Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    46
Olsun sonucu güzel olmuş hayırlısı böyleymiş demek ki sizde inşallah sağlıcakla kucağınıza alın

Aslında uzunca süredir kullanıyoruz vitaminleri inşallah faydasını görürüz bende mayıs annesi olucaktım ama kimyasal gebelik oldu bu konu başlığını da yeni fark ettim
Benimde bundan önceki sağlıksız gebelikti çok yavaş ilerliyordu devamı gelmedi.doktorlar bu bile güzel birsey hamile kalabildiğini görmüş olduk flan demişti,inşallah sizinde çok yakın

İnşallah en kısa sürede hayırlısı ile evladınıza kavuşursunuz benimde tüp bebek Şişli memorial öneririm çok memnun kalmıştım belki sizede bi seçenek fikir olur

Kozlar böyle cinsiyet 3 çizgi görününce kız mı oluyor acaba bileniniz varmı ben hep erkek hissediyordum acildeki doktor bacak arası boş kız gibi bence dedi 11 haftalıkken acaba dogrumudurşimdiden teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için

Eklentiler

• IMG_7738.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 0
Bana da kız gibi geldi. Erkekler de erken belli oluyor diyorlar. Benim 12+4 de doktor erkek dedi ama çok belirgindi. Kızımda da 18.haftada öğrenmiştik çünkü doktorlar kızlarda emin olamıyorlar.
12+4 şimdiki gebeliğimin ultrasonu bu da

Eklentiler

• IMG_20251031_124902.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 0
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…