Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok ben testlerden koyulaşmayı takip ediyorum kıpkırmızı olunca dün onu da bıraktım artık benim damarlarım çok ince çok zor bulunuyor kim alırsa damarı patlatıyor üç hafta mor geziyorum o yüzden ne kadar az kan verirsem o kadar iyi benim için ama tabi bu süreçte elimin tersiyle üstünden de olsa kan vericem gibi duruyor
Valla eğer bekleyebiliyorsanız kan vermeye de gerek yok 5 hafta olunca keseye gidin hatta biraz da beklersen 6 olsun kalp de duyulur belki biz erkenden öğrenip her şeye stres oluyoruz bir de alttan bakıyorlar bu haftalarda her gittiğinde
İnşallah :) ben bugün gideceğim Progesteron seviyem biraz endişelendirdi beni. Birde kan ve d vitamini değerlerim baya düşük belki yönlendirme yapar ama keseyi falan görebileceğimizi sanmıyorum henüz erken
Kimi 4.haftada da görüyormuş keseyi genelde 5.hafta ama aynı şekilde 6.haftada da görülebiliyormuş sanırım bu da döllenme zamanıyla ilgili ben şansımı 5.haftada denicem haftaya pazartesi inşallah bu gruba bolca güzel kese fotoğrafları atılır
Kimi 4.haftada da görüyormuş keseyi genelde 5.hafta ama aynı şekilde 6.haftada da görülebiliyormuş sanırım bu da döllenme zamanıyla ilgili ben şansımı 5.haftada denicem haftaya pazartesi inşallah bu gruba bolca güzel kese fotoğrafları atılır