- 8 Şubat 2025
- 100
- 101
- 18
- 29
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #4.561
Ben normalde tatlı sevmem ama tatlı şeyleri çok yedim ete karşı mesafeliyim normalde çok severim aşırı derecede tost yedim aşırı bulantım olmadı bebek hep solda ve erkek :)cinsiyet öğrenen anneler. Acaba canınız ne istedi nelerden tiksindiniz ve cinsiyeti öğrendiniz cok merak ediyorum. Mesela tatlıdan tiksindim kız çıktı hurafesi gibi vs
Hayırlı olsuunn, tebrik ederiimm. Be zaman kan vermiştinizKızlar selamFetal sonuçlarım çıktı bugün. Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun sağlıklı bir bebeğimiz var ve erkek çıktı Tuzlu ekşi çok aşermiştim neredeyse hiç tatlı yememiştim. Ters köşe yaptı bize kerata
Çok teşekkürlerHayırlı olsuunn, tebrik ederiimm. Be zaman kan vermiştiniz
Kalpteki parlaklık genelde bütün bebeklerde oluyor ve zamanla geçiyor o oğlumda vardı sonra kayboldu o parlaklık..Ne zaman oldu bu? Hangi firmaya yaptırdınız ve ultrasonda bir anomali var mıydı sizde? Bizim burun ense normaldi ama kalpte ve bağırsakta parlaklık var.bi de işte genetik sonuçları.sizde neler dediler
Oooo bayağı olmuş, hangisine verdinizÇok teşekkürler3 hafta olmuştu ben kan vereli, bugün öğrendik
Ben bu firmada yaptırdım hiç beklemediğim bir şekilde çok erken geldi sonucum. 28 ekimde istanbulda kan verdim ankara gitme süresi var ertesi gün resmi tatil falan derken uzar diye düşünüyordum ama 3 kasımda sonucum geldiİntergen firmasına fetal dna yaptıran olmuşmuydu ? Sonuçlar kaç güne çıktı ve nasıl bildirdiler acaba ? Keşke en başından 2 li test yaptırmayıp direk fetal dna verseydim. Ultrasonda herşey yolunda fakan kanda ikili test değerim yüksek riskli çıktı. Doktorum bebeğin sağlıklı olduğunı düşünsede bu o riski bilerek fetal dna beklemek tam bir eziyet. Aranızda 2li test zamanı gelmemiş olan varsa direk atlayıp fetal dna vermenizi tavsiye ederim. En azından böylesine stresle beklememiş olursunuz …
Az önce doktordan geldim cinsiyeti belliydi kızdır hayırlısı sağlıklı olsunlar rabbim kucagimiza almayı nasip etsinİnşallah canım
Allah gönlünüze göre versin, sağlıkla gelsin
Merhaba siz ne yaptınız amniyosenteze karar verebildiniz mi?Ne zaman oldu bu? Hangi firmaya yaptırdınız ve ultrasonda bir anomali var mıydı sizde? Bizim burun ense normaldi ama kalpte ve bağırsakta parlaklık var.bi de işte genetik sonuçları.sizde neler dediler
Sulu salçalı yemekleri içim almıyordu ama bu tabiki hamilelikten kaynaklı. Bulantı çok yaşadım. Ve cinsiyet öğrenmeden önce son iki gündür canım aşırı derecede ekşi sakızlardan istemişticinsiyet öğrenen anneler. Acaba canınız ne istedi nelerden tiksindiniz ve cinsiyeti öğrendiniz cok merak ediyorum. Mesela tatlıdan tiksindim kız çıktı hurafesi gibi vs
Az önce doktordan geldim cinsiyeti belliydi kızdır hayırlısı sağlıklı olsunlar rabbim kucagimiza almayı nasip etsin
Ah öyle miBen bu firmada yaptırdım hiç beklemediğim bir şekilde çok erken geldi sonucum. 28 ekimde istanbulda kan verdim ankara gitme süresi var ertesi gün resmi tatil falan derken uzar diye düşünüyordum ama 3 kasımda sonucum geldi
İzmir Alfa Genetik’e vermiştimOooo bayağı olmuş, hangisine verdiniz
Çok şükür temiz geldi :) Dilerim sizinde aynı şekilde sonuçlanır. Aynı firmada 10 günde çıkmayanları okumuştum ama yoğunluktan kaynaklı değişiyor sanırım. Sizin de tez vakitte gelsin. Kaçıncı haftadasınız? Cinsiyet hissediyor musunuz :)Ah öyle miBende dün verdim bu hafta çıkmaz diye düşünüyorum önümüzdeki haftaya inşallah çıkar. Dilerim temizdir sonuçlarınız
Erkek mi? :)kızlar bugün doktor kontrolüne gittim 10+3 üz ama 11 çıktı elhamdulillah gelişimi güzel dedi bide şaşırdım cinsiyeti söyledi tahmin bile değil direk bu dedi sordum bacak arasından mı yoksa kemik yapısından mı anladınız ikiside dedi hem bacak arası belli hem kemik yapısı foto arıcam tahminleri alayımEki Görüntüle 3670542
Gözünüz aydın sonuçların güzel çıkmasına çok sevindim epey bi beklemiştiniz sonuç için sabrınızın mükafatı güzel olmuş :)Kızlar selamFetal sonuçlarım çıktı bugün. Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun sağlıklı bir bebeğimiz var ve erkek çıktı Tuzlu ekşi çok aşermiştim neredeyse hiç tatlı yememiştim. Ters köşe yaptı bize kerata
bide iki çocukla bu bulantıları çektiğinizi ve lüçük çocuğunuzun soğuk alıp üç gündür uyutmadığını düşününEksiksiz katılıyorum ne yazdıysanız bütün düşüncelerimiz aynı
Bi kaç yıl bebek için hastaneyi ezberledim şuan kendimi sorguluyorum.Robotlaşmış bi hayat yaşıyorum ve beni çok zorluyor
Rabbim sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin gerçekten zor işler
Ben daha 8 haftalıgım. Tatlıdan tiksiniyorum cikolata vs. sadece ekşi şeyler yiyebiliyorum bulantıda cok merak ediyorum bakalım daha var bizeSulu salçalı yemekleri içim almıyordu ama bu tabiki hamilelikten kaynaklı. Bulantı çok yaşadım. Ve cinsiyet öğrenmeden önce son iki gündür canım aşırı derecede ekşi sakızlardan istemişticinsiyetimiz kız çıktı :) Siz ne zaman öğreneceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?