- 23 Mayıs 2025
- 360
- 189
- 18
- 29
- Konu Sahibi denizzehra
-
Zaten seyrek idrarla yapmamımda etkisi olmuştur dimi canım resmen su gibiydiBen artışı kontrol etmek için verdim iki kez sonra vermedim bekleyip doktora gittim direkt. Hiç bakma bence daha idrara da kana da. Perşembe güzel haberleri bekliyoruz
Çok şükür canım benimDoktor kesenin iyi büyüdüğünü söyledi. Geçen Cuma 2 mm, bugün 170 mm göründüÇok şükür çok şükür
Kaçıncı haftadasiniz?. Ben ilk öğrendiğimde adetimde 4 gün önce çok çok silikti. Evde çok test vardı bir hafta her gün yapmaya devam ettim. Çok fark etmedi çizginin belirginligi. Geçen hafta Perşembe günü yaptım 6+5 te T çizgisi C cizgisinden daha koyu çıktı. Hemen koyulamiyor bence biraz bekleyin .Kan verdim canım adet günümde 600 çıktı sonra vermedim bi daha. Doktora gittim rahim kalınlaşması falan iyi dedi bu perşembe kese görmeye gideceğim. Ama şu an beta en az 2000 civarı olmalı o yüzden koyu çıkar sanmıştım
4+4 şu an canım. Normal o zaman değil mi? Çok canım sıkıldı kopkoyu görmeyi bekliyordumKaçıncı haftadasiniz?. Ben ilk öğrendiğimde adetimde 4 gün önce çok çok silikti. Evde çok test vardı bir hafta her gün yapmaya devam ettim. Çok fark etmedi çizginin belirginligi. Geçen hafta Perşembe günü yaptım 6+5 te T çizgisi C cizgisinden daha koyu çıktı. Hemen koyulamiyor bence biraz bekleyin .
Benim 5+2de bile siliktiiii sakın bunu dert etmeyin bile kendinizeee. Testten teste değişebilir ya da hemen koyulaşma olmuyordur belki ve sizin çok su içmeniz de etkiler muhakkak. Kesinlikle takmayın bunu, perşembe günü mutlaka yazın4+4 şu an canım. Normal o zaman değil mi? Çok canım sıkıldı kopkoyu görmeyi bekliyordum
Bence normal, testler beta takibi için hiç güvenilir değil. Ben kan vermeden koyulaşma takip ederken bir testim öncekilerden bile silik çıktı negatif gibiydi o gün kesin kimyasaldı diye oturdum zırladım adet beklemeye başladım4+4 şu an canım. Normal o zaman değil mi? Çok canım sıkıldı kopkoyu görmeyi bekliyordum
Üstelik silik çıkan test sabah ilk idrardı öncekiler akşam ve öğlen testleri idiBence normal, testler beta takibi için hiç güvenilir değil. Ben kan vermeden koyulaşma takip ederken bir testim öncekilerden bile silik çıktı negatif gibiydi o gün kesin kimyasaldı diye oturdum zırladım adet beklemeye başladımsonra adetim gecikti bir test daha yine silik, kan verdim hamileymişim takılma çok
Canım çok teşekkür ederim çok rahatlatın içimi. Sabahtan beri bunun düşünüyorumBenim 5+2de bile siliktiiii sakın bunu dert etmeyin bile kendinizeee. Testten teste değişebilir ya da hemen koyulaşma olmuyordur belki ve sizin çok su içmeniz de etkiler muhakkak. Kesinlikle takmayın bunu, perşembe günü mutlaka yazın
Çok normal. Diyorum ya benim daha yeni kopkoyu oldu. Sıkma canını.4+4 şu an canım. Normal o zaman değil mi? Çok canım sıkıldı kopkoyu görmeyi bekliyordum
Benimki nerdeyse o gğn yaptığım ile aynı koyuluktaydı.. şimdi düşününce o kadar su içmeye iyi bile diyorum bi Handan da hayır kopkoyu olması lazım diye. Evham yapmasam her şey daha iyi olacakta daha önce kayıplarım olduğu için diken üstündeyim. Sizin nasıl ilerliyor hanileliğinizBence normal, testler beta takibi için hiç güvenilir değil. Ben kan vermeden koyulaşma takip ederken bir testim öncekilerden bile silik çıktı negatif gibiydi o gün kesin kimyasaldı diye oturdum zırladım adet beklemeye başladımsonra adetim gecikti bir test daha yine silik, kan verdim hamileymişim takılma çok
Bunu bende yaşadım. Sabah idrarinda köyü olmasını beklerken daha silik cikmisti.Üstelik silik çıkan test sabah ilk idrardı öncekiler akşam ve öğlen testleri idi
Benim de 4+4 bugün, pazartesi tekrar kan vereceğim artış nasıl olmuş ona bakacağız umarım iyi olmuştur. Ondan sonra kadın doğuma artık. Siz gittiniz mi kadın doğumaBenimki nerdeyse o gğn yaptığım ile aynı koyuluktaydı.. şimdi düşününce o kadar su içmeye iyi bile diyorum bi Handan da hayır kopkoyu olması lazım diye. Evham yapmasam her şey daha iyi olacakta daha önce kayıplarım olduğu için diken üstündeyim. Sizin nasıl ilerliyor hanileliğiniz
Ya işte bu testlerin tek kullanımı kan vermeden var mı yok mu anlamak olmalı, kandan sonra hiç akıl bulandırmaya gerek yokBunu bende yaşadım. Sabah idrarinda köyü olmasını beklerken daha silik cikmisti.
Ever canım perşembe gittim. Aspirin içmeye başlamam lazımdı o yüzden erken gittim keseyi göremeyeceğimi biliyordum. Rahim kalınlığı 13.6 mm gayet iyi dedi bı perşembe kese için gideceğim. Günde 3 kerede duphaston içiyorumBenim de 4+4 bugün, pazartesi tekrar kan vereceğim artış nasıl olmuş ona bakacağız umarım iyi olmuştur. Ondan sonra kadın doğuma artık. Siz gittiniz mi kadın doğuma
Hadi bakalım inşallah perşembe güzel güzel görünür kese, sağlıklı keyifli bir hamilelik olur inşallahEver canım perşembe gittim. Aspirin içmeye başlamam lazımdı o yüzden erken gittim keseyi göremeyeceğimi biliyordum. Rahim kalınlığı 13.6 mm gayet iyi dedi bı perşembe kese için gideceğim. Günde 3 kerede duphaston içiyorum
Amin canım hepimize. Senin nasıldı beta artışlarıHadi bakalım inşallah perşembe güzel güzel görünür kese, sağlıklı keyifli bir hamilelik olur inşallah
Valla bilemiyorum bir kere verdim sadece tam 4+0da 172 idi. İki güne bir istemedi testi direkt 6 gün sonraya çağırdı hesaplarıma göre en azından 1000 küsür olması lazım pazartesiAmin canım hepimize. Senin nasıldı beta artışları
Haber ver bizede umarım güzel sonuçlar alırsınızValla bilemiyorum bir kere verdim sadece tam 4+0da 172 idi. İki güne bir istemedi testi direkt 6 gün sonraya çağırdı hesaplarıma göre en azından 1000 küsür olması lazım pazartesi
Umarımm yazacağım hemen buraya, salı çıkar herhaldeHaber ver bizede umarım güzel sonuçlar alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?