Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kötü haber gibi olmasın ama ilk gebeliğimde giderek daha uykusuz geceler geçirmeye başlamıştım doğumdan sonraki uykusuz gecelere hazırlık bence bir de diyorlar rahat rahat uyu şimdi sonra uyuyamazsın
Bence de vücut uykusuzluğa hazırlanıyor. İlk gebeliğimde bana sürekli yat uyu dinlen doğumdan sonra uyuyamazsın fln diyorlardı. Doğumdan sonra tepetaklak oldum. Keşke o kadar salmasaydım kendimi. Kimse benim yerime uykusuz kalmıyor yani

Siz yazalı çok olmuş ama. Hafta olarak aynı sayiiriz benim de göbeğim önceden çıktı hem de bulantıda yarı aç yarı tok durmama rağmen. Ben zayıfım o yüzden erken çıktığını düşünüyorum.

Bir hafta benim öyle oldu sonra tekrar düzene girdi ama yatarken de ağrı hissediyorum hafif kasılmalar oluyor yan dönerken zorlanıyorum batıyor gibi ama artık alıştım gibi olağan şeyler bunlar bir canlı taşıyoruz sonuçta

Herkese merhaba Yavrularını kaybeden tüm arkadaşlarımıza baş sağlığı diliyorum, Rabbim tez vakitte tekrar sağlıklı hayırlı haberler almayı nasip etsin 2 gün sonra 12. Hafta için perinatolojiye gideceğim, tüp bebek olduğu için doktorum yönlendirnişti. Bilmem gereken ya da dikkat etmem gereken bir şey var mı?

Doktorum bana muayene olmadan 15 20 dk önce tatlı şeyler ye demişti. Bütün iç organlarına bakıyorlar. Biraz hareket etmesi için önermişti. Çikolata yedim. Tek seferde gördük her şeylerini şükür

Yaaaa maşallah ne güzel Rabbim bize de kolaylıkla, sağlıkla görmeyi nasip etsin. Fetal dna sonucum da gelmedi, heyecanlıyım

Kızlar sabahları çarpıntı yaşayan var mı kafam zonk zonk.
Sabah degil de benim de yemeklerden sonra oluyor bi kac gundur daha az miktarda ve sık yemege calisacsgim, karbonhidrati azalticam bi de oyle deniycem bn zaten hastanede calisiyorm acil yakin olctureyim dedim 110 cikti biraz da yurumustum 1 dk sonra falan 90-91e dustu, nabzi yukselen arkadaslar yazmisti kardiyolojiye gidenler olmustu onlar nasil acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…