Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hastaneden sonra haber ederseniz çok sevinirim :)
Gittim geldim kese henüz görünmedi pazartesi gelirsen görürüz dedi ama rahim duvarı falan iyi görünüyor dedi. Değerlerim için ilaç vermedi ya o beni endişendirdğ biraz 12. Haftadan sonra başlıcaz dedi ilaçlara

Kızlar merhabalar,sat 30 Eylül bat 22 Ekim tarihinde başlamam gerekiyordu,koyu kahverengi akıntım oldu çikolata kistim olduğunu için genelde hep regli öncesi kahverengi akıntım olur .23 Ekim'de de aynı şekilde peçeteue sildikce geldi kahverengi Pembe renk reglim baslyacak diye üstüne düşmedim test yapmayada korkuyorum daha önce 3 kaybim oldu .bu gelen yerleşme kanaması olabilir mi?
Kan değerim 50 çıktı çok mu az

Benim de bugün testim pozitif çıktı. Gidip kan testi verdim, onda da beta hcg 647. Perşembe tekrar kan vereceğim, bugün kan testini beklerken bile zaman geçmedi. Umarım sağlıkla tutunur, kolaylıkla doğar ve ülkesine, ailesine hayırlı, mutlu bireyler olurlar.

Benim de bugün testim pozitif çıktı. Gidip kan testi verdim, onda da beta hcg 647. Perşembe tekrar kan vereceğim, bugün kan testini beklerken bile zaman geçmedi. Umarım sağlıkla tutunur, kolaylıkla doğar ve ülkesine, ailesine hayırlı, mutlu bireyler olurlar.
Hayırlı olsunnn son adetiniz ne zamandı acabaa

Gittim geldim kese henüz görünmedi pazartesi gelirsen görürüz dedi ama rahim duvarı falan iyi görünüyor dedi. Değerlerim için ilaç vermedi ya o beni endişendirdğ biraz 12. Haftadan sonra başlıcaz dedi ilaçlara
Bebek bu kadar erken etkilenmez muhtelen vücudunuzun eksiklerinden içinizi rahat tutun

gec dollenme olmus olabılır pco var mı
bende bugun cok endıselıydım ancak ogrendıgın değerden cok katlanıs onemlı dedi herkes biraz rahatladım. sızde ıkı gun sonra bakın ıkıye katlarsa normaldır

bende bugun cok endıselıydım ancak ogrendıgın değerden cok katlanıs onemlı dedi herkes biraz rahatladım. sızde ıkı gun sonra bakın ıkıye katlarsa normaldır
Rabbim hayırlısi ile sağlıcakla nasıp etsin inşaallah 🤲🏻 ben çok zorluklar çektim bu 4. Gebeligim

Merhabalar, ben de galiba temmuz annesi olacağım:) gecikmeyle öğrenmeme rağmen 27 çıkmıştı beta değerim ama geç döllenme olmuş galiba,, tutunur mu tutunamaz mı derken hep 2-3 katladı inşallah cuma da kese görmeye gidicem :)

kızlar d vitaminim demirim baya düşük çıktı ama doktor 12. Haftadan önce başlayamayız dedi ama benim başka arkadaşlarımın doktorları başlamış önemli diye sizce napmak lazım

Back
X