- 29 Mayıs 2013
- 3.254
- 5.566
- 358
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #4.421
İnşallah 20li haftalarda bitmesini umuyorum. İnşallah kurtuluruz o zaman. Ben çok yatmıyorum belki de ondan devam ediyor.Benim de aynı şekilde tam 1 aydır yatıyorum çok şükür kanama alanım küçüldü. Sabırlı olun sonu güzel olacak inşallah
Dinlenmek çok önemli tabi . Benim düşük riskim vardı o yüzden ekstra dikkat ettimİnşallah 20li haftalarda bitmesini umuyorum. İnşallah kurtuluruz o zaman. Ben çok yatmıyorum belki de ondan devam ediyor.
Yok canım lekelenme olmadığı için hiçbirşeye gerek yok sadece ağır kaldırma stres yapma ve dinlen dedi birde ani hareketlerden kaçın dedi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Sana da çok geçmiş olsunProgesteron başladın mı acaba? Bana doktor çok gerek yok şuan dedi.
Çok geçmiş olsun sana da. İnşallah sorunsuz geçer bu kanamalar. Benim kahverengi lekelenme şeklinde geldi bir gün ama bugün bitmişti. Bende bittiğini düşündüm ama bugün kontrolde doktorum kanama alanı gördü.
Biliyorum, aynı dönem ikimizinde kanamaları olmuştu. Burada doktorlar pek hastaneye yatırma falan yapmıyorlar. Hatta acile gittiğimde senin durumun acil değil dediler. Eşim acil nasıl oluyor dediğinde komple üstümü kirletecek kadar kan olmalıymış.Dinlenmek çok önemli tabi . Benim düşük riskim vardı o yüzden ekstra dikkat ettim
Çok teşekkürler canım, inşallah hepimiz sağlıkla atlatırız bu günleri.Yok canım lekelenme olmadığı için hiçbirşeye gerek yok sadece ağır kaldırma stres yapma ve dinlen dedi birde ani hareketlerden kaçın dedi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Sana da çok geçmiş olsun
Sari renkli olanda yokmus turuncuda varmis retinyl palmatite bn yanlis almisim ama tren.yolda 1.sirada catlak bakiminda ve hep gebeler yorum yapmis kullaniyorum diye ondan sasirdim biraz da neyse ben yazayim da benim gibi pimpirikliler dikkat etsinKizlar ben catlak icin bio oil aldim demistim turuncu olan renginden bi kadin dogumcunun karisi kullaniyordu guvenerek simdi baska bi hesapta icinde retinyl palmatate varmis a vit. Turu risk dusuk olsa da bn tekrar kullanmayacagim. Allahtan bi kac kere kullanmistim zaten yaglanmayi sevmiyorm bndan sonra ihtiyav duyarsam zeytinyagi surecem.
Belki oneri olan algilayan olmustur siz de dikkat edin bio oile.
Ben bunu ilk hamileliğimde kutu kutu kullandım çok güzel kokuyor diğer yağlara göre ne tehlikesi varmışKizlar ben catlak icin bio oil aldim demistim turuncu olan renginden bi kadin dogumcunun karisi kullaniyordu guvenerek simdi baska bi hesapta icinde retinyl palmatate varmis a vit. Turu risk dusuk olsa da bn tekrar kullanmayacagim. Allahtan bi kac kere kullanmistim zaten yaglanmayi sevmiyorm bndan sonra ihtiyav duyarsam zeytinyagi surecem.
Benim de bazen yoğun çarpıntım oluyor 110 civarı atıyor kalbim. Holterde en yüksek 148 gördüm. Kardiyoloji doktoru ve kendi doktorum 12.haftadan sonra saneloc başlamamı söyledi. İlerleyen süreçte nabız daha çok yükseleceği için sıkıntı çıkabilirmiş.Sabah degil de benim de yemeklerden sonra oluyor bi kac gundur daha az miktarda ve sık yemege calisacsgim, karbonhidrati azalticam bi de oyle deniycem bn zaten hastanede calisiyorm acil yakin olctureyim dedim 110 cikti biraz da yurumustum 1 dk sonra falan 90-91e dustu, nabzi yukselen arkadaslar yazmisti kardiyolojiye gidenler olmustu onlar nasil acaba???
