- Konu Sahibi denizzehra
-
Aminn inşallahSağlıkla gelsin bebişin inşAllah
İnşAllah sağlıkla hayırlısıyla alırsın kucağına canımAminn inşallahilk bebeğim olacak, çok istiyordum. Yaş 36. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Evet dün duydum, dün 6 haftalık olduğunu öğrendim. Daha önce de iki kez gitmiştim ancak kese ardından yolk kesesini görmüştüm. Döngüm uzun olduğu için sanırım 6 haftalık olarak hesaplandı. Normal adet hesaplamasına göre 8 hafta olması gerekiyordu sanırım.Hayırlı olsun. 6. Haftada mi kalp atışı gördünüz tam olarak
Evet dün duydum, dün 6 haftalık olduğunu öğrendim. Daha önce de iki kez gitmiştim ancak kese ardından yolk kesesini görmüştüm. Döngüm uzun olduğu için sanırım 6 haftalık olarak hesaplandı. Normal adet hesaplamasına göre 8 hafta olması gerekiyordu sanırım
Nasıl bi duygu kalp atışını duymak çok merak ediyorumEvet dün duydum, dün 6 haftalık olduğunu öğrendim. Daha önce de iki kez gitmiştim ancak kese ardından yolk kesesini görmüştüm. Döngüm uzun olduğu için sanırım 6 haftalık olarak hesaplandı. Normal adet hesaplamasına göre 8 hafta olması gerekiyordu sanırım.
Hepimize nasip olsun inşallah yaaaaNasıl bi duygu kalp atışını duymak çok merak ediyorum
Böyıe kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun inşAllahBen de 6+2deyim bugün. 5+2yken keseyi gördük, 3 sonra da kalp atışı için gideceğim ama daha önce bi düşük yaşadığım için o kadar kaygılıyım ki. Her dakika bir şeyler araştırıyorum. Dış gebelik ihtimali elendi, simdi taktım boş gebeliğe. Sürekli yok onun belirtisi nedir bunun belirtisi nedir diye gerçekten delireceğimmm:)
İçinizi ferah tutunBen de 6+2deyim bugün. 5+2yken keseyi gördük, 3 sonra da kalp atışı için gideceğim ama daha önce bi düşük yaşadığım için o kadar kaygılıyım ki. Her dakika bir şeyler araştırıyorum. Dış gebelik ihtimali elendi, simdi taktım boş gebeliğe. Sürekli yok onun belirtisi nedir bunun belirtisi nedir diye gerçekten delireceğimmm:)
Amin amin 24 eylülde gidicem ultrasona bakaləm nasıl durumlarHepimize nasip olsun inşallah yaaaa
Amin amin 24 eylülde gidicem ultrasona bakaləm nasıl durumlar
Seni o kadar iyi anlıyorum kiiii5+6 haftadayım daha doktora gidemedim günler geçmek bilmiyor ya
Aaa progestan kullanınca ilişki neden olmuyormus ilk kez duydum bunu.kanama,riskli gebelik vs yoksa doktorlar ilişki yasağı koymuyorlar genelde.ben iki farklı doktora gidiyorum ikiside ilişkiye devam edebilirsiniz sıkıntı yok dedi.ki bende sabah akşam progestan kullanıyorumMerhaba
1. Ben 5+0 da karından ultrasonda keseyi gördüm canım
Burada karından 5 haftadan önce kese gören yok
Bir tek @Bayankusch 4+3 te kese gördü, o da vajinal ultrasonda
Eğer karından ultrason ile takip ettireceksen en erken çarşamba günü gitsen daha iyi olabilir
2. Hamileliğimi 4+0 da 877 beta ile öğrendim
5 kez kan verdim, en son 5+4 te betam 37502 çıktı
Normalde kese gördükten sonra beta bakılmıyor sanırım ama benim doktorum çok detaycı olduğu için baktırdı
3. Ben direkt sabahları özel hastaneye gidip beta baktıracağım dedim, kayıt açtılar, barkod verdiler, kan alma bölümünden kan verip çıktım
4. Doktora gittiğimde hastane 38 hafta boyunca yapılacak takibin listesini verdi
5-8 hafta aralığında 22 tane bakılacak değer var
Önümüzdeki hafta 7 haftalık oluyor bebiş
Tahliller için hastaneye gitmeyi düşünüyorum
5. Ben sabah akşam Progestan 200 mg kullanıyorum
Hamileliğimi öğrendiğimden beri 3 farklı doktora gittim
Biri direkt ilişki yok dedi
Diğeri karışmıyoruz ama çok yeni olduğu için ilişki olmasa daha iyi olur dedi
Son gittiğim doktor ise Progestan kullandığım için ilişki önermediğini söyledi
Canım ya evet seninle aynı durumumuzSeni o kadar iyi anlıyorum kiiii
Amin canım inşAllahEvet gerçekten kendime inanamıyorum, normalde her şeye aşırı pozitif yaklaşırken şimdi ne oldu bana böyle diyorum. Annelik içgüdüsü hemen yükleniyor sanırım
İnşallah çok güzel haberlerle gelelim buraya hep.
Aaa progestan kullanınca ilişki neden olmuyormus ilk kez duydum bunu.kanama,riskli gebelik vs yoksa doktorlar ilişki yasağı koymuyorlar genelde.ben iki farklı doktora gidiyorum ikiside ilişkiye devam edebilirsiniz sıkıntı yok dedi.ki bende sabah akşam progestan kullanıyorum
Selam canım Rabbim hayırlısıyla ikisinide sağ sağlim kucağına almayı nasib etsin22 ağustosta çift embriyo transferi oldum 4+3 iki kese görüldü bugün yani 5+4 te kalp atışını duyduk birisinin kalp atışı çok yavaştı diğeri için normal dedi doktor.3 hafta sonrası için randevu verdi fakat diğeri devam etmeyebilir dedi böyle bir durum yaşayan var mı?
İnşallah canım benim daha önce de tek yumurta ikizleri ne hamile kalpmistim ben ama malesef 6 aylık karnında olduler bir yanım çok sevindi tabi ama bir yanimda aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum nasip . Güzel dileklerin için çok teşekkür ederimAllah bebişleri sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Her şey çok güzel ilerleyecek inşallah Allah’ın izniyle
Güzel tabiki ama ben tek yumurta ikizleri mi Mayıs da ölü doğum yaptım. O yüzden çok sevinemedim . İçin de bir korku var . Ama rabbim gönlünüze göre size de nasip etsin canım inşallahMaşallah canım ne güzel ikiz haberii benimde gönlümden geçiyor tabi ki nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?