Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cinsiyet öğrenen anneler. Acaba canınız ne istedi nelerden tiksindiniz ve cinsiyeti öğrendiniz cok merak ediyorum. Mesela tatlıdan tiksindim kız çıktı hurafesi gibi vs
Ben normalde tatlı sevmem ama tatlı şeyleri çok yedim ete karşı mesafeliyim normalde çok severim aşırı derecede tost yedim aşırı bulantım olmadı bebek hep solda ve erkek :)

İntergen firmasına fetal dna yaptıran olmuşmuydu ? Sonuçlar kaç güne çıktı ve nasıl bildirdiler acaba ? Keşke en başından 2 li test yaptırmayıp direk fetal dna verseydim. Ultrasonda herşey yolunda fakan kanda ikili test değerim yüksek riskli çıktı. Doktorum bebeğin sağlıklı olduğunı düşünsede bu o riski bilerek fetal dna beklemek tam bir eziyet. Aranızda 2li test zamanı gelmemiş olan varsa direk atlayıp fetal dna vermenizi tavsiye ederim. En azından böylesine stresle beklememiş olursunuz …

Ne zaman oldu bu? Hangi firmaya yaptırdınız ve ultrasonda bir anomali var mıydı sizde? Bizim burun ense normaldi ama kalpte ve bağırsakta parlaklık var.bi de işte genetik sonuçları.sizde neler dediler
Kalpteki parlaklık genelde bütün bebeklerde oluyor ve zamanla geçiyor o oğlumda vardı sonra kayboldu o parlaklık..
Ense burun normaldi safra kesesi görünmuyordu bizimde detaylıda dahi görünmedi doğunca ilk kakasına bakıldı ve ultrason çekildi herşey normal çıktı şükür ki sizde içinizi ferah tutun sağlıcakla gelir inşallah bebeşiniz

Ben bu firmada yaptırdım hiç beklemediğim bir şekilde çok erken geldi sonucum. 28 ekimde istanbulda kan verdim ankara gitme süresi var ertesi gün resmi tatil falan derken uzar diye düşünüyordum ama 3 kasımda sonucum geldi

Ne zaman oldu bu? Hangi firmaya yaptırdınız ve ultrasonda bir anomali var mıydı sizde? Bizim burun ense normaldi ama kalpte ve bağırsakta parlaklık var.bi de işte genetik sonuçları.sizde neler dediler
Merhaba siz ne yaptınız amniyosenteze karar verebildiniz mi?

cinsiyet öğrenen anneler. Acaba canınız ne istedi nelerden tiksindiniz ve cinsiyeti öğrendiniz cok merak ediyorum. Mesela tatlıdan tiksindim kız çıktı hurafesi gibi vs
Sulu salçalı yemekleri içim almıyordu ama bu tabiki hamilelikten kaynaklı. Bulantı çok yaşadım. Ve cinsiyet öğrenmeden önce son iki gündür canım aşırı derecede ekşi sakızlardan istemişti cinsiyetimiz kız çıktı :) Siz ne zaman öğreneceksiniz?

Ah öyle mi Bende dün verdim bu hafta çıkmaz diye düşünüyorum önümüzdeki haftaya inşallah çıkar. Dilerim temizdir sonuçlarınız

kızlar bugün doktor kontrolüne gittim 10+3 üz ama 11 çıktı elhamdulillah gelişimi güzel dedi bide şaşırdım cinsiyeti söyledi tahmin bile değil direk bu dedi sordum bacak arasından mı yoksa kemik yapısından mı anladınız ikiside dedi hem bacak arası belli hem kemik yapısı foto atıcam tahminleri alayım

Son düzenleme:
Ah öyle mi Bende dün verdim bu hafta çıkmaz diye düşünüyorum önümüzdeki haftaya inşallah çıkar. Dilerim temizdir sonuçlarınız
Çok şükür temiz geldi :) Dilerim sizinde aynı şekilde sonuçlanır. Aynı firmada 10 günde çıkmayanları okumuştum ama yoğunluktan kaynaklı değişiyor sanırım. Sizin de tez vakitte gelsin. Kaçıncı haftadasınız? Cinsiyet hissediyor musunuz :)

Erkek mi? :)

Gözünüz aydın sonuçların güzel çıkmasına çok sevindim epey bi beklemiştiniz sonuç için sabrınızın mükafatı güzel olmuş :)

bide iki çocukla bu bulantıları çektiğinizi ve lüçük çocuğunuzun soğuk alıp üç gündür uyutmadığını düşünün tabiki yine elhamdulillah rabbim aratmasın eksikliklerini göstermesin yapacak bişi yok sonu rahmettir inşallah

Ben daha 8 haftalıgım. Tatlıdan tiksiniyorum cikolata vs. sadece ekşi şeyler yiyebiliyorum bulantıda cok merak ediyorum bakalım daha var bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…