aşırı fazla olmuştu buraya yazmıştım,prillam dahi etki etmemişti.2 gündür yine rahatımEvet çay kahve imkansız benim deportakal suyu ve süt içiyorum ama o da çok az. Simit ve çubuk krakerden de soğudum çok yemekten hazır yufkanın arasına peynirle çok az yağ sürüp de basit gözleme de deneyin, belki işe yarar. Valla akşam yemekleri benim için de işkence, sevdiğim her şeyden tiksiniyorum. Bir tek çorba içebiliyorum. Sadece tereyağlı siyez bulgur pilavı da yiyebildim geçen, onu da bir deneyin hem siyez olan besleyici
Benim 10. İş gününde belli olduKızlar fetal dna sonuçlarınız kaç günde geldi? Ben vereli 10 gün oldu neredeyse daha tık yok. Aynı yerde verenler 5 güne öğrenmiş halbuki
Bende 13deyim bugün benimde karın derimde ağrı var.yani ağrı gibide değil dokundugumda aciyor gibi.biraz ev işi yaptım bugün ondanmi diyeceğim ama eşim de karnın geriliyor büyüyor ondandır diyorArkadaşlar merhaba, 13.haftadayım. 2-3 gündür karnımda hafif hafif ağrılar var. Kasıkta değil de göğüs altında ve karın çevresinde. Bağırsak kaynaklı olduğunu söylediler. Halsizlikte çekiyorum. Benim gibi olan var mı acaba?
Benim de aynı bu şekilde. Dokununca ağrıyor gibi. Aile hekimine gittim. Bebek büyüdüğü için bağırsaklar sıkışıyor ondan böyle olur dedi. Yarın kadın doğuma gideceğim bakalım. Bu hamilelik sürecinde aşırı pimpirikli oldum maalesef.Bende 13deyim bugün benimde karın derimde ağrı var.yani ağrı gibide değil dokundugumda aciyor gibi.biraz ev işi yaptım bugün ondanmi diyeceğim ama eşim de karnın geriliyor büyüyor ondandır diyor
Ben de 12+5 deyim. Benim de aynı karnıma dokununca morarmış gibi ağrıyo. Göğüs altım da ağrıyor. Sanırım tipik Bir belirti.Benim de aynı bu şekilde. Dokununca ağrıyor gibi. Aile hekimine gittim. Bebek büyüdüğü için bağırsaklar sıkışıyor ondan böyle olur dedi. Yarın kadın doğuma gideceğim bakalım. Bu hamilelik sürecinde aşırı pimpirikli oldum maalesef.
Bir haftaya sonuçlar düşer demişti de danıştığımız kişi… Randevu alacağım ona göre ama bir türlü gelmek bilmediBenim 10. İş gününde belli oldu
Benim hafifledi.3 gün aşırı fazla olmuştu buraya yazmıştım,prillam dahi etki etmemişti.2 gündür yine rahatım
Tabi et tavuk henüz yiyemiyorum ama sürekli yoğun mide bulantısı çıkarma isteği geçti.Şekerli çayı su gibi içmek istiyorumnormalde şeker nadir kullanırım en azından sabah tost yumurta zeytin yiyebildim.aç kalmıyorum çok şükür 10.haftaya girince hafifledi
Ben kendi isteğimle acile gittim. Aslında doktoruma da sordum. Serumla biraz rahatlarsın dedi. O kadar şeye rağmen yatış verilecek bir durum çıkmadı. Bu da gebeliğin mucizesi herhalde.Acile mi gittiniz yatış mı verdiler
İnşallah. Sizin cinsiyetleriniz henüz belli değildi sanırım.Demi dizginlemek için lazımdı bi kızoyy sağ salim bizde bu günleri görürüz inşallah
Maşallah
Merhaba ben Nisan anneleri grubundayım ama Arada burayı da takip ediyorum. İlk 3 ay çok az migrenim tuttu ama 3 aydan sonra haftada 1 tutuyor ve 3 gün geçmiyor. Parol serum takıyorlar o da işe yaramıyor. Şimdiye kadar zorlandığım tek konu bu olduKızlar migren ağrısı olanlar var mı aranızda?
Henüz küçükİnşallah. Sizin cinsiyetleriniz henüz belli değildi sanırım.
Parol dışında bir şey içmedim henüz ama o da işe yaramıyor evetMerhaba ben Nisan anneleri grubundayım ama Arada burayı da takip ediyorum. İlk 3 ay çok az migrenim tuttu ama 3 aydan sonra haftada 1 tutuyor ve 3 gün geçmiyor. Parol serum takıyorlar o da işe yaramıyor. Şimdiye kadar zorlandığım tek konu bu oldusizde de mi tutuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?