Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Söylemesi ayıptır içinde sarılar da oluyor mu bazen? Benim iki gündür akıntımda sarılıklar görünüyor da
Yok beyaz tamamen hiç sarı olmadı, sarı genelde enfeksiyon olduğunda oluyordu hamilelikten önce falan bir kontrol ettirebilirsin, idrar testi yapıldı mı yakın zamanda

Kızlar sadece sol bacağımda ve sol kasığımda çok hafif bi ağrı var. Yani gaz sancısı gibi aslında ama tek taraflı olması korkuttu beni yaşayan var mı
Benim sağda yoğunlaşıyordu, diğer taraflara da geçiyordu ama merkez sağ idi hep. bugün sola geçti çok şiddetli değilse sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

İnşallah canım sağlıkla doğsun larda zorluğuna da katlanırız inşallah. Bende pozitif olmak istiyorum ama yaşadığım kayıp hep içimi burkuyor inşallah o güzel maceraları bende yaşarım. Benimd bir kızım var 4 yaşında doğarlar da bende 3 çocuk annesi olucam inşallah

Merhaba az önce 12dpo da erken gebelik testi yaptım da sizce gebelik var mı

Eklentiler

• image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 16
Yok beyaz tamamen hiç sarı olmadı, sarı genelde enfeksiyon olduğunda oluyordu hamilelikten önce falan bir kontrol ettirebilirsin, idrar testi yapıldı mı yakın zamanda
İdrar testim temiz çıkmıştı aslında, kokusuz kaşıntı da yok ama akıntıda minik minik sarılar gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…