Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    58
Bebeğimin cinsiyeti belli oldu. Bir kızım olacak İnşallahİsmi Alis olacak. 4 yaşlı abisi aylar aylar önceden kız kardeşim olsun istiyorum demişti ismide Alis olsun. Kısmet oldu şimdi onun istediği isimi koyacağıZ tahmini doğum tarihi 20.05.2026 düşünüyoruz. Herkes sağlıcakla bebeğine kavuşsun İnşallah

Merhaba hepimize hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. Benzer duygular içerisinde ailemize 12.haftada söyledik ve pişman oldum. Artık saklamadığım için bir rahatlama geldi ama o kadar darlıyorlar ve yorum yapıyorlar ki. İnciğine cıncığına kadar soruyorlar küçücük bebeğin. Üstelik etrafta da duyulmuş hemen korkuyorum. Eşimin ailesi arayınca kayınvalidem mutlaka olumsuz bir örnek veriyor kendisi veya başkalarının hamileliği üzerinden çok canım sıkılıyor. Artık ararlarsa açmama kararı aldım sabah akşam arıyor. Söyleyince rahatlama geldi aslında ilk paylaşılan anın mutluluğuyla vs çok iyi hissetmiştim. Görmezden gelmekten, iyiyim diyip geçiştirmekten ve bu süreci ne kadar mutlu, rahat, az kaygılı geçirirsek o kadar iyi olacağını düşünüp kendime bebeğime odaklandım tamamen. Kulağımı dışarıya kapattım

Ben de benzer bir durumdayım.14 haftalık oldum önceden olan 2 kaybım yüzünden korkuyorum. Sürekli bir tarih belirliyorum. En başta fetal sonucu çıksındı, şimdi ise detaylı ultrasondan sonra diyorum. Ama çevremdeki çoğu kişi tüp bebek yaptırdığın için sürecimi biliyor.
Forumda bazı arkadaşlar yatak, bebek arabası alıyor bense 32den sonra alırım diyorum. Geçen hafta pazartesi doktor kontrolüne gittim doktorum 3 hafta sonra gel dedi süre uzun olduğu için bugün de başka bir doktora gittim. Bazen çevremdekiler biz de doğurduk amaan bu kadar takmadık diyorlar ve bazen üzüyor. Bu kadar korku ile 26 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Rabbim içimize ferahlık versin inşaallah.

Kızlarım normalde bulantılarım hafif olurdu 13. Haftayı bitirdim bugün 13+0 yani 1-2 gündür şiddetlendi bulantısı 2. Trimester da başlayan var mı acaba ya olmaz heralde değil mi

Biz bugün 17+0 olduk, sabahtan beri midem bulanıyor
Birkaç haftadır hafifledi ama tam geçmedi henüz
Birkaç gün bulanmıyor sonra şiddetli bulanıyor

İnanın hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz biz kalp dinleme cihazı aldık,düşünün içimizdeki korkuyu.Günde bir seferde olsa acaba ne durumdalar deyip kalp atışlarını dinliyoruz,o an biraz rahat ediyorum.Ama o makinayı göbeğime tutup dinlerken sanki benim kalbim duracak ya kalp atışı almazsam ya duyamazsam.Birde bazen instagram vs yerlerde bebek kalp atışı durması yazıları denk geliyor kafamda neler dönüyor.Sağ salim 30 lu haftaları görseydik rabbim hepimizi kazadan düşündüğümüz bütün olumsuzluklardan korusun.Zor elde ettik kaybetme korkum cok fazla Bazen arkadaşım arayıp eee doktor ne dedi eee şöylemi sık sık sorular yöneltince kısa kesip ben doğumdan sonra fotoğraf dahi kimseye göndermeyeceğim konusunun da çok edilmesini istemiyorum.Dile gelen göze geliyor diye şakaya vurup gülüyorum ama anlasın sorularla üstüme gelmesin istiyorum.Her an herşeyden birşey olacak diye korkuyorum

O kadar iyi anlıyorum ki seni 26 haftalık kaybım oldu isim bile düşünürken bi duraksıyorum..

Yani hatta öyle ki hamileliğim çok güzel gidiyor ne mide bulantısı ne yorgunluk 0 ama ondan bile korkuyorum niye bu kadar iyiyim diye…

Kızlar süt gelişimi için sütyen telsiz öneriyorlar ama ben balenli kullanıyordum hep, siz ne yaptınız buna dikkat ediyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…