Ben geçmemeye çalışıyorum güvenlik görevlisi bakınca da karnımı tutuyorumavmlerdeki xray lerden geçmek zararlı mıdır ya siz geciyor musunuz
Herkes zararsız diyor ama anneler çocuklarını geçirmiyor yine de. Sırf o yüzden ben de hamileyim diyip geçmiyorum, çünkü işyerim avm içinde ve her gün geçmek zorundayım yoksa.avmlerdeki xray lerden geçmek zararlı mıdır ya siz geciyor musunuz
Bebek vazelini kullanıyorum ben hem uygun fiyat hem güvenilirKizlar ben catlak icin bio oil aldim demistim turuncu olan renginden bi kadin dogumcunun karisi kullaniyordu guvenerek simdi baska bi hesapta icinde retinyl palmatate varmis a vit. Turu risk dusuk olsa da bn tekrar kullanmayacagim. Allahtan bi kac kere kullanmistim zaten yaglanmayi sevmiyorm bndan sonra ihtiyav duyarsam zeytinyagi surecem.
Zararlı değil diyorlar ama geçmiyorum bir şey demiyorlar. Hamileliğimin başında bilmeden üç uçuş yaptım gerçi. Hostesler pilotlar da çalışıyor bir süre .avmlerdeki xray lerden geçmek zararlı mıdır ya siz geciyor musunuz
Benm de goguslerim ve kasiklarimda var agri, wcye duzenli cikabiliyor musunuz kabizlik veya gazdan olabilir mi? Otururken bn de rahatsiz oluyorm ya bir dizimi cekip oturuyorm ya da yatiyormKızlar kaburga ağrısı başlayan var mı? Ben 13+5 oldum. 3 gündür kaburga ağrım var. Göğsümün hemen altı. Göbek deliğimin üstü. Bugün baya rahatsız etti. Otururken falan çok rahatsızdım. Forumlara baktım çoğu kişide 19. Haftada başlamış.
Benim karnım göğüs altından itibaren şiş. Yani 6 aylık hamile gibiyim. Bi sıkıntı yoktur inş. Mide bulantılarım ve göğüs ucu ağrılarım da hâlâ devam ediyor.
Turuncu mu sari olan mi kullandiginiz? A vitamini sebebiyle anladigim kadariylaBen bunu ilk hamileliğimde kutu kutu kullandım çok güzel kokuyor diğer yağlara göre ne tehlikesi varmış
Ben gecmiyorum bebekler dogduktan sonra.cantalari.da.gecirmeyin icinde su mama varsa deniyoravmlerdeki xray lerden geçmek zararlı mıdır ya siz geciyor musunuz
Gebelikten once oluyor muydu peki? Bi de gun icinde ne zamanlar oluyor?Benim de bazen yoğun çarpıntım oluyor 110 civarı atıyor kalbim. Holterde en yüksek 148 gördüm. Kardiyoloji doktoru ve kendi doktorum 12.haftadan sonra saneloc başlamamı söyledi. İlerleyen süreçte nabız daha çok yükseleceği için sıkıntı çıkabilirmiş.
Yani her gün olmasa da 2 günde bir çıkıyorum genelde. Kaburga ağrısı benim ki sanırım. Çünkü kü otururken rahatsız ediyor. Ya da sütyenin alt tarafı sıkınca. Uzanınca daha rahatım.Benm de goguslerim ve kasiklarimda var agri, wcye duzenli cikabiliyor musunuz kabizlik veya gazdan olabilir mi? Otururken bn de rahatsiz oluyorm ya bir dizimi cekip oturuyorm ya da yatiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?