- Konu Sahibi denizzehra
-
Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Bir yandan güzel bir şey ama bir yandan da insanın içine kurt düşüyorBen bununla ilgili videoyu daha dün izledim. Vücut artık hamilelik hormonlarına alışınca yavaş yavaş ya da aniden belirtiler ortadan kaybolabilirmis. Muhtemelen vücudunuz artık alışmıştır hormon değişimlerine de bebeğe de. :)
Benim de göğüs hassasiyetim biraz azaldığı için araştırmıstım. 6+2 benim de bugün. Bu sonuca ulaştım. Ekstra bir lekelenme kanama şiddetli kramp vs yoksa normal bir.durum olarak anlatmış doktorlar
Arkadaşlar merhaba. Ben de bugün 6+0 oldum. İlk defa 4+6'da doktora gitmiştim kese 4.4 mm idi. Sonra bir süre gitmeyecektim ama lekelenmem olduğu için doktor çağırdı 5+3te tekrar gittim kese 9 mm olmuş ama henüz bebeği göremedik. 7+0'da gideceğim inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz. Geçen hafta çok lekelenme yaşadım doktor duphaston başlattı. Ultrasonda kanama alanı görmediği için yerleşme kanaması dedi. Yalnız günlerdir yerimden bile kalkamayacak kadar halsizim ve mide bulantım hiç kesilmiyor
MaşallahMerhaba
İnşallah canım
Lekelenme devam ediyor mu hala
Ben bugün 6+5 im
5. haftanın başlarında mide bulantım başladı
Başta 2- 3 saat bulanıp geçti sonraki günlerde ise 24 saat bulanmaya başladı
1- 2 gündür çok şükür daha iyiyim
Bulantılar baya azaldı diyebilirim
Doktorum bulantılara dayanmak zorunda değilsin dedi ve Prifemyn Dr 10 mg/10 mg yazdı
Hamilelikte kullanılabilen bir tabletmiş
Her akşam 2 tane iç dedi
İlaç 3- 4 gün sonra etkisini gösteriyormuş
Bulantılar geçince de ilacı hemen bırakma dedi çünkü ilaçtan dolayı geçiyor bırakırsan yine başlar dedi
Doktor yazdıktan 1- 2 gün sonra bulantılarım hafiflediği için ilacı almadım
Maşallahçok şükür lekelenme geçen haftada kaldı. Yani 1 hafta boyunca her gün açık pembe geldi. Elhamdülillah iki gündür yok yani
Beklemek cok zormuş gerçekten annelik tam bir yürek yangınıGüzel tabiki ama ben tek yumurta ikizleri mi Mayıs da ölü doğum yaptım. O yüzden çok sevinemedim . İçin de bir korku var . Ama rabbim gönlünüze göre size de nasip etsin canım inşallah
O kadar iyi anlıyorum ki sizi... Vücudumda olan en ufak değişimde sürekli araştırmalar yapıp duruyorum. İşte sabah uyanınca mesela, eğer göğsumde şişkinlik varsa mutlu oluyorum şükrediyorum, hafif inik gelmisse hemen kaygılanıyorum. Salı günü kalp atışı için gideceğim doktora. Günler geçmek bilmedi. Hem heyecan hem korku var. Dua edin nolurTeşekkür ederim bilgilendirmen için. Bir yandan güzel bir şey ama bir yandan da insanın içine kurt düşüyorbiri tarafından telkin edilmek insanı rahatlatıyor.
