- 2 Mayıs 2025
- 270
- 243
- 18
- 35
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #6.721
Benimde düzensiz oluyordu canım.son bir haftada bi gün geldi sonra iki gün gelmedi.sonra acile gittiğim gün regl olurken akıntı gelir birden hissedersin ya öyle geldiğini hissettim bikac kez.acik beyaz süt rengi akıntı gelmişti biraz sulu şekilde.bikac kez çamaşırımi değiştim o gün.doktoruna sorunca da hamilelikte normal ama ayakta kaldığında yoğun geliyorsa rahim ağzı uzunluguna bakılsın hemen dediBenimde şeffaf ve beyaz akıntı geliyor yaklaşık bir çay kaşığı kadar sizin ne kadar miktarda oluyordu
Doktora söyleyin progestan başlayabilirKızlar 15 haftadayim çamaşırima kahverengi leke geliyor sizce neden
Benim de 16.haftada geldi 1 kerelik progestan kullanıyorum şuan. Doktora gidin mutlakaKızlar 15 haftadayim çamaşırima kahverengi leke geliyor sizce neden
Daha önce kanamam oldu progestan başladım hala devam ediyordum bu iki gündür gözüme çarpmaya başladı nedense ilacım bitti ilaç bitane kadar demişti doktorda arada kaldım tavsiyeniz için teşekkür ederimBenim de 16.haftada geldi 1 kerelik progestan kullanıyorum şuan. Doktora gidin mutlaka
Tekirdagda bir tane perinatolog var diye biliyorum erkek bir doktor ama ismi aklima gelmedi. Corluda Vatan hastanesine her cumartesi yine bir doktor geliyormus disaridan detayli usg icin ama onun da ismini bilemiyorum ararsaniz bilgi verirler. Avrupa yakasında bu isin iyisi Recep Has derler. Bizim tup bebek doktorumuz onerdigi icin Mert turğal doktoruma gittik koc hastanesinde acikcasi ben cok memnun kaldim hatta ikiz oldugu icin benim kizlar takibe de onunla devam edecegiz tavsiye ederim kendisinitekirdağ çevresinde Perinatoloji uzmanı önerebilecek var mı veya istanbulda olur
Çok geçmiş olsun integreni de beklemez misiniz,bu sonuç ne anlama geliyor bilmiyorummerhaba test sonucum çıktı rapor olarak vermediler 2. test istediğim için ama ilk yaptıkları numuneye göre Triozami 2 çıktı , plesantayla kaynaklı olduğunu anne karnında bebeğin kaybedilebileceğini söylediler böyle sonucu çıkan oldu mu bu kadar aksiliğe bir şey çıkacağı belliydi ne yapacağımı bilmiyorum şuan
Prof dr tolga ergintekirdağ çevresinde Perinatoloji uzmanı önerebilecek var mı veya istanbulda olur
İntergeni de bekleyeceğim kendi kadın doğumum böyle bir sonuçla hiç karşılaşmadım dedi vatan da Sedat tomruk bakalım inş test yanlıştırÇok geçmiş olsun integreni de beklemez misiniz,bu sonuç ne anlama geliyor bilmiyorum
İntergene ne zaman verdiniz kanıİntergeni de bekleyeceğim kendi kadın doğumum böyle bir sonuçla hiç karşılaşmadım dedi vatan da Sedat tomruk bakalım inş test yanlıştır
Yüksek ateş ve boğazda iltihap yoksa zararlı değil demişti doktorum. Ben bal, zencefil ve limon içtim bol bol. Ayrıca bol c vitamini almaya çalıştım. Portakal mandalina yedim2 gündür grip oldum ateş yok ama burun ve göz akıntısı var kuru öksürük var malum ilaç içemiyoruz ne yapmak lazım nasıl atlatırım bide bebeğe zararı var mı grip olmanın ?
Ateş ve boğaz ağrısı yok burun akıntısı ve göz nezlesi gibi devamlı sağ gözden yaş akıyor birde kuru öksürükYüksek ateş ve boğazda iltihap yoksa zararlı değil demişti doktorum. Ben bal, zencefil ve limon içtim bol bol. Ayrıca bol c vitamini almaya çalıştım. Portakal mandalina yedim
Hızlıca atlatırsınız inşaallah geçmiş olsunAteş ve boğaz ağrısı yok burun akıntısı ve göz nezlesi gibi devamlı sağ gözden yaş akıyor birde kuru öksürükDediklerinizi uygulicam çok teşekkür ederim
Gözünüz için de denlenmiş soğumuş siyah çayı pamukla gözünüze bastırabilirsinizAteş ve boğaz ağrısı yok burun akıntısı ve göz nezlesi gibi devamlı sağ gözden yaş akıyor birde kuru öksürükDediklerinizi uygulicam çok teşekkür ederim
Çok sağolunGözünüz için de denlenmiş soğumuş siyah çayı pamukla gözünüze bastırabilirsiniz
Salı günü verdim bu haftaİntergene ne zaman verdiniz kanı
İnşallah intergen sonucunuz tertemiz gelirSalı günü verdim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?