- Konu Sahibi denizzehra
-
Benimde sağ tarafta adet ağrısı gibi oluyor bilmiyorum normal mi beni de korkutuyorKızlar sadece sol bacağımda ve sol kasığımda çok hafif bi ağrı var. Yani gaz sancısı gibi aslında ama tek taraflı olması korkuttu beni yaşayan var mı
Yok beyaz tamamen hiç sarı olmadı, sarı genelde enfeksiyon olduğunda oluyordu hamilelikten önce falan bir kontrol ettirebilirsin, idrar testi yapıldı mı yakın zamandaSöylemesi ayıptır içinde sarılar da oluyor mu bazen? Benim iki gündür akıntımda sarılıklar görünüyor da
Benim sağda yoğunlaşıyordu, diğer taraflara da geçiyordu ama merkez sağ idi hep. bugün sola geçti çok şiddetli değilse sıkıntı olduğunu sanmıyorum.Kızlar sadece sol bacağımda ve sol kasığımda çok hafif bi ağrı var. Yani gaz sancısı gibi aslında ama tek taraflı olması korkuttu beni yaşayan var mı
Gerçekten öyle hayatın sonuna kadar acaba ona bişy olacak mı korkusuyla yaşıyorsun. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallahBeklemek cok zormuş gerçekten annelik tam bir yürek yangını
İnşallah canım sağlıkla doğsun larda zorluğuna da katlanırız inşallah. Bende pozitif olmak istiyorum ama yaşadığım kayıp hep içimi burkuyor inşallah o güzel maceraları bende yaşarım. Benimd bir kızım var 4 yaşında doğarlar da bende 3 çocuk annesi olucam inşallahAllah ikizlerini sana bağışlasın. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsınBen de ikiz annesiyim. Kucağıma alana kadar hep pozitif olmaya çalıştım. Şimdi 3.ye gebeyim. İkizlere baktıktan sonra bordo bereli gibi oluyorsun Seni çok güzel maceralar bekliyor.
Ohh maşallah fit anneler.benim gibi kilolu anne yokmu yaVallahi ben hamile değilken de öyleydio yüzden sanmıyorum bir sorun olacağını, ödem olabilir. Sabah tartılıyorum 56, şimdi baktım 58. Bende de öyle
Ben sarılık görmedim hiç.Söylemesi ayıptır içinde sarılar da oluyor mu bazen? Benim iki gündür akıntımda sarılıklar görünüyor da
Yaaa çoook tatlısınızOhh maşallah fit anneler.benim gibi kilolu anne yokmu yaboy 160 76 kiloyum
Merhaba benim de aynısından solda var, yumurtlamadan beri geliyor gidiyor bu sancımsı his. Ben normal diye düşündüm hep ama, çünkü burdaki nerdeyse herkes yazmıştıBenimde sağ tarafta adet ağrısı gibi oluyor bilmiyorum normal mi beni de korkutuyor
Tek taraflı olursa problem olabilir diyor internette herkes ondan yazmış olabilirMerhaba benim de aynısından solda var, yumurtlamadan beri geliyor gidiyor bu sancımsı his. Ben normal diye düşündüm hep ama, çünkü burdaki nerdeyse herkes yazmıştı
Merak etme merak etme, 165-70 kilo ile seni yalnız bırakmıyorumOhh maşallah fit anneler.benim gibi kilolu anne yokmu yaboy 160 76 kiloyum
Benim 5+2'de gözüktü. İnşallah siz de görürsünüz hemenGünaydınkarından ultrasonla keseyi kaçıncı haftada gördünüz? 5+3 te görülür mü yarın randevum var
Tek taraflı olursa problem olabilir diyor internette herkes ondan yazmış olabilir
Bence var, hayırlı olsunMerhaba az önce 12dpo da erken gebelik testi yaptım da sizce gebelik var mıEki Görüntüle 3644020
Hepinizi iyi hissettirmeye geldim 165 90 kiloOhh maşallah fit anneler.benim gibi kilolu anne yokmu yaboy 160 76 kiloyum
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim 5+2'de gözüktü. İnşallah siz de görürsünüz hemen
Bence de var, benim aşırı silikti. acilden kan verin isterseniz emin olmak içinMerhaba az önce 12dpo da erken gebelik testi yaptım da sizce gebelik var mıEki Görüntüle 3644020
İdrar testim temiz çıkmıştı aslında, kokusuz kaşıntı da yok ama akıntıda minik minik sarılar gördümYok beyaz tamamen hiç sarı olmadı, sarı genelde enfeksiyon olduğunda oluyordu hamilelikten önce falan bir kontrol ettirebilirsin, idrar testi yapıldı mı yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?