Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba. Ben de bugün 6+0 oldum. İlk defa 4+6'da doktora gitmiştim kese 4.4 mm idi. Sonra bir süre gitmeyecektim ama lekelenmem olduğu için doktor çağırdı 5+3te tekrar gittim kese 9 mm olmuş ama henüz bebeği göremedik. 7+0'da gideceğim inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz. Geçen hafta çok lekelenme yaşadım doktor duphaston başlattı. Ultrasonda kanama alanı görmediği için yerleşme kanaması dedi. Yalnız günlerdir yerimden bile kalkamayacak kadar halsizim ve mide bulantım hiç kesilmiyor

Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Bir yandan güzel bir şey ama bir yandan da insanın içine kurt düşüyor biri tarafından telkin edilmek insanı rahatlatıyor.

Merhaba
İnşallah canım
Lekelenme devam ediyor mu hala
Ben bugün 6+5 im
5. haftanın başlarında mide bulantım başladı
Başta 2- 3 saat bulanıp geçti sonraki günlerde ise 24 saat bulanmaya başladı
1- 2 gündür çok şükür daha iyiyim
Bulantılar baya azaldı diyebilirim
Doktorum bulantılara dayanmak zorunda değilsin dedi ve Prifemyn Dr 10 mg/10 mg yazdı
Hamilelikte kullanılabilen bir tabletmiş
Bebeğe zararı yokmuş
Her akşam 2 tane iç dedi
İlaç 3- 4 gün sonra etkisini gösteriyormuş
Bulantılar geçince de ilacı hemen bırakma dedi çünkü ilaçtan dolayı geçiyor bırakırsan yine başlar dedi
Doktor yazdıktan 1- 2 gün sonra bulantılarım hafiflediği için ilacı almadım

Maşallah çok şükür lekelenme geçen haftada kaldı. Yani 1 hafta boyunca her gün açık pembe geldi. Elhamdülillah iki gündür yok yani

Kizlar bende 7haftadayim.uc gündür böyle Krem rengi gibi açık pembe gibi lekelenme oluyor yani akıntı gibi geliyor.gunde iki üç kez ancak oluyor.ilk geldiği gün endiselenip acile gittik çok şükür kanama alanı vs yok bı sıkıntı yok dedi ama gördükçe ben rahatsız oluyorum.arada adet krampları gibi ağrım oluyor.baskada hiçbir belirtim yok.bulanti kusma baş dönmesi vs hiç yaşamadım.benim gibi olan varmi

Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Bir yandan güzel bir şey ama bir yandan da insanın içine kurt düşüyor biri tarafından telkin edilmek insanı rahatlatıyor.
O kadar iyi anlıyorum ki sizi... Vücudumda olan en ufak değişimde sürekli araştırmalar yapıp duruyorum. İşte sabah uyanınca mesela, eğer göğsumde şişkinlik varsa mutlu oluyorum şükrediyorum, hafif inik gelmisse hemen kaygılanıyorum. Salı günü kalp atışı için gideceğim doktora. Günler geçmek bilmedi. Hem heyecan hem korku var. Dua edin nolur

Benimde başıma geldi 1,5 gün sürdü aynı akıntı gibi hafif pembeydi ama normalmiş ben de burda sordum kızlar yazmıstı yerleşme kanaması denilmişti. Yine de doktora gittiğinizde de sorun tabi ki kırmızı parlak kan olmadığı sürece sorun yokmuş sanırım

Ay aynısı gerçekten günler geçmiyor eski kötü tecrübelerde çok korkutuyor dua ediyorum hep içim öyle ferahlıyor. Allah kalbimizden geçenleri nasip etsin bize

Sağlıkla dünyaya gelir inşallah bebeklerimiz

Aynen canım doktorda sıkıntı yok normal olur bunlar dedi ama insan ister istemez huzursuz oluyor paranoya yapıyor.burda birileri bende öyleyim dedi mi rahatlıyorum

Kese 6+1 olarak güncelleyebilir misiniz :)

Kızlar ben az önce kalktım yine gebelik testi yaptım ama kopkoyu çıkmadı canım sıkıldı. Şöyle ki ama çok su içmiştim neredeyse 2 litre ve 5 dakika önce lavobaya çıkmıştım onun üstüne yaptım bunun etkisi olabilir mi? Neredeyse ilk gün yaptığımla aynı koyulukra. O koyulugun artması gerekmiyor muydu

Valla benim de 3-4 gün değişmedi silikliği. Tam umudu kesmiştim sonra koyulasti 4. Günde. Hiç takılma ona, çıkıyorsa eğer kan ver biraz bekleyip

Valla benim de 3-4 gün değişmedi silikliği. Tam umudu kesmiştim sonra koyulasti 4. Günde. Hiç takılma ona, çıkıyorsa eğer kan ver biraz bekleyip
Kan verdim canım adet günümde 600 çıktı sonra vermedim bi daha. Doktora gittim rahim kalınlaşması falan iyi dedi bu perşembe kese görmeye gideceğim. Ama şu an beta en az 2000 civarı olmalı o yüzden koyu çıkar sanmıştım

Ben artışı kontrol etmek için verdim iki kez sonra vermedim bekleyip doktora gittim direkt. Hiç bakma bence daha idrara da kana da. Perşembe güzel haberleri bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…