Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    85
Merhaba hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah Benımde 2 oğlum var 3.de kız olsun istiyorum mesajınızı görünce merak ettim sonuç nedir acaba umut var mı

Arkadaşlar üçüncü kızım geliyor ama çevremdeki herkesin benden beklentisi erkek olduğu için çok canım sıkılıyor hamileliğimin tadını çıkaramaz oldum cinsiyeti kız diince 7 yıl sonra bari planlı yapsaydın niye şansa bıraktın filan gibi yorumlar yapıyorlar bu arada bebeğim tek ilişkiyle adet sonrası oldu süpriz yaniyok yumurtlama günü hesaplasaydın oglun olurdu cidden varmı böyle cinsiyet tutturanlar benmi bilmiyordum ya hersey nasip

Erkek beklentisi içindeyseler kendileri errrkek olana kadar doğurabilirler canımın içi Bir de beklenti içine girmek nedir? Kimden neyin beklentisi tam olarak sordunuz mu hiç? Ne kadar saçma bir şey ya biz mi karar veriyoruz sanki Allah’ın işine de karışır oldular. Diyecekleri tek şey hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın. Çok sinirlendim bacım. Gebeliğinizin dibine kadar tadını çıkarın, onlar da ç*k görmek istiyorlarsa kendilerince çözüm üretebilirler

Çok sagolun o kadar doğruki söylediğiniz.keşke herkes biraz karşısındakini düşünerek konuşsa Bazen gerçekten toplum çevre baskısı çok yorucu oluyor

Çok sagolun o kadar doğruki söylediğiniz.keşke herkes biraz karşısındakini düşünerek konuşsa Bazen gerçekten toplum çevre baskısı çok yorucu oluyor
Müthiş bir empati yoksunluğu var. Her şeyin ama her şeyin kendi kafalarındaki gibi olmasını istiyorlar. Biz evlendikten sonra bir süre çocuk düşünmedik, e hadi nerde denmeye başladı. Düşünmüyoruz dedik geçtik. Yaşınız geçiyor dediler, sizi ilgilendirmez dedik. Sonra bebek düşünmeye başladık, bir çok kez hamile kaldım ama ikisi dış gebelik birisi düşük oldu. Son dış gebelikte ameliyattan çıkmışım saha narkozu bile atamamışım, geçmiş olsun demeden “Ya siz tüp bebek yaptırın belli ki sıkıntınız var” dendi. O halimle beni zırıl zırıl ağlattılar, hepsine sınır çektim. Şimdi 18 haftalık hamileyim Rabbime şükürler olsun, hiç birisine söylemedim. Çünkü hakları yok bilmeye, insan olan beri gelsin gerisi de uzak olsun. Kısacası sizi de Rabbim iki güzel kızla, yakında inşallah üç, nasiplendirmiş, ne kadar güzel birlikte nice güzel yıllarınız olsun. Size tavsiyem çok konuşanlara kulağınızı tıkayamıyorsanız ya cevaplarını verin ya da bir mesafe koyun. Bebeğiniz ve siz onların alakasız düşüncelerinden kat be kat daha değerlisiniz.

Var planlı yapanlar intenettede okudum yapanda çevremde duydum tutan var tutmayan var takma kafana benim 4.kız tabi gönül isterdi her iki nimetttende ama kısmet sağlıklı hayırlı olsun ben etrafındakileri teselli ediyorum benim için hayırlısı buymus diye taktikça sanki hakları varmış gibi herşeye laf söylerler boş ver

Öncelikle sağlıcakla kucağınıza alın bebişinizi Çok teşekkür ederim güzel msjınız içinsırf bu yüzden cinsiyeti keşke doğuma kadar öğrenmeseydim diyorum ya birde daha bebeğimi kucağıma alamamışım dördüncüyü yap belki o erkek olur diyen kendini bilmez insanlarla malesef görüşüyorum sorsanız benim için diyorlar evladın kızı erkegi aynı evlat evlattır sağlıklı olsunlar yeter insan nasibte ne varsa onu yaşıyor

Benim korunmamama rağmen oldu hamileliğim yinede üzülmedim mutlu oldum nasip dedim iki kızım olunca tabiki ilk farklı olsun istedim ama olmadığı içinde hiç üzülmedim herseyin hayırlısı dedim planlı yapsaydın tutardı diyenlerin hep aynı cinsiyet birde çocukları ama bilmiyorum belkide gerçekten tutanlar vardır ne diyeyim nasip bence hersey

Kızlar bi sey soracagım özellikle tecrübeli annelere
Evim biraz kücük ve acıkcası allah nasip eder de saglıkla bebegimi kucagıma alırsam maksimum bir sene icinde baska yere tasınmak gibi bir planım var, bu sebeple oda vs yapmayı düsünmüyorum. Mevcuttaki oturma odamı da bozmak istemiyorum yatak odasına her seyi sıgdırmam lazım bu sebeple sadece sifonyer ve besik alsam sizce yeterli olur mu yoksa askılık cok seyler de cıkıyor mu? Sadece sifonyer alırsam dolap almazsam yatak odama her sey sıgar cünkü
Tecrübelerinize ihtiyacım var

Çok güldüm bende geçen hafta renkli ultrasonda gördüm bebeğimi, şekil olarak banada tuhaf gelmişti, doktorların odalarındaki renkli bebek ultrasonlarına benzemiyordu sanırım 20 li haftalardan sonra değişiyor görüntü

Öncelikle moralinizi bozmak istemiyorum ama çocuk doğduğu andan itibaren evinizin düzenini unutun. Evin her yeri çocuğun oluyor yatak odanızda yeriniz varsa şifonyer ve park yatak/küçük beşik neden olmasın. Ama dolap çok işe yarıyor. Nevresimler, battaniyeler, bez paketleri, alt açma örtüleri, pamuklar, ıslak mendiller, çantalar, ilaçlar, oyuncaklar, kitaplar... Bir bebeğin o kadar çok eşyası oluyor ki kendi dolabınızda yeriniz yoksa çok zorlanırsınız. İlerleyen zamanlarda kendi çamaşırlarınızı bile katlamaya gücünüz olmayabilir. Sonunda yatak odanız karman çorman olur. Ayrıca eşinizle baş başa kalmak istediğiniz zamanlar olabilir. Çocuğun ayrı bir odası olması her zaman iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…