- Konu Sahibi denizzehra
-
- #6.021
Huggy napp almıştım bej renk malzemesi keten gibi çok güzel bence. Ayrıca yan kısmı indirilebiliyor yani anne yanı olarak kullanılabiliyor. Bide üstündeki sineklik cibinlik gibi uzun tül değil gergin duruyor kedim olduğu için yatağın içine atlamasını engeller diye düşündüm daha kullanışlı geldiKızlar park yatak alanınız oldu mu? Ya da daha önceki çocuklarında kullananlar hangi markalardan memnun? Evim küçük, taşınana kadar park yatakla idare edeceğiz. Gece kalkmadan bakabileceğim şekilde yatağımızın yanına koyacağım. Önerilerinize açığım
Hayırlı olsunherkese merhaba ; 12.haftada Perinatoloji doktorum ikizlerimin kız olduğunu söylemişti. İsimleri bile hazırdı. Bugün ise iki oğlumuzun olacağını öğrendik. Şoktayım
Teşekkür ederim. Birisi16 hafta diğeri 16+3Hayırlı olsunşu an kaç haftalıksınız acaba
Maşallah benim de ikizlerim olucak doktor tahminde bulundu ama kesin değil dedi bakalım bizim nolucak 13+2yiz bizdeTeşekkür ederim. Birisi16 hafta diğeri 16+3
Maşallah. Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallahMaşallah benim de ikizlerim olucak doktor tahminde bulundu ama kesin değil dedi bakalım bizim nolucak 13+2yiz bizde
Aa gercekten mi bize 11 de kıza benziyor dediler şuan 13 olduk yanılma payı olabilir ozamanherkese merhaba ; 12.haftada Perinatoloji doktorum ikizlerimin kız olduğunu söylemişti. İsimleri bile hazırdı. Bugün ise iki oğlumuzun olacağını öğrendik. Şoktayım
herkese merhaba ; 12.haftada Perinatoloji doktorum ikizlerimin kız olduğunu söylemişti. İsimleri bile hazırdı. Bugün ise iki oğlumuzun olacağını öğrendik. Şoktayım
Bize tam 13.haftada bakıldı artık kesindir herhalde diye birşeyler almaya başladım en iyisi diğer kontrole kadar bırakayımTeşekkür ederim. Birisi16 hafta diğeri 16+3
Ay inşallah tüm kalbimle dua ediyorum inşallah kalbinizden geçen sizi sağlıklı şekilde bulsunAa gercekten mi bize 11 de kıza benziyor dediler şuan 13 olduk yanılma payı olabilir ozamanama bizim bacak arasını boş gördü acaba 13 ten sonra dolmuşmudur Bizede böyle ters köşe olursa ay ne güzel olurmuş
Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim herkesin kalpindekini nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallahAy inşallah tüm kalbimle dua ediyorum inşallah kalbinizden geçen sizi sağlıklı şekilde bulsun
Erkek bebiş istediğinizi o kadar iyi hissettiriyorsunuz ki
Aminn canım çok sağol Allah razı olsun Sağlıkla kucağına al inşallahİnşallah canım Allah'ım gönlündeki acıya su serpecek serin haberlet nasip etsin inşallah
Ben ilk günden beri rüyamda hep kız görmüştüm ve cinsiyet kızAy çok sevindim sizin adınızaAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Gerçekten bir kişide daha doğru çıktı rüyanın tersi. Bende rüyamda kız görmüştüm salı günü öğreneceğim bendede tutacakmı bakalım
Evet Ertuğrul beyi de duydum ben onu unutmuşumMedstrda Ertuğrul Aktaş’ta iyi dediler Murat doruguda duydum genelde medstarın bütün doktorları iyi oluyor iki doğumumdada çok memnundum şuan tek sıkıntım sezeryana hangi doktor daha yatkındır 3. Sezeryan olacak benim biraz kaygılıyım açıkçasıvitalede Hakan güralpı duydum onada iyi dediler fetal sonucum çıkana kadar doktora karar vermem lazım
Ben Hakan beye gidiyorum çok memnunum açıkçası önceki gebeliğimde kaybım var, o zaman gitmiştim, tüm testleri planlamayı daha o zamandan yaptı. Arkadaşlarım vardı çoklu düşük yaşayan en son hamileliklerinde Hakan beyle sağlıklı doğum yaptılar. Ben ekstra serklaj da oldum.Medstrda Ertuğrul Aktaş’ta iyi dediler Murat doruguda duydum genelde medstarın bütün doktorları iyi oluyor iki doğumumdada çok memnundum şuan tek sıkıntım sezeryana hangi doktor daha yatkındır 3. Sezeryan olacak benim biraz kaygılıyım açıkçasıvitalede Hakan güralpı duydum onada iyi dediler fetal sonucum çıkana kadar doktora karar vermem lazım
Erken haftalarda yanılma payı olabiliyormuş. Biraz daha bekleyinAa gercekten mi bize 11 de kıza benziyor dediler şuan 13 olduk yanılma payı olabilir ozamanama bizim bacak arasını boş gördü acaba 13 ten sonra dolmuşmudur Bizede böyle ters köşe olursa ay ne güzel olurmuş
Eveettt detaylı ultrasonda söylemişti. 16 haftalık olduk şükürsürekli heyecan yenileniyor Perinatoloji detaylı ultrasonla mı bakmıştı peki şuan kaç haftadasınız
Biraz daha beklemekte fayda var alışveriş için. Perinatoloji doktorumuz kesine çok yakın demişti cinsiyetler için. Ama hep içimde bi acaba vardı. YanılmamışımBize tam 13.haftada bakıldı artık kesindir herhalde diye birşeyler almaya başladım en iyisi diğer kontrole kadar bırakayımböyle yazılar okudukça kararsız kalıyorum
Bakalım bizi neler bekliyor
Ay inşallah tüm kalbimle dua ediyorum inşallah kalbinizden geçen sizi sağlıklı şekilde bulsun
Erkek bebiş istediğinizi o kadar iyi hissettiriyorsunuz ki
Bende sanırım bu gidişle aklımdaki tüm doktorları gezeceğimEvet Ertuğrul beyi de duydum ben onu unutmuşumBen hastane hastane gezdim beşinci de Murat beye karar verdim İçine kim sinerse rahat hissedip güveneceksen ona devam et ben hepsine bir kez gidip tanıştım ama Çünkü herkese iyi gelen bana iyi gelmeyebilir.
YaaErken haftalarda yanılma payı olabiliyormuş. Biraz daha bekleyinefsane bir ters köşe oldu bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?