Benimde başıma geldi 1,5 gün sürdü aynı akıntı gibi hafif pembeydi ama normalmiş ben de burda sordum kızlar yazmıstı yerleşme kanaması denilmişti. Yine de doktora gittiğinizde de sorun tabi ki kırmızı parlak kan olmadığı sürece sorun yokmuş sanırımKizlar bende 7haftadayim.uc gündür böyle Krem rengi gibi açık pembe gibi lekelenme oluyor yani akıntı gibi geliyor.gunde iki üç kez ancak oluyor.ilk geldiği gün endiselenip acile gittik çok şükür kanama alanı vs yok bı sıkıntı yok dedi ama gördükçe ben rahatsız oluyorum.arada adet krampları gibi ağrım oluyor.baskada hiçbir belirtim yok.bulanti kusma baş dönmesi vs hiç yaşamadım.benim gibi olan varmi
Ay aynısı gerçekten günler geçmiyor eski kötü tecrübelerde çok korkutuyor dua ediyorum hep içim öyle ferahlıyor. Allah kalbimizden geçenleri nasip etsin bizeO kadar iyi anlıyorum ki sizi... Vücudumda olan en ufak değişimde sürekli araştırmalar yapıp duruyorum. İşte sabah uyanınca mesela, eğer göğsumde şişkinlik varsa mutlu oluyorum şükrediyorum, hafif inik gelmisse hemen kaygılanıyorum. Salı günü kalp atışı için gideceğim doktora. Günler geçmek bilmedi. Hem heyecan hem korku var. Dua edin nolur
Sağlıkla dünyaya gelir inşallah bebeklerimizO kadar iyi anlıyorum ki sizi... Vücudumda olan en ufak değişimde sürekli araştırmalar yapıp duruyorum. İşte sabah uyanınca mesela, eğer göğsumde şişkinlik varsa mutlu oluyorum şükrediyorum, hafif inik gelmisse hemen kaygılanıyorum. Salı günü kalp atışı için gideceğim doktora. Günler geçmek bilmedi. Hem heyecan hem korku var. Dua edin nolur
Aynen canım doktorda sıkıntı yok normal olur bunlar dedi ama insan ister istemez huzursuz oluyor paranoya yapıyor.burda birileri bende öyleyim dedi mi rahatlıyorumBenimde başıma geldi 1,5 gün sürdü aynı akıntı gibi hafif pembeydi ama normalmiş ben de burda sordum kızlar yazmıstı yerleşme kanaması denilmişti. Yine de doktora gittiğinizde de sorun tabi ki kırmızı parlak kan olmadığı sürece sorun yokmuş sanırım
Selamlar canım, doktordan geliyorum. Yolk sac göründü çok şükürbizide bilgilendirin :):)
Kese 6+1 olarak güncelleyebilir misiniz :)Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI
ÇOCUKSAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ
CİNSİYETCİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM
TARİHİBEBEĞİN ADI denizzehra 39 1 14 temmuz 6+1 6+1 21 nisan nilnc 32 1 9 ağustos Kediseversarisin 34 1 31 temmuz 5+1 Çilekkokusu90 35 5-1 7 ağustos 5+1 14 mart Malones 26 1 12 ağustos 19 mayıs Life Lover 30 1 28 temmuz 5+0 5+5 elephant11 30 1 10 ağustos 17 mayıs Gizemli12345 35 2-1 24 temmuz 5+6 5+6 1 mayıs Sehla0716 27 1 3 ağustos 10 mayıs mmrr8 32 1 1 ağustos ddd7 33 2-1 18 ağustos kumandapili 29 1 17 temmuz 6+1
Çok şükür canımmm onuda duyacaksın eminim. Nasıldı kesenin durumu falan?Selamlar canım, doktordan geliyorum. Yolk sac göründü çok şükürHaftaya tekrar randevu verdi doktorum kalp atışı için
Valla benim de 3-4 gün değişmedi silikliği. Tam umudu kesmiştim sonra koyulasti 4. Günde. Hiç takılma ona, çıkıyorsa eğer kan ver biraz bekleyipKızlar ben az önce kalktım yine gebelik testi yaptımama kopkoyu çıkmadı canım sıkıldı. Şöyle ki ama çok su içmiştim neredeyse 2 litre ve 5 dakika önce lavobaya çıkmıştım onun üstüne yaptım bunun etkisi olabilir mi? Neredeyse ilk gün yaptığımla aynı koyulukra. O koyulugun artması gerekmiyor muydu
Kan verdim canım adet günümde 600 çıktı sonra vermedim bi daha. Doktora gittim rahim kalınlaşması falan iyi dedi bu perşembe kese görmeye gideceğim. Ama şu an beta en az 2000 civarı olmalı o yüzden koyu çıkar sanmıştımValla benim de 3-4 gün değişmedi silikliği. Tam umudu kesmiştim sonra koyulasti 4. Günde. Hiç takılma ona, çıkıyorsa eğer kan ver biraz bekleyip
Ben artışı kontrol etmek için verdim iki kez sonra vermedim bekleyip doktora gittim direkt. Hiç bakma bence daha idrara da kana da. Perşembe güzel haberleri bekliyoruzKan verdim canım adet günümde 600 çıktı sonra vermedim bi daha. Doktora gittim rahim kalınlaşması falan iyi dedi bu perşembe kese görmeye gideceğim. Ama şu an beta en az 2000 civarı olmalı o yüzden koyu çıkar sanmıştım
Doktor kesenin iyi büyüdüğünü söyledi. Geçen Cuma 2 mm, bugün 170 mm göründüÇok şükür canımmm onuda duyacaksın eminim. Nasıldı kesenin durumu falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?