• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Bebek tüpte büyümüş en son 3300 lerdeydi. Dış gebelik. Bir önceki gebeliğimde 2 ay önceydi. O da dış gebelik dendi ama o rahim içinde görülmüştü sadece yeri güzel değildi. 3-4 ay içinde iki gebeliğim üzücü bi şekilde sonlandı. Psikolojim çok bozuk
allah size bu üzüntülerinizi unutturacak kadar güzel bir şekilde nasip etsin insallah yağmur hanımcım. gönül hüzünleniyor ama Allahın yardımı ve sabrı ile hepsi geçecektir insallah hepimiz benzer görünen farklı bir serüvendeyiz rabbım kolaylaştırsın <3

Herkese merhaba 💚
Ben yeni üye oldum. Ara ara girip takip ediyordum ama bugün doktor kontrolü de olunca artık kesinleşince üye olayım yeni arkadaşlar edineyim dedim 💚

Bizim biraz sürpriz oldu. Hiç beklemiyorduk. Umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi 🥰

Benim tahmini doğum tarihi Ağustos görünüyor ama sezaryen olacağı icin temmuz da olabilirim o yüzden hem burayı hem temmuz annelerine bakıyorum 🤭
Merhaba planlı sezeryan mı düşünüyorsunuz yoksa zorunlu mu?

allah size bu üzüntülerinizi unutturacak kadar güzel bir şekilde nasip etsin insallah yağmur hanımcım. gönül hüzünleniyor ama Allahın yardımı ve sabrı ile hepsi geçecektir insallah hepimiz benzer görünen farklı bir serüvendeyiz rabbım kolaylaştırsın <3
Aminn inşallah çok teşekkür ederim

Ben maalesef çok kötü bir süreç yaşadım ve gebeliğim sonlandı. Sizin sonuçlarınız iyi görünüyor. Yükselişi takip edip 1500 üstü olunca hekiminize danışın . Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Amin çok teşekkür ederim Rabbim sizede isteyenlere de nasip etsin amin 🤲🏻🌸

Bel ve kasik agrisi normal diye biliyorum. Ama aşırı varsa bilemiyorum. Benimde kasik ve ara ara bel agrim oluyor. Gun asiri baktirdim surekli artiyordu. 695 de gorunmez zaten. Bence dış gebelik değildir panik yapmayin. Agri dis gebelik belirtisi degildir düzenli artışınz varsa
Evet artış a bakarsak gayet sağlıklı sanırım dendiği gibi gaz falan olunca panikledim doktorda öyle diyince 🥺malum heycandan girip birsürü yorum okuyoruz olumlu olumsuz etkilenilebiliyor🥲inşallah hafta içi keseyi görünce rahatlarım

Back
X