- 22 Eylül 2025
- 330
- 411
- 18
- 43
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #7.201
En güzeli bu zaten kayısı e vitamini açısından da çok kıymetli posası da bağırsak dostuBen kuru kayısıyı suya ıslatıyorum ama üstünü az geçecek kadar suya. Sonra yumuşuyor suyuyla beraber yiyorum 10.12 tane kuru kayısıyı. O da çok fayda ediyordu
Aa kayısı yiyorum ama komposto aklıma gelmedi. Annemden kuru erik hoşafı duydum karanfille pekmezle onu yaptım bakalım işe yaracak mı. Kayısıyı da deneyeyim çok teşekkür ederimCanım kayısı kompostusu denedin mi ? Benimde kabızlık sorunum var hamilelikte öncede vardı yürüyüş çok iyi geliyor birde kayısı yemek artık fayda etmiyordu kompostu yaptım biraz iyi geldi gibi
Sizinle çok benziyoruzMerhaba ben 20 senedir bağırsak tembelliği ile mücadele ediyorum aynı zamanda sürekli kabızlıktan makat çatlağı vs de var bahsettiğiniz şurup duphalac mı acaba? Doktor bana da verdi ama bende ne her gün içtiğim kefir, ne ilaç, ne kayısı, ne kahve denemediğim ot vs yok hiçbiri işe yaramıyor maalesefson raddeye gelene kadar çıkamıyorum 10 günü geçtiği oluyor hatta demir ilacı kabız yapıyo diye doktor bana demiri damardan vereceğini söyledi gebelikten dolayı da artık kafama göre ot vs kullanamıyorum mücadele etmeye çalışıyorum bu durumla ama bebeğe zararı olmadığını söyledi çok şükür bana sıkıntı yaratıyo bir tek allah yardımcımız olsun şu anda magnezyum sitrat kullanıyorum (doktor kontrolünde) pembe bir içecek soda gibi sanki o ufak ufak işe yarıyor gibi ondan da emin değilim gerçi..
Bende de o sarı akıntıdan var. Kan ve idrar testi verdim bişey çıkmadı.Arkadaşlar merhaba, ben de bir türlü geçmeyen sarı akıntı var. İlaç da kullandım ama yine de tekrarlıyor. Acaba ilaçsız bunun bi çözümü var mıdır? Yoksa en son antibiyotik kullanmak zorunda kalıcam gibi duruyor.
Ben yaptırdım bir haftada çıkıyorKızlar iyi pazarlar bişy sorucam
Sol kasığımda batma oluyor 18. Haftaya giricem sizlerde var mı
Birde 4lü tarama testi sonucu kaç günde çıkıyor yaptıran var mı
Bence kabızlığa sebep oluyor. İshal olduysanız sebebi muhtemelen başkadır.Demir ilacı ishale sebep oluyor mu acaba? Kullanmaya başladığımdan beri çok kötüyüm. Perşembe günü randevum var o zamana kadar bırakayım dedim. En azından sebep demir ilacı mı onu anlarım.
Başka herhangi bir şey kullanmadım ve başka semptom da yok.Bence kabızlığa sebep oluyor. İshal olduysanız sebebi muhtemelen başkadır.
Acaba herkeste farklı etki ediyor olabilir mi. Tahmini söyledmBaşka herhangi bir şey kullanmadım ve başka semptom da yok.
Chatgpt ile konuştum demir ilacı olabilir dedi. Ben de bilmiyorum.Acaba herkeste farklı etki ediyor olabilir mi. Tahmini söyledm
Beni de ishal yapıyor 3 haftadır yediklerime de dikkat ediyorum ama durum değişmiyorDemir ilacı ishale sebep oluyor mu acaba? Kullanmaya başladığımdan beri çok kötüyüm. Perşembe günü randevum var o zamana kadar bırakayım dedim. En azından sebep demir ilacı mı onu anlarım.
Hangi ilacı kullanıyorsunuz acaba?Beni de ishal yapıyor 3 haftadır yediklerime de dikkat ediyorum ama durum değişmiyor
Gyno Ferro sanolHangi ilacı kullanıyorsunuz acaba?
Ben feramat kullanıyorum. Karın ağrınız oluyor mu pekiGyno Ferro sanol
Tuvalete çıkarken sancı yapıyor gün içinde sorun olmuyor. Tabii sabah hastaneye bile çıkmaya cesaret edemiyorumBen feramat kullanıyorum. Karın ağrınız oluyor mu peki
Demir beni kabız yapıyor.ishal yapmasına razıyımBeni de ishal yapıyor 3 haftadır yediklerime de dikkat ediyorum ama durum değişmiyor
Ayy gerçekten çok kötü bir durum. Allah yardımcınız olsun. Başka demir formatına geçmenizi önermedi mi doktorunuz?Tuvalete çıkarken sancı yapıyor gün içinde sorun olmuyor. Tabii sabah hastaneye bile çıkmaya cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?