• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    49
Kürtaj sonrası kontrole gittim ve doktor hemen tekrar bebek sahibi olabilirsin dedi Mayıs annesi olamıyorum ama başka aylara inşallah sağlıklı bir gebelik sürecim olur benimde Dualarınızda benide unutmayın lütfen Rabbim tüm hamiş annelere kuzularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tekrar gebelik isteyenlere de sağlıklı bir süreç ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah🤲

Kizlar inanilmazzz basım.agriyor migrenim yoktu varmı yasayan
Nasıl oldunuz bende aynı pazartesiden beri başım ağrıyordu bugün cuma artık katlanılmayacak derecede oldu parol vs işe yaramıyor kendimi acile attım serum verdi parol ağrı kesici gözüm çıkacaktı daha iyiym ağrı tamamen gitmedi ama çok hafif karlanılabilir oldu

Kürtaj sonrası kontrole gittim ve doktor hemen tekrar bebek sahibi olabilirsin dedi Mayıs annesi olamıyorum ama başka aylara inşallah sağlıklı bir gebelik sürecim olur benimde Dualarınızda benide unutmayın lütfen Rabbim tüm hamiş annelere kuzularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tekrar gebelik isteyenlere de sağlıklı bir süreç ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah🤲
Merhaba geçmiş olsun Allahım tekrar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın neden kürtaj oldunuz acaba kaçıncı hafta yaranızı deşmek istemem ama sorun olmayacaksa anlatırmısınız

Kızlar merhaba ben 14+2 yim bugün cinsiyetimizi öğrendik çok şükür, erkek olacakmış bebeğimiz 🩵 ( denizzehra denizzehra )sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah. İnşallah sizin de gönlünüze göre olur😊daha öğrenmeyenler için örnek olsun diye yazıyorum ben başından beri erkek hissediyordum mide bulantım olmadı hiç. Cildim kötüleşmedi ve canım baharatlı ekşi şeyler çekti. Normalde tatlıcı olmama rağmen😄
Benimde sizle aynı ama kızz😂

Back